Piticlontzi de iulie-august 2004 (202)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Buna ziua tuturor, am citit si tot am citit si tot citesc, si de scris nu apuc ca sunteti in mare forma, iar eu postez de la job asa ca, cand ma apuc nu pot continua si asa ca prefer sa citesc.Ma bagai mai mult sa va doresc casnicii minunate, copii sanatosi si Ingeri sa-i pazeasca in viata!
Si sa va spun ca am vazut in carrefour jucarii Noddy, pentru fetele care erau interesate, fratilor, furt pe fata, se face tam-tam ptr.ca sunt nou aprute probabil, dar eu refuzai sa dau 1 mil pe una buc masinuta de 15 cm cu un noddy in ea, care nu face decat ca merge daca-l apesi!si mai erau niste miniaturi de vreo 10 cm care costau 600 mii, oare sunt eu inapoiata????si mai era un noddy la miniblu are costa doar....430mii,la fel de mic!Cu locomotiva Thomas n-am avut succes, s-a exaltat copilu cand a vazut-o in magazin dar apoinu l-a mai interesat.

si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Din capitolul viata bate filmul: am eu o presimtire ca iar ma bag in clubul cautatorilor de bone!!!

Am o bona buna de pus pe rana!! Absolventa de liceu de filologie, vorbeste 4 limbi straine, este la al 4 lea copil, are experienta,imi educa copilul (nu numai ca il ingrijeste, dar stie sa il si educe), il iubeste pe Victor, Victor o iubeste pe ea, e curata, ingrijita, divortata si sta in garsoniera ei, aproape de mine, 51 ani.

Si saptamana trecuta sa-mi pice tavanul in cap: doamna are un prieten. Buuuun, nimic de zis, totul normal, ce sa faca femeia singura, doar nu o sa vorbeasca cu televizorul, etc.

Dar azi: prietenul ei este din Olanda, s-au cunoscut prin anunturi, de trei ani vorbesc la telefon, isi trimit poze si scrisori...si vine in tara peste 2 saptamani ca nu mai poate sa stea fara sa o cunoasca PERSONAL !!

imi vine nu stiu ce sa fac...

Andries

Mergi la inceput

Alice sa fii fericita alaturi de copil si de sotul tau (si al meu are ochi albastri, asa ca te inteleg )!!

gama, eu nu dau 1 mil pe masinuta aia nici impuscata!! am vazut si eu jucariile astea in oras, dar le-am mai vazut si la Paris la 30% din pretul de aici!! si nu le-am luat

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

M-am delectat si eu de dimineata cu povestile voastre frumoase. La noi a fost super simplu, ne-a facut lipeala verisoara mea, chiar daca amandoi mai aveam pe cineva, prin octombire, de Revelion am fost impreuna la Slanic Moldova (chiar daca el trebuia sa mearga cu "cealalta") si dupa aceea totul a intrat pe un fagas super normal, probabil pentru ca trecusem de iubirile adolescentine. Iar ca zodii, cica de potrivim, eu sunt geamana, el este balanta, eu am si ascendentul in balanta, iar el in berbec si avem o fetita leu cu ascendent in leu sa ne puna parul pe moatze

Am vazut si poze cu Stefan si Uka, niste scumpi, am reusit sa-i mai fac si eu Stefaniei niste poze, poate le pun diseara.

La noi mucii sunt tot prezenti, cred ca va trebuie sa ma obisnuiesc cu ei pana la primavara, macar sta sa-i pun puf-puf "arat" (adica sarat) in nasuc si a inceput sa ia si panadolul de buna voie, antialergicul il pun in ceai, la pompita care se pune la aspirator urla la greu, asa ca chiar daca ii scot mucii pe loc, in 10 minute apar la loc. of, of, mai, mai.

In rest am avut un week-end foarte calm, ne-am plimbat cu masina care este "fuper" (adica super), ne-am jucat si cam atit. Nu prea mergem in vizita si nici alti copii nu vor sa vina la noi in vizita ca Stefi este mucoasa. Azi avem si noi programare la oftalmologie, sunt curioasa ce va spune dr.

O saptamana usoara va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mitzu, multumesc mult ! Chiar ma gindeam la tine, ce mai faci, cum mai esti ... iti doresc din suflet sanatate multa si sa fii fericita alaturi de cei dragi tie ! Si nastere usoara si bebe sanatos si cuminte ! Si chiar, sa ii spui lui Cosmin sa nu ne uite, sa ne transmita noutati cu tine cind va veni momentul !!
Monica-Cristalina, sanatate multa si tie !! Ai grija de tine !!
Magda, hehehe, tocmai vroiam sa intreb unde ai vazut jucariile cu pricina, pina am ajuns la rindurile in care scriai preturile ! Mamaaaa, da ce au vere jucariile alea, ca ma uitai pe neshte site-uri straine si de banii pe care ii dau aici pe una imi iau fro trei dacolo !!! Totusi, spune-mi si mie ce magazine comercializau noddy asta, asa, ca sa ma oftic pina la capat ?
Cit despre Thomas, eu astept sa mi-l trimita nenii aia prin posta si va spun reactia lui Andrei, ca tare-s si io curioasa daca distractia o sa dureze mai mult de juma de zi !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Cristal, cu placere, sa-mi spui cand au ajuns!

Mergi la inceput

mey ... ce fac eu cu bona?????

Andries

Mergi la inceput

Pai apropo de preturile la jucarii(sa nu mai zicem si de haine), mai, eu spumeg ca nu pot merge prin alte tari sa-i cumpar!!!Oare s-o schimba si pe aici ceva din 2007?Oare ai nostri guvernanti se vor uita la altii care nu pun tva(macar!)la produsele pentru copii?Eu vineri am inebunit cand a venit sotul meu acasa cu un frumos circuit de masinutze pe care ne-am chinuit sa-l montam 1,3 ore si tot nu statea imbinat, si sareau masinutele de pe pista la coborare?si tot la 1 mil si un pic!asa ca l-am aruncat la loc in cutie si l-am dus frumusel inapoi cu un ton suficient de aspru astfel incat n-a comentat nimeni.
Alice, noddy era in carrefour baneasa si prin miniblu.
Andries, sper din suflet sa nu-ti plece bona, si noi o avem de un an si suntem multumiti, nici nu vreau sa ma gandesc cum e sa adaptam copilu la alta persoana!

si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by Andries

mey ... ce fac eu cu bona?????

Andries

Spune mai concret ce te ingrijoreaza?Ca daca vine amicul,nu mai vine deloc la tine?Sau ca nu va mai avea grija de copil cum trebuie?Sau e doar chestie de principiu?

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Doamne ce bucatarie are Gabi, nici nu ma incumet sa ma uit prea atent la ea, noi avem o buc asa de mare incat mancam in casa!!!!
M-ati facut sa ma melancolizez cu povestile de dragoste, la mine a fost f. frumos:eu dragoste la prima vedere, el indiferenta, eu cu altul ,el singur, eu lasat vechiul el indiferenta, eu singura el indiferent, eu sufar si nu spun nimic, el...mi-a devenit prieten bun, eu pitit sentimente el vizite de prietenie, eu dupa un an inceput sa arat el acceptat, dar fara "apropiere" fizica cateva luni, deh, ca sa nu ma raneasca!Eu cedat nervos, spus de pe suflet, el recunoscut ca impartaseste, si uite asa a izbucnit pasiunea,la limita exploziei mele hormonale!!!he,he, acum cand rememorez sentimentele cred ca a fost mai bine asa!De 7 ani impreuna si 3 casatoriti.Sanatosi sa fim !!!

si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006

Mergi la inceput