Mamici de noiembrie - decembrie 2006(54)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Si acum va salut pe toate burticile!!!
Alexandra!!! azi esti consemnata la domiciliu si eu n-am venit sa-ti tin companie, urat din partea mea, dar numai acum m-am trezit. recuperez si eu dupa multe nopti nedormite de la scarpinici... dar acum ai disparut tu..
Asiza draga, bubele mele sunt prezente, singurul semn bun este ca au disparut aproape total mancarimile. Dimineata, cand ma trezesc, dau la o parte perdeaua din dormitor, sa intre lumina si ma uit plina de sperante la bube, nadajduind ca au disparut.. Dar ele sunt tot acolo. Oricum, bine ca am scapat de scarpinici, acum cu partea estetica e alta poveste. ma si vad mergand la nastere toata bube...Azi il sun pe giecolog sa vedem ce strategie mai adoptam
Madaluta, nu trebuie sa te nelinistesti referitor la masuratorile diferite ale CA. Uite, eu am toate ecografiile pe CD, asa mi le da dr. meu, si am revazut ultima eco. Sa stii ca am constatat ca la aceeasi data, in cursul aceleiasi ecografii, CA aparea cu doua dimensiuni diferite. Deci eco astea nu sunt de o exactitate nemaipomenita.
Aelita, ma bucur mult ca ti-a trecut starea aia naspa!Bine ai revenit!

ROXANA 35+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

FELICITARI, MIRONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BINE AI VENIT,KARINUTZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sanatate multa, la amandoua,laptic mult pentru Karina,refacere rapida pentru mami a ei,sio viata lunga si senina pentru toti trei: Karina, Miro si Dani.Bravo voua!

37+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

eu tot aici sunt.....asteptam sa apareti...astept si eu sa-mi vina randul...mai am un pic.....

alexandra 37 + cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Ce sa zic? Sunt umflata de plins!

Am inceput cu miro odiseea si iata ca a nascut.Parca am avut o presimtire cind am intrat exact la 6 pe forum si am scris!

Te pup Miro pe tine si Karina! Sa va dea Dumnezeu sanatate, sa te refaci repede, sa ai laptic, sa vii repede acasa cu printesa ta!

Lory39+ saptCatrinel Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

felicitari Mirona, sa ne traisca bebelina KARINA!!!

Deea 32+ , viitoare mami de Eric

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

Donia,multumesc pt raspuns...mult succes si bebe sanatos,frumos si norocos!!!

Asiza,si la mine ii la fel...cand e panicat,cand se imbarbateaza spunandu-si ca ne ajuta Dumnezeu...la mine e plecat din tara si cand aude ca nu ma simt prea bine innebuneste de-a binelea.abia astept sa vad ce fata face cand ma va duce sa nasc ca eu sunt programata pt cezariana ca nu pot naste normal...sper din tot sufletul sa fie in tara ca daca nu...

Acuma sa va spun mai fetelor ca tre suparata mai sunt..nu stiu cum fac de ma tot lipesc de probleme...Ma puteti ajuta daca lucrati in domeniu,sunteti mai citite ca mine in ceea ce priveste legislatia muncii sau aveti studii juridice,,,,sa va spun:in luna a4a am plecat de la serviciu cu restucturare adica articolul65 din Codul Muncii.Ei mi-au eliberat cartea de munca abia in luna a6a.asa ca eu nu pot beneficia de indemnizatie decat dac imi depuneam dosarul cu luna a5a pt somaj.Nu am putut sa=l depun nici cu luna a7a cand au trimis ei cartea de munca pt ca vacile alea de la personal nu au fost in stare sa comleteze corect stagiul de cotizare si nici adeverinta necesara...acum,dupa lungi interventii fetele de la ajofm din mila cred au trimis pana la urma o instiintare firmei si pentru ca firma nua vrut sa dea nr de inregistrare instiintarii ele au atasat confirmarea de primire de la fax si mi-au dat dosarul spre inaintare.....lunga povestea ,nu?
Acum eu vreau sa ii dau in judecata ca pana la urma,ma fetelor sunt adunati 150 milioane...imi iau pamant cu banii astia,nu?Dar ce zic ei:ca nu au putut elibera cartea de munca mai repede de la itm pt ca nu aveau actele mele(certificat de nastere,diploma...etc) iar eu eram plecata din tara.Dar pana la urma nu e problema lor ca eram sau nu in tara si cum pot ele dovedi ac din acest motiv nu au eliberat cartea de munca?!ca nu-i adevarat....
va pup si astept sfaturi...

31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Buna gravidute! (hop si eu dupa 10 ani)

A plouat in ultimul timp cu bebei!
Sa va traiasca si sa fie sanatosi,mancaciosi si sa va bucurati de fiecare etapa din viata lor!
Sunteti niste mamici super curajoase mai ales ca ati avut taria sa anuntati inainte de a pleca la spital!
Am trait intens zilele astea citindu-va! Vreau si eu dar trebuie sa astept la coada!
Sa nu ma certati ca am stat in umbra dar citindu-va pe voi am primit raspuns la toate intrebarile care aveam sa vi le pun! Sunteti toate super-gravidute - noroc cu voi ca ma mai incurajez si eu avand in vedere ca am pitici pe creier in aceasta sarcina!

Va pe toate si sa ne auzim cu bine !

iasmi 34 cu - Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

FELICITARI MIRONA si bine-ai venit pe lume KARINUTA.
Eu nu mai inteleg nimic, fetelor. Mirona era cu cateva zile dupa mine , nu?Parca...ma uit imediat in lista sa vad. Dar as vrea si eu sa-mi vina vremea!!!!!Urc si cobor scari si ma plimb toata ziua da daca totusi vine de la efort.
Asiza, sper sa nu ne intalnim totusi luni la cafeluta ci sa fiu eu in spital cu LEON in brate, ca luni am fi deja peste termen. Dar daca nu vine, te anunt eu
Aelitadraguta, de ce esti tu deprimata? Tu care tot timpul ai o vorba de incurajare pentru fiecare?

Mio 39+5d cu LEON

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Va pup pe toate care ma incurajati! Sunteti niste scumpe! Nici nu stit cit conteaza un gind bun!

Am vorbit cu Dolores si inca e pe perfuzii si asteapta! Doctorul a zis ca in situatia ei oricind poate sa nasca asa ca nu ii da drumul acasa!Era cit de cit cu moralul ridicat! Cine poate sa gindeasca pozitiv sa o faca ! Sa ne rugam sa-i fie bine ei si lui David din burtica!

Laura normal ca anunt!Dr eu mai vreau sa astepte putin macar pina miine la amiaza ca vreau sa ajung si in metro miine dim. sa imi iau ceva care-mi doresc mult mult, ca apoi sigur nu voi avea cum sa ajung ca va tb sa fiu linga printesa mea!

Lory39+ saptCatrinel Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

bine ai venit pe lume karina, felicitari mami si tati, sa va traiasca

Cleo 37+ saptamani

Mergi la inceput