Piticlontzi de iulie-august 2004 (202)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor!
am intarziat putin cu semnatul condicii ca sa citesc toate povestile frumoase. tare mult mi-au placut toate! asa ca....o mie de ani fericiti impreuna tuturor!
ptr toate cele care m-au inghiontit sa ma arat la fata am poze de vineri si promit solemn cu mana pe inima sa le postez diseara. in week end-ul asta ne-am rasfatat, adica mi-am luat o pereche de cizme eu si una de ghete Mugur...copilu de data asta doar niste masini de pompieri si niste carti cu winnie (Andries saru mana de pontul cu cele mici, am luat deja primele 3 numere, restul mai incolo ).
Nora sanatate lui Rares, sper sa fie mai bine cu laringita.
Felicia succes cu bona de azi incolo! tu ce faci, cum te simti?
Andreea m ce va mai fac mucii? sper ca au plecat.
Olivia super pozele! "Uka cu dovlecii" este de inramat!
Liliana ce ati mai facut cu biletele pentru Adeluta? am mai vazut ceva oferte....ia intra pe marshal.ro si pe malev.com. daca ai niau vine Pat la tine urgent!
pupici tuturor si o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,da stiu ca ati scris nu gluma sa vad ce-mi aduc aminte,nu de alta dar azi am varsat cam tot pe ce am pus mana(cafea,ceai,s.a.m.d)Intai di tate sa dau raportul,suntem ok am scapat de muci si tuse(Olivia multumim de sfaturi)si azi mergem sa ne luam ghete(la pantofi 23 si la ghete 24)
Pe lista "cazniciilor"noi avem 11 ani de cand ne cunoastem si 7 oficiali!!Ne-am cunoscut in studentie cand venise cu colegul lui de camera sa-l ajute sa ma cunoasca mai bine si sa ma cucereasca
Vazut cuscrii harnici si frumosi si ginerica pirat,maaamaaa ce ochi are!
Nora sanatate lui Rares!
Cam atat ma duce memoria pe mine,meei am prestat in week-end o reteta cool, numai ca am uitat acasa poza si detaliile,se face cam in 10 minute plus vreo 30 la cuptor si-i de efect!
Merg sa fac niste inhalatzii cu cofeina poate ma mai trezesc

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Neata!

Vreau si eu o reteta
1.de ceva dulce cu piscoturi
2. si ideei de ce sa le duc la serv. fetelor de " sF.M&G" DE POST.???

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza, neatza !!
Vad ca va tineti tot de povestiri romantice, imi place tare mult !! Am citit tot si va doresc sa fiti la fel de indragostite si fericite si de acum incolo alaturi de sotziori !!
Roxi, eu ajtept cu interes pozele ! Ca n-am uitat !! Si noi avem "niau", hehehe, dar daca Pat este interesat, il asteptam cu drag, ca Andrei este incintat de screen-save-urile cu cadouri de craciun si de videoclipul celor de la chicane (ala cu tom jones, ieri l-a vazut de vreo zece ori consecutiv !!!), asa ca nu mai vrea disene !
Am mai pus si neshte poze noi in linkul de 2006, albumul noiembrie, nu sint toate super reusite, ca sint facute cu telefonul celular, afara la joaca !
Daca am timp azi, am sa va scriu si eu cum mi-am intilnit (si pastrat) hasbandu personal ! Da-mi trebuie ceva timp si lok, sau sa scriu varianta prescurtata !!
O zi minunata va doresc tuturor si o saptamina linistita !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Pi es - Mihaela, incearca la cofetariile "Ana", au o multime de "inginerii" culinare, cred ca si de post !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna dimineata,

Mihaela, tu vrei o reteta pe care sa o executi singura? Sau idei ce sa cumperi si de unde? Eu as merge pe varianta cumparaturilor, de post eu duc de obicei alune, fistic si fructe (niste struguri, niste portucale, mere, ceva de genul acesta.

Atentie (pentru cine n-are): in carrefour exista la oferta tablita magnetica pentru copii la numai 10 RON (eu i-am luat ieri seara una lui Victor si a fost foarte incantat)!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by biluta28

Cat priveste recordul Mitz te-am luat caci si noi ne stim de vreo 15 ani dar avem 7 de casnicie ;
(cine da mai mult???);

Neata! Mai cred ca bat recordul asta tocmai eu - noi ne cunoastem de 15 ani si in curind facem 10 ani de casnicie...Tocmai de asta la anul (ca atunci vom aniversa cei 10 ani) vrem sa facem ceva special!

Pentru doritoare am pus poze cu bucataria in albumul omonim si citeva poze cu Stefan din weekendul asta - a fost asa haios - i-am cumparat minusi cu degetele si era asa de fascinat de cum arata degetele lui incit nu indraznea sa apuce nimic cu mina!

Fug sa citesc din urma....

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by biluta28

Neata!

Vreau si eu o reteta
1.de ceva dulce cu piscoturi
2. si ideei de ce sa le duc la serv. fetelor de " sF.M&G" DE POST.???

Tort cu piscoturi

Deci nu e cu cantitati exacte,depinde cat vrei sa iasa de mare.Eu am folosit o tava de inox,pe care am pus un rand de pisctoturi,asezate unele langa altele.Le-am insiripat.Peste ele am pus o crema Ole de la Dr Oetker de ciocolata.peste crema,fructe.Apoi alt rand de piscoturi pe care le-am insiropat.Insiroparea se face dupa ce le asezi,altfel se rup.Peste piscoturi,alta crema,de vanilie si iar fructe.Apoi ultimul rand de piscoturi nsiropate,fructe si frisca.Se pot folosi si creme fierte,dar sa fie tarisoare,sa nu iasa cand pui piscoturile deasupra.Oricum,sa iei o punga mare de piscoturi.Intra cam 40-50 piscoturi la tort,depinde de marimea lui.Se face repede si e f bun si usor.

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Gabi, super faina bucataria, imi place tare mult ! Sa o stapiniti sanatosi !!
Si l-am vazut si pe Stefanel, hehehe, ce haios e cu minusile, si Andrei le vrea cind mergem afara, si se supara rau daca incerc sa i le dau jos (asta dupa ce anul trecut duceam munca de lamurire sa il fac sa le tina pe mina !!). Pupici multi !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Alice - acum am vazut ca esti mai "veterana" ca mine in ale casniciei, dar sunt pe aproape "iti suflu in ceafa"....Multumesc si eu sunt tare multumita de cum a iesit pina la urma bucataria!

Kim - am vizionat pozele - dar cred ca mie mi-a scapat vreo discutie din urma -de ce va filmau? Se facea vreun documentar? Iar despre supa pot sa-ti spun ca si Stefan a lins-o! I-a placut tare mult si culmea a si mincat din ea 2 zile la rind ceea ce e destul de neobisnuit pentru el...

Eu mi-am facut deja "meniul" pentru Sf.Mihail si Gavril - pentru la servici o sa fac tortul de ciocolata cu portocale de care vorbea acum citeva zile Ruxi si am rugat-o pe soacra-mea sa-mi faca niste gogosele (choix-uri) pe care sa mi le umple cu brinza cu marar, pasta de peste si pateu de ficat. O sa ma mai sarbatoresc cu o alta colega care e Mihaela, o sa aduca si ea ceva dulce si ceva sarat asa ca m-am scos! Despre idei cu preparate de post - pai la mine in top e zacusca soacra-mii (n-am mincat in viata mea zacusca mai buna ca ei!), pateuri cu mere (facute cu aluat din ala congelat, de post), fasole batuta (daca le place), tartine cu vinete cu ceapa si cam asta imi vine acum pe moment... Dar parca eu stiam ca postul incepe pe 15 noiembrie...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput