Piticlontzi de iulie-august 2004 (202)
Raspunsuri - Pagina 17
Nora__ spune:
Gabi...superba bucataria ta...si marisoara.Io-s innebunita dupa bucatariile patrate si mari.sa o stapaniti sanatosi.Daaaaarrrr...iar durerea mea,de ce nu ai facut si tu o poza cu tine in bucatarie?![]()
Ce dulcel e Stefanut acolo cu manusile...se vede ca e incantat.Presupun ca nu a vrut sa le dea jos prea repede.
Multumesc de urari...si ai vostri pitici sa fie sanatori si voiosi si...mamosi,dupa dorintele fiecaruia![]()
Ioano...baga reteta,sa imi mai dai idei si mie
.Spor la cumparaturi.Se pare ca eu am noroc,inca ii vin ghetele de anul trecut,care erau marisoare.Acum sunt fixe si poate ii vin toata iarna.Dar dupa cum a crescut in ultimele luni,s-ar putea sa am 'ghinion de nesansa'
alice...ba sunt foarte reusite pozele,numai ca am facut niste ochiiii...cum de e asa dezbracat Andrei si pare cald afara...apoi am vazut ca sunt din septembrie si octombie,pozele.Cand vad ce urat e fara,paca nu-mi pot aduce aminte ca a fost si soare
S ca sa ne incalzim un pic,ia baga tu povestea aia frumoasa si...detaliata,nu documentarul
Timp sa ai,ca noi iti facem loc cat vrei.Fetele...ia strangeti randurile,sa ne inghesuim un pic,vine alice cu lung metrajul.Hmmmm...de abia astept.Ca prea frumoase au fost povestile de pana acum,ca sa nu imi mai doresc sa mai citesc
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Hehehe, Nora, fara draga, uite acusi pun povestea, ca tocmai scriam la ea ... am mai "mincat" din detalii, ca terminam capitolul asta cu postarea mea !
Si da, vremea a fost superfrumoasa aici in Bucuresti la finele lui octombrie, parca era august tirziu, de aceea era imbracat Andrei asa de usor ! Din pacate gata cu temperaturile peste 15 grade, trecem si noi la geci si caciuli mai groase, spre disperarea copilului meu (si mea, fireste !) care se misca precum un pinguin imbracat pina la git !!
So, iata povestirea ...Ca am promis ca am sa va scriu cum mi-am cunoscut eu jumatatea ... asta se intimpla in august 1989. Nu stiu daca cineva isi mai aminteste de revista "Saptamina", la finalul careia era o rubrica destinata celor care doreau sa corespondeze. Eee, mama mea era fana revista cu pricina si tooot scria in speranta ca ne va da noua, copiilor, ceva de facut, sa cunoastem alti tineri, sa schimbam pareri despre muzica, limbi straine, blah-blah-uri dastea. Si a primit intr-o zi e scrisoare de la viitorul meu sotz (pe atunci soldat la Bucuresti, el fiind din Tirgoviste)... corespondenta a continuat un timp dupa care bineinteles a urmat intrebarea lui "Nu vrei sa ne cunoastem personal ?", amindoi fiind in acelasi oras ... of corz ca mama mi-a pasat mie problema, ca nah, cum era ea, femeie in virsta sa se intilneasca cu un baiat de 19 ani ? ca doar pentru mine scria, eu, nu si nu, ca pe vremea aia aveam un prieten pe care il iubeam ca pe ochii din cap, dar cu care ma certasem si ne despartisem de ceva timp ... pina la urma am acceptat sa ma duc la intilnire, ca maica-mea ma batea la cap bigtime ... si uite asa am asteptat eu un soldat intr-un final de vara la unitatea lui militara, eu ma uitam dupa uniforma militara, aia kaki, si cind colo omul venea binemerci imbracat civil, cu ochelarii de soare pe nas si cu scrisorile in mina (tocmai fusese la oficiul postal, si hainele civile erau datorate unchiului sau, care era general in armata !!). Beyy, cind si-a dat ochelarii jos si m-a privit cu ochii lui albastri, am uitat de toti si toate !! Au urmat intilniri cu plimbari prin oras, a fost si la mine acasa ... dar armata s-a terminat si a plecat acasa ... ne-am mai scris, stiam ca este indragostit de mine, nu trebuia sa o spuna ca se vedea de la o posta ... dar eu inca suspinam dupa fostul meu prieten ... si uite asa, suparat ca nu ma poate avea linga el (poate si departarea a fost de vina), a cunoscut pe altcineva cu care s-a si insurat ... a fost casatorit vreme de patru ani, timp in care eu am fost alaturi de alt barbat, nici unul dintre noi insa nu a fost fericit asa cum isi dorea, si in 1995 l-am sunat sa vad ce mai face, asa, dintr-o toana ... mereu cind am fost trista, nefericita sau cind am sintit ca imi pierd drumul prin viata, l-am sunat sa imi vorbeasca, pentru ca el a fost singurul care m-a inteles si m-a ascultat fara sa ma judece ... am aflat ca nu mai sta cu sotia lui, ca e pe cale sa divorteze ... i-am scris din nou, mi-a raspuns la scrisori, si intr-o zi m-am pomenit cu el la teatru (lucram la Evreiesc pe vremea aceea), era imbracat in albastru, tot cu ochelarii de soare pe nas, cu o floare in mina si cu acelasi zimbet care m-a facut sa uit de toti si de toate ! Tin minte ca in ziua aceea urcasem la director pentru ceva (eram secretara) si cind am coborit (ca ma anuntasera ca ma astepta cineva) nu am fost atenta si am ratat o treapta, era sa cad si mi-am sucit o glezna tare de tot !!!
De atunci sintem impreuna, si la bine si la rau ... are aceeasi fascinanta privire albastra, si-a mai pierdut din calitatile ingeresti cu care il dotasem eu (ca deh, viata in doi nu este numai rai !!!) si este omul pe care l-as alege de inca o mie de ori sa imi stea alaturi, indiferent de cele prin care am trecut, bune si rele !! M-a facut cea mai fericita femeie din lume si m-a facut sa sufar cit pentru alte zece vieti, dar nu pot concepe viata fara el !
Iar Andrei, baietelul nostru, are aceeasi fascinanta privire albastra si acelasi mod minunat de a se juca cu degetele miinii mele !!!
Ce mi-as putea dori mai mult ??? 

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Eu va salut din mers, ca nu apuc sa citesc tot ... va doresc o saptamana cat mai frumoasa si linistita si muuulta sanatate !

Daria &
Giulia (2004 08 16)
carmenp spune:
`neata! vazut bucatarie faina, faina, una bucata stefanut si una bucata gizmou, pupa mama pe ei de frumushai
io raportez ca ambii cupii desi erau in locatii diferite si-au bagat in aceeasi zi cite un graunte-n nas, scapat ieftin data asta pen` ca iesira afara la prima suflare.
gata, am zburat la trebi da` mai bag geana aici; alice, astept povestea!
edit, alice sory, cit am scris io tu ai si postat-o
edit, aliceee, super poveste
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
vrabiuta spune:
alice 
ce frumoasa poveste aveti voi doi. o sa fie deliciul nepotilor. si pe mine m-au impresionat ochii albastri ai sotului si piticului tau. cand ne-am intalnit atunci la zig-zag si am facut fotografii, intr-una sunt ei doi cu aceeasi ochi... halucinant de albastri. mi-a ramas mult timp in minte imaginea lor.
eu va doresc sa fiti mereu fericiti! 
cele mai frumoase
mitzura spune:
Neata!
Inca n-am nascut....
. Va mai tin in suspans cateva zile. Io zic asa pe vineri sambata, ca atunci va fi exact ca la Tudor (la 39 de saptamani implinite). Tre sa-l instruiesc pe al meu sot cum sa intre aici sa va dea vesti.
Mai ce de povesti frumoase am citit pe aici: o astept si eu pe a lui Alice, si pe a celorlalte fete, care mai vor/le face placere sa spuna.
Ioana, zi reteta ca suna tare bine.
Roxi, asteptam pozele. Sa stapaniti sanatosi incaltarile.
Nora, sanatate puiului mic!
Cristal, ce mai faci? Am trimis pachetul cu CD-uri. Ma gandesc ca maine-poimaine trebuie sa ajunga.
Daria, hai mai, cum adica ne saluti din mers, ce, nu mai intri o saptamana? Nu mai citi, dar zi-ne despre voi.
Gabi, super frumoasa bucataria. Innebunesc dupa nuanta aceea de lemn. Si masa rotunda (intotdeauna mi-am dorit asa ceva in bucatarie, dar n-am loc)
Biluta, eu am facut in we Tiramisu (dulce si cu piscoturi), nu prea e pentru copii, dar depinde ce ganduri ai cu el. Uite dupa reteta asta: http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=6682
Felicia, dar stai si tu acasa cand sta bona cu Andreea, nu?
Eu ma gandesc serios sa caut o femeie care sa ma ajute la curatenie, ca nu mai fac fata. Cu burtoiul asta mare mi-e foarte greu, iar dupa ce nasc, n-o sa-mi fie mai usor. Pe sot reusesc sa-l cooptez doar la cate un aspirat si la curateniile generale, de 2-3 ori pe an si si atunci cu pufaituri si oftaturi. Adevarat ca e si foarte ocupat. Iar pe soacra-mea, care e aproape nu vreau eu sa o cooptez, din motive pe care nu le mai detaliez iar. Oare cat ar trebui sa ofer cuiva care vine o data pe saptamana pentru 3-4 ore si face chestii de genul aspirat, calcat, sters pe jos, sters geamuri, praful, etc?
Lia, oare tu ai mai gasit pe cineva? Poti sa-mi zici un pret? Si chiar, ce mai faceti, ca n-ai mai intrat de mult>..
g_ioana spune:
Alice
impresionanta poveste,asta imi intareste inca odata convingerea ca sunt persoane predestinate sa fie impreuna(si eu-s norocoasa si mi-am gasit jumatatea)Ca tot ai adus aminte de armata si io am scris scrisorele, amicului,de atunci,cand era in armata dar numai la insistentza mamei care-mi zicea ca io nu stiu ce bucurie au ei in armata cand primesc cate o scrisoare(de aunci este vesnic recunoscator soacrei
)Iar la mine, sotiorul m-a cerut de 2 ori in casatorie,prima oara cand am terminat facultatea,de frica sa nu ma scape din ochi,desi eram numai amici(va da-ti seama ce fatza am facut io
)si a doua oara cand ma cucerise iremediabil
si..a treia oara(desi eram casatoritzi de 2 ani)dupa ce fusesem plecata in Frantza(asa ca,Olivia is benefice cateodata si plecarile astea
Nora,sorry dar nu pot sa fiu coerenta pentru retzeta,da' maine promit ca incerc!
Leeloo super bucataria,eu daca as avea asa o bucatarie as face comanda de mancare!!
Si a mea este indragostita de manusile ei cu degetzele si cu numere,le numara sa vada daca-s toate la locul lor,in engleza ca piticul din Guliver,adica uan,cui,fri,for,faiv'![]()
gorodeii
aripile mele
alice2004 spune:
Eeee, dragele mele, multumesc frumos pentru urari !
Am uitat sa apun ca de cerut in casatorie eu am fost aceea care a facut-o !!
In 1995 am stat foarte putin impreuna, lunile de la sfirsitul anului, tot 1996 si pina in martie 1997 Florin a fost plecat in Coreea de Sud, avem tone de scrisori, vagoane de poze ... si acum ne punem biletele peste tot !
Noi sintem incompatibili ca zodii - eu sint pesti iar el gemeni, dar asta nu ne-a impiedicat nicicind sa fim ultrafericiti impreuna ! Da, ne si certam rau de tot, nu ne vorbim uneori cu zilele (decit strictul necesar), dar ori de cite ori sintem nevoiti sa petrecem mai mult timp unul departe de celalalt sintem ca si bolnavi !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
mitzura spune:
Mai Alice, ne-ai intrecut pe toate cu povestea ta. Foarte emotionanta, iar tu ai povestit-o foarte frumos. Tu si cu Dana (Speel) aveti povesti de film.
Sa fiti fericiti!
cristalina spune:
Neata!
Grasanele la raport. Am fost vineri la mama, am plecat pe torentiala si m-am intors pe ninsoare. Am tras un frig de m-a zapacit (facusera focul numai intr-o soba, la frate-miu la apartament nu era caldura...).
Drept urmare de sambata o tin intr-o durere ...asa e cand e omu' prost.
Mitzu, multumesc tare-tare mult!
Eu pe tanti Ioana o platesc cu 2 milioane sa aiba grija de Maria si cu inca 1 milion suplimentar sa-mi faca si mie curatenie in toata casa de 2 ori pe luna.
Insa spala aragazul de fiecare data, da cu matura prin bucatarie, mai scutura una alta tot timpul cat sta cu Maria.
Eu sunt multumita, mai capata cate un ciubuc si ea pe langa banii astia da' aia nu se pune...:)))
Azi nu avusei timp sa citesc, poate recuperez de acasa, pen' ca vrea si eu sa citesc povesti frumoase...:)
Caro, la multi ani (mai cu intarziere).
O zi buna sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi