Piticlontzi de iulie-august 2004 (202)
Raspunsuri - Pagina 5
leeloo2004 spune:
Neata! Si in Bucuresti ninge ca in povesti...deja s-a si depus pe alocuri iar traficul a devenit (daca mai era posibil asa ceva!?) absolut infernal... Dar la mine in casa e cald si bine, aseara au adus masa si cu scaunele asa ca pot minca si eu ca omul, iar azi daca am noroc imi termina de montat si restul dulapurilor care momentan zac pe podele...
Aseara am facut supa-crema de conopida dupa reteta lui Kim - a iesit super-buna (desi am facut cam multa...) sper sa-i placa si lui Stefan ca asta ii dau azi; felul doi i-am facut macaroane cu brinza la cuptor.
Cine vroia idei de felul doi? Pai chiftelute cu sos alb si marar, dovlecei umpluti cu carnita, portoffele de pui cu ciuperci si cascaval (adica intr-o folie de aluminiu unsa cu putin ulei pui o bucata de piept pui batuta bine, deasupra pui ciupercute care au fost calite in unt cu putina ceapa si verdeata, razi cascaval, inchizi sus "punguta" de folie si o dai la cuptor - ies o bunatate!)...
ana - bine ai venit!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Daaa, si pe aici "linge" din cind in cind, heheee !! Mai mult asa, de efect, ca de fapt ploua din plin ! Si azi am venit cu masina - biiig mistake, ca prin Bucuresti circulatia e mai rau decit un calvar !!
Olivia, sanatate multa (pe bune acum, ca de fiece data de fapt !!), sa treaca odata tusea aia ! Si multumesc pentru reteta, abia astept sa fac ! Sa vedem cind gasesc si neshte timp !
Roxi, lasa - lasa, iar te fofilezi ? Pozeaza-l pe Pat dar indreapta aparatul si catre tine, sa te vedem si noi, ca tot te-a tuns femeia de serviciu !!
Dana-speel,multe flori si de la mine ! Sincer, te admit tare de tot !
Si LA MULTI ANI, Kro, azi e ziuaaa taaa, ziii frumoasaaa ca tiiine ! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de toti cei dragi tie !
Ioana, cumpara bre ghete la fata !! Si hai la sanius, ca venii zapada !
Am vazut si pozele Andreei, cu Pupi de halloween si cu peisaje minunate !!
Fug si eu la trebi ... dar mai vin eu paici pe la voi ! O zi linistita va doresc !
Pina am terminat de scris eu mesajul, a inceput sa "linga" suuuperfrumos !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
carmenp spune:
`neataaa, ie muuulte si marunte, ele, gradele, brrrr
am vazut printese frumushele de caro (pe pupi il vasusem), v-am citit cap coada da` de aseara si pina azi ie mult timp da` m-a distrat cristal cu botosica ei si andrea cu masina. nora&anca, ghini, ghini, asta nu uit. aaaa, si n-o mai uit nici pe roxana cu pozele de rigoare
olivia, am sa-ncerc si io pateurile cind o veni ionu` acasa, pin`atunci mincam minuturi si ne intretinem cu coco
ana, bine ai venit la noi
brei, de papa mai stiti ceva?
m`ac sa ma radiez la plamin ca cica ie unu cu tbc renal la noi si ne-au chemat aia la controale pe toti, hai ca va pupa pasarica
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
mitzura spune:
gabi, la portofele, zici "o bucata de pui batuta bine", adica cruda si batuta sau fiarta ? ca suna tare bine, sa incerc si eu. Se face daca e cruda?
alice2004 spune:
Mitz, eu zic ca e vorba de carne cruda, ca stiu de la mine cind fac snitele de pui, tai piept de pui fisii subtiri si le bat binisor cu ciocanul de carne (nu prea tare ca se gauresc !) si se fac foarte repede si bine !
Mah, iara vorbiti de mincare ???
Alice si Andrei
szivarvany spune:
La noi a inghetat si e friiig ...
KRO si implinirea tuturor dorintelor si muuulta fericire alaturi de comorile tale si cei dragi !
lui Pupi mic si frumos si inzapezit !
Pup gasca , ozi faina sa aveti !!!
Daria & Giulia (2004 08 16)
Andries spune:
quote:
Originally posted by alice2004
Si ca uitasem, cunosc sentimentul acesta de ciuda, nu la modul superlativ, dar si Andrei mai face separari din acestea intre mine si Florin si il prefera mai mult pe el, doar ca eu nu ma supar ca al meu sotz si nici nu contabilizez de cite ori a venit la mine sau cu cine sta si pe cine prefera mai mult, pentru ca mi se pare absurd ! Ciuda mi-a fost si mie - recunosc, ca doar om sint si eu si pe deasupra io l-am purtat noua luni si pe mine m-au taiat aia la maternitate - dar acum mai tre sa recunosc si ca imi convine uneori ca e preferat Florin, ca imi lasa mie spatiu mai mult, hehehe !!
Alice si Andrei
si al meu il prefera mult mai mult pe tati, chiar aseara in bucatarie cand am pus masa, Victor s-a asezat pe scaunul de la mijloc si in capul lui tati trebuia sa stea pe scaunul din dreapta lui, care era mai aproape de el, ei bine, m-am asezat eu acolo... ce criza de nervi a facut "scoaaaala-teee de pe scaunul lu'tati! scoaaaala-teeeee!!" si ii dadeau lacrimile de furie, nu mai spun ca m-am ridicat instantaneu sa il las pe tati.
Sotul meu spune (si pe buna dreptate) ca de vina este serviciul meu care ma tine departe de copil mult timp, iar cand ajung seara acasa uneori sunt atat de obosita ca nu mai pot sa fac nimic impreuna cu el.
Eu chiar am ajuns sa imi pun problema daca voi reusi sa gasesc un echilibru i toata treaba asta. E clar ca daca tati ajunge acasa la ora 16 si se joaca cu el in fiecare zi 2 sau 3 ore, eu nu mai am nici o sansa. Cu tati doarme (aia de la povestea cu cei trei purcelusi mi se trage), cu tati se joaca, cu el iese afara, cu el face baie, eu sunt numai cu pusul pe oala care nu ii place si cu facut prajituri impreuna si atat.
Andries
Andries spune:
Azi se implinesc 6 ani de cand ne-am casatorit, abia acum mi-am dat seama ca m-am uitat in calendar, ar trebui sa sarbatoresc cumva...
Andries
Nora__ spune:
Neatza!
Na!....azi dimineata fulguia si acum e soare.Mie nu-mi place frigul si nici zapada.Doar sa ma uit la ea de Craciu,de pe geam,de la 25 de grade
Gabi....multumesc de efortul cu inelul.Astept un semn atunci ,sa-mi dai nr de tel al colegului sau iti dau si eu nr de tel.Cum crezi tu ca e mai bine.Si dupa ce montezi bucataria,te pui tu frumusel acolo in mijlocul ei...sau pe masa...sau pe dulap...pe ce vrei tu si faci pozeeeeAsa impusti doi iepuri.faine retete ai pus,chiar mi-ai dat idei
Ioana....ghete cumperi,daaaaaa' sanie aveti?
Roxano...ne iei cu vorba sa uitam de freza.Cum iti sta?Si chiar asa...ia baga obiectivul ala in fata si fa-ti singura o poza,daca nu se indura nimeni.
Andreea...faine pozele,iar pictat,e nostim tare.Imi place de mor freza lui si inainte de a naste,ziceam ca o sa-l tund asa,dar are altfel de par,i se onduleaza nitel si nu-i sta asaAl tau seamana cu pustiul ce juca in filmele americane,tuns la fel si dulce tare.Vedeta il faci
Carolina...LA MULTI ANI!...sa fii sanatoasa si fericita impreuna cu toti cei dragi!
Bre Pasariq...io nu m-am trezit...cu ce nu ne uiti?(sper ca nu ceva de rau)Deci tot pe capul papagalului sunteti.Il cam stresati,bag seama...ca intra in depresie,iti zic io!Si dupa iradiere,trage o zmeurata,sa diminuezi efectele
Anca...ce faci?Ai lipsit aseara la apel
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Andries, !! Pai cineva tre sa si munceasca in tara asta, nuh ?? Si la noi este cam tot asa, inca nu am ajuns la stadiul vostru dar uneori cred ca mult nu mai este ! Florin lucreaza mai mult de acasa si de aceea am si ales sa il las pe Andrei cu el, ca ma bucur ca omumik sta cu unul din parinti si nu cu o bona sau cu bunicii ! Noi doi sintem mai exclusivisti, in sensul ca doar daca sintem nevoiti chemam pe cineva sa stea cu Andrei, ca deh, nimeni nu le face asa de bine pe toate ca noi ! Baizauei, aseara a venit mama la noi sa stea olecutza cu andrei si bineinteles ca din geanta a aparut o punga cu fornetti si una cu bomboane din care l-a servit pe gizmo imediat ce s-a trezit din somnul de dupaamiaza ! Eu ii tooot explicam sa nu ii dea caramele dalea tari si care se lipesc de dinti, ea nu si nu, eu ii spuneam sa nu ii dea toata punga ca o sa urle cind i-o ia, ea nu si nu ... fireste ca a urmat o criza de tipete si trinteli cind i-am saltat pungulita, dar tot nu s-a calmat a mea mama ! Asa ca uneori ne dam peste cap si eu si Florin si ne obosim la max, dar Andrei sta cu noi ! Si daca il iubeste mai mult pe taica-su, so be it, eu una ma bucur, ca nu-s egoista !! Ca nu pot lasa bucataria si curatenia deoparte prea mult timp, si nici serviciul meu ... chiar daca asta imi maninca din timpul meu alaturi de Andrei !
Alice si Andrei