Piticlontzi de iulie-august 2004 (202)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andries la multi ani fericiti impreuna! pls nu mai fi trista, sunt sigura ca asta e o forma de pedepsire a lui Victor, ii e dor de tine si ar vrea sa stai mai mult cu el....nu ca nu te-ar afecta mai putin!
Caro la multi ani sa iti mearga toate asa cum iti doresti!
mai fetilor nu ma mai omorati cu pozele. nu imi fac absolut nimic special la coafor, doar ma tund/vopsesc, chestia uzuala lunara .
dar promit ca daca e ceva mai frumos va arat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Da, Alice asa este cum spui, desi eu cred ca sunt multi oameni care muncesc, dar poate mai eficient si cu mai multa flexibilitate, eu daca trebuie sa stau la serviciu de la 9 la 18 si cateodata dupa 18 inca una sau doua ore... ce-am facut?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

carolina - la multi aaaani!!!

andries - nu te stresa, bucura-te ca nu se tine numai dupa tine si ai timp sa mai respiri! oricum, tu esti mama, la tine o sa fie intotdeauna bucuria si alinarea lui, chiar daca sta acum mai mult cu tati. aniversare fericita!

olivia - si io cred ca ceva-ceva am, sau poate o fi de la prolactina aia in exces (de care endocrinologul mi-a spus ca nu e nici o problema). dar cred ca trebuie sa ma impinga cineva de la spate sa ma duc la medic, ca mereu aman ba ca azi trebuie sa facem aia, ba ailalta... pana cand o sa am suta de kile si n-o sa mai fiu in stare nici sa ma leg la pantofi!

andreea - v-am vazut la zapada azi dimineata. m-am uitat cu lia pui, care a fost incantata de poza in care avea nasuc si mustati. frumos tare pe-acolo pe la voi.

ana - bine ai venit la noi! mai povesteste-ne de voi.

olivia - uau! macar vedete daca nu milionari! cand se da la tv sa inregistrezi si sa faci un avi mic sa il vedem si noi pe youtube.

ioana - spor la cumparaturi! daca o tine ninsoarea tot asa cred ca pana diseara facem oameni de zapada.

apropos de ghete. noi am reusit sa gasim unele tare faine, la miniprix, din piele. ce mi-a placut e ca sunt inaltute si au pe talpa doua placute metalice pliate, care se pot desface atunci cand e gheata si se transforma in mini-crampoane. pretul a fost mic de tot, nu mi-a venit sa cred cand am vazut eticheta. problema cu cei de la miniprix este ca la incaltaminte pentru copii au numai cateva numere din fiecare model si e un soi de loterie. noi plecasem sa ii luam pantalonasi de "scandal" pentru gradi, dar am dat peste ghete. norocul liutei, ca de maine gata cu pantofiorii de toamna.

mai citesc din urma si revin.

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Multumesc frumos!! Acum stau si ma tot gandesc ce sa fac: sa cumpar un tort pentru acasa sau sa-mi scot sotul in oras?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

quote:
Originally posted by Andries
...eu daca trebuie sa stau la serviciu de la 9 la 18 si cateodata dupa 18 inca una sau doua ore... ce-am facut?

Stii cum se spune - te-ai inscris pe lista de statui ???
Hai, nu mai fii suparata, ca locul nostru nu ni-l ia nimeni, ca doar una e MAMA !!!
Si LA MULTI ANI in bransa (oamenilor casatoriti !), sa fiti fericiti si sanatosi !!
Peseu - scoate-l pe sarbatorit in oraaaaas !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andries - la noi e si mai "faina" eu plec la 8 juma` si revin la 18,30, sotul revine si la 23,00 ... asa ca ... iti dai seama ca ne ramane doar we-ul. Dar la noi Giulia il prefera pe tata`so ca el e veriga slaba So, distractie maxima si muuulti, muuulti ani fericiti impreuna

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vrabiuta

carolina - la multi aaaani!!!

andries - nu te stresa, bucura-te ca nu se tine numai dupa tine si ai timp sa mai respiri! oricum, tu esti mama, la tine o sa fie intotdeauna bucuria si alinarea lui, chiar daca sta acum mai mult cu tati. aniversare fericita!

olivia - si io cred ca ceva-ceva am, sau poate o fi de la prolactina aia in exces (de care endocrinologul mi-a spus ca nu e nici o problema). dar cred ca trebuie sa ma impinga cineva de la spate sa ma duc la medic, ca mereu aman ba ca azi trebuie sa facem aia, ba ailalta... pana cand o sa am suta de kile si n-o sa mai fiu in stare nici sa ma leg la pantofi!

cele mai frumoase

Vrabiutooo multumesc de incurajare! Dar tu fii atenta cu prolactina aia ca si eu am avut acum 4 ani niste valori ale prolactinei imense, de ma suspectau medicii de toate nenorocirile...daca ti-a spus ca nu e nici o problema sa stii ca e o mare prostie! Eu am luat un tratament prescris de ginecologul meu (Dr. Peltecu) si m-am rezolvat in 2 luni si am putut sa raman si gravida si sa duc sarcina bine!! Daca vrei detalii iti dau pe PM sau pe mail sau la telefon.

Andries

Mergi la inceput

Multumesc, multumesc!! si La Multi Ani!! de asemenea Carolinei!!

deci spuneti voi ca in oras e mai bine decat acasa.. si eu ziceam...dar UNDE??

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Andries . ...La multi ani! ....frumosi si dragastosi!!
Si eu as zice ca in oras!!

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

caroooo, la multi ani fericiti si impliniti asa cum ti-i doresti tu!
andries, casa de piatra, sa va iubiti pin` la adinci batrineti!

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput