Piticlontzi de iulie-august 2004 (202)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Andries, eu zic ca daca e femeie cum spui tu suficient de inteligenta, nu va pleca prea repede in Olanda, chiar daca-l place(poate e urat!in ansambu), iar voi va trebui sa discutati, dupa ce-ti povesteste despre prima intalnire si vezi ca e entuziasmata, va tr.s-o rogi sa-ti spuna ce planuri are ca sa stii din timp.Adevarul e ca am o amica care-a maritat 4 bone, dar la 50 de ani te astepti mai putin!

si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

cu bona nu am nimic... co olandezul zburator am eu ce am!!

daca...
doamne fereste e un apucat sexual, pedofil si-mi abuzeaza/rapeste copilul?
mai rau.. este/ a fost bisexual si infectat cu hiv si se culca cu madam si o infecteaza si pe ea?
pleaca madam cu el in olanda?
cat sta bona la mine cu Victor ala ii devalizeaza casa?
face turism sexual in romania si si-a gasit la doamna o cazare gratis?
vine la noi acasa fara stirea noastra?

sa mai spun?

Andries

Mergi la inceput

nu putea frate sa-si gaseasca unul din Berceni de exemplu? sau macar din Cluj...noooo... Olanda frate, lalele, zarzavaturi, saboti, mori de vant, hasis pe toate drumurile si fiecare a x-a casatorie e homo...unde x<10!!

Andries

Mergi la inceput

de azi de dimineata de cand mi-a traznit ideea cu turismul sexual numai la asta ma gandesc!! iata cum poate fi afectata zdravan productivitatea muncii!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Magda, multumesc pentru informatie !
Andrea, pupici Stefaniei si sa primiti numai vesti bune la nenea doftoru de ochi !! Si sanatate muuulta !
Andries, mama, da tu cred ca ai vazut prea multe filme horror ! Acu stai si tu putin si gindeste-te, ce rost avea individu ala sa bata atitia kilometri cind in Olanda gaseste totul la fiece colt de strada ? Ca si Florin a fost acolo si intr-adevar, sint foarte libertini gagii ... dar de aici si pina la a-ti face scenariile alea, mai e ceva drum ! Poate bona nici nu o sa il placa pe olandezu zburator, ca netul nu-i chiar realitate ! Eu credeam ca tie iti este frica sa nu plece bona cu omu, dar cind citii ce temeri ai, ma lua cu ris (sa ma scuzi, te rog mult daca am fost deplasata !).
Si daca femeia este asa cum zici ca este, ma indoiesc ca va reusi omu sa profite de ea cu atita usurinta !! Hai, ca nu-i dracul atit de negru pe cit se spune ca este !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

pai doamne iarta-ma daca e asa usor sa ai pe cineva acolo, de ce sa stai tu 3 ani la telefon si cu scrisori si cu poze (cica e urat, asa spune doamna) si sa te apuce venitul in Romania? in noiembrie??? nu stiu Alice ce sa mai zic, eu una recunosc ca sunt paranoica si am si de ce (ca am lucrat in domeniu) si cand e vorba de copilul meu ma apuca toate alea...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Voiam sa mai citesc dar m-a zapacit Andries cu Olandezul care vine sa faca turism sexual...si sa o rapeasca pe bona de 50 de ani si sa o duca la produs! Beton!!!

Nu ca nu-s de acord ca e normal sa-ti faci griji!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

despre planuri de viitor deja mi-a spus ca la vara vrea sa plece si ea intr-o "vizita prelungita"...ok, sa plece la vara ca il dau la gradi...

Andries

Mergi la inceput

radeti voi radeti... ce sa mai spun... rad si eu cand citesc ce-am scris, dar jur ca e adevarat!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

andriesule, ia mama doua zile de concediu cand vine olandezu', si fa cumva sa il cunosti si tu daca vrei sa te linistesti. ca altfel o sa stai cu o mie de ganduri si nu o sa ajungi la nici o concluzie. parerea mea personala, ca absolventa de filologie , este ca daca ar fi fost ceva in neregula s-ar fi prins bona ta in 3 ani. hai pupici si nu iti mai face griji

cele mai frumoase

Mergi la inceput