Piticlontzi de iulie-august 2004 (202)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ningeeee deja ? Cooool !!! Asteptam si noi aici, in citi, cu deosebit interes, prima zapada !! Ca ne ameninta nenii de la meteo ca ajunge si in Bucuresti !
Daria, draga mea, sa stii ca nici andrei nu sta linistit prea mult la teveu, de obicei sta daca este si unul dintre noi cu el ... lucru care ne maninca foarte mult din timpul pe care l-am putea aloca altor activitati casnice, dar ... asta este ! daca il lasam singur, sta ceva-ceva si apoi vine dupa noi sa vada ce facem, mai nou vine in bucatarie, deschide bufetul in care am vase si farfurii si scoate ce gaseste pe acolo, trage tacimuri si bate cu ele in masa sau in scaune ... de astea ! Asa ca sa stii ca se poate alerga, catara, scutura, dezasambla si cu teveu deschis si desenele pornite !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana3 spune:

Buna, eu sunt Ana, pripasita in Bacau de la Craiova. Am fost invitata aici de Alice si Dorsilia asa ca nu dati cu cartofi...
Fiica mea e Maria Teodora-9 august 2004.


Le dati ceva copiilor vostri pentru imunitate, gen echinaceea, imuno royal?
Daca tot venii pe-aici, sa va intreb daca ati auzit de Cal-Mag GNLD si daca da, ce rezultate are (ca e o carca de bani).


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Amironeanu - sa fie cu noroc si sa-l folositi sanatosi cu totii !
Alice - Giulia ma scoate afara din camera ei Si tare rau imi mai pica, sa stiti ... ma impinge si inchide usa. Cand intru sta cocotata pe pat canta si deseneaza

Stiti ce mai face tradatoarea asta ??? Cand e de rau, fuge la mine. Dar serile cand ma culc langa ea, ma pune sa ma intorc cu spatele la ea, iar ieri m-a trimis la nani si l-a chemat pe tata`so Mi-a fost ciuda, recunosc ...

BUn venit ANA 3 ! Te asteptam la povesti si sa pui neparat pozici cu mandretea ta !
Pt. imunitate doar sirop de echinaceea cu propolis si vit.C. Atat.


Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

La noi ningeee




moamaaaaaaaaaaa ca sa zic asa. naspa de tot
io vreau acasa pur si simplu, nu am nici un motiv sa plec de la munca da ca sa fiu in ton cu voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ana, ma bucur ca ai venit printre noi , chiar m-am uitat la subiectul cu piciorushele, sa vad daca ai mai scris ceva !! Si mai esti si olteanca ... fain !! Cit despre cartofi, stai linistita, nu da nimeni, ai sa vezi ca noi sintem vorbarete tare, sper sa iti placa aici !! Si chiar, asteptam neshte pozici cu voi !!
Despre imunitate, eu lui Andrei nu i-am dat nik, poate doar ceva sirop cu echinaceea si propolis, acela de care amintea si Daria ! Denumirea aceea de medicament (asta este ?) nu-mi spune nimik, nu am auzit de ea !!
Hehee, Roxi, si io vreau acasa si chiar o sa plec pe la 4, nashpa e ca la noi ploua si masina mea tot in reparationes este, asa ca o sa ma scurg pina la metrou again !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si ca uitasem, cunosc sentimentul acesta de ciuda, nu la modul superlativ, dar si Andrei mai face separari din acestea intre mine si Florin si il prefera mai mult pe el, doar ca eu nu ma supar ca al meu sotz si nici nu contabilizez de cite ori a venit la mine sau cu cine sta si pe cine prefera mai mult, pentru ca mi se pare absurd ! Ciuda mi-a fost si mie - recunosc, ca doar om sint si eu si pe deasupra io l-am purtat noua luni si pe mine m-au taiat aia la maternitate - dar acum mai tre sa recunosc si ca imi convine uneori ca e preferat Florin, ca imi lasa mie spatiu mai mult, hehehe !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ana bine ai venit printre noi! daca ai rabdare si timp mai citeste prin capitolele anterioare (adica 200 si 201) ca am discutat mai mult de intaritoarele de imunitate.
bey nu dati ca poate fac poze maine.
io nu-st geloasa daca Pat il prefera pe tati....dimpotriva, ma bucur. ca are si faze in care respinge pe cineva....si nu imi place, ca o face din alintare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mey, fetele, off-topic putin - Barbye s-a intors acasa !! Ma bucur din suflet pentru ea si sper sa ii fie din ce in ce mai bine !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Multumesc frumos pentru flori.le-am pus in ierbar la pastrare si cind mai am zile gri o sa deschid ierbarul si o sa zimbesc.
Cristal e o retea de magazine.tre sa fie si in orasul acela.Acum ce sa-ti spun,eu una am tot colindat prin magazine si pe asta l-am gasit eu cel mai bun in raportul calitate-pret.plus ca la trei zile aduc alte haine.Si acum sunt niste jucarii superbe!!!!!Chiar azi am trecut pe la ei si aveau vitrinele pline .Cit despre preturi sunt absolut fantastice.Nu stiu daca pot scrie numele aici,dar iti scriu pe PM mai bine.AAa,nu e numai pentru copiii,e pentru toata familia.
Nora,eu am doi baieti:Serban are 11 ani si Ricardo 2 ani si trei luni.Numai ca Serban e in Romania cu mama,vine in vacante la mine.Sper ca la anul sa ramana definitiv aici,ne tirguim de vreo doi ani cu el.A stat un an,pina l-am nascut pe Cado si un pic dupa si pe urma a vrut inapoi la mamaia.Nu asa ca vreau la mamaia!Suferinta in toata regula,cu nopti intregi plinse si tot felul de manifestari ingrijoratoare.Asa ca l-am lasat iar cu mama mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hop si io la cafea!
Ieri nu m-a vazut un dr ci o nurse practicioner (asta este o meserie nici cal nici magar..ceva aproape dr)....si m-a pus pe antibiotic..again...Siropuri de tuse..2! Si Albuterol..ca cica a auzit si ce wheezing

Eu astept poze de la Roxa sa vad cum a tuns-o femeia de servici!Alice ..nu stiu daca erau 20 de mii noi sau vechi! Roxa mai povesteste despre Pat..pleasee...

Nora mai pun retete..dar zi si tu un felul 2! Adeka la schimb! Tare faza cu Raresu!
Cristalinule..pai cum vorbiram..nu tunzi fata! Am zis!
Andrea asa sa fie...sa merga fara benzina! Un ..sa iesi din butoi...
Liliana da-mi si mie desene..vrei?
Kro vazut printesele..duuulci! M-am uitat pe DVD scrie Hansel and Gretel MGM 1987 (vrajitoare a luat chiar Oscar pt rol!) Uka sta 1. 30 de minute...nemiscat!
Marcela ceva toto ai de vin rusii...cind isi aduc aminte! Nu mai amina!
Ana3 bine ai venit..o sa se bucure Liliana Eu nu-i dau lui Uka nimic pt stimularea imunitatii...
Daria lasa fata ca nu-i defecta! Este f bine ca in loc de TV preferea jocul! Si eu asa vrea asa ceva!
Ioana de aceea tuseste de la mucisori! Trebuie scosi afara si pus picaturi in nas si seara da-i si un antihistaminic..decongestioneaza si ajuta la fluidizarea mucilor! Sanatate!
Revin ..sa va dau reteta de pateuri!

a inceput sezonul de ploi..am pus-o!....de acum 5-6 luni..o sa ploua ..non stop!

Mergi la inceput