Piticlontzi de iulie-august 2004 (202)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Felicitari veteranelor in ale casniciei! Nu stiu cum o fi dupa 10 ani de stat impreuna, ca noi doi cateodata nici nu mai vorbim!! Nu stiu cum, ne intelegem asa...fara multe cuvinte... si mie imi place sa vorbesc, doar cu mine seamana Victor!! Si sotul meu ma asculta si ma asculta si ma asculta...si la un moment dat ii spun: "dar zii si tu ceva"
si el "ce sa zic? ai zis tu!"
eu "nu stiu, dar am impresia ca vorbesc singura !!"
el " nu draga, vorbesti cu mine, doar ca eu nu vorbesc!" (fara intentie a spus-o)

Mori de ras...ii ies niste faze...spontan!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

CAROLINA, LA MULTI ANI SI DE LA NOI! Sa fii fericita si sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andries, distractie placuta, deh, murphy nu doarme niciodata
olivia vazut poze, recunscut sot, recunoscut sefa (arata ,mai bine in toale de strada).. da` ce faceati voi acolo? esplica pe intelesu` tuturor pupam uka, faine poze...
norico, sanatate lui rares
mey, am cetit povestile voastre frumoase... la mine fu cam ashe, era coleg de grupa cu o colega de camera si mi-era nesuferit da` trebuia sa ma port frumos pen` ca era singuru` la care gaseam la orice ora bani de imprumut. am incercat sa-l cuplez c-o prietena de-a mea numa` ca aia n-a vrut si incet incet, ma-ntelegeti voi... cu fostu` dura vreo 10 ani, trebuia sa ma marit numa` ca intr-o zi mi s-a casunat ca nu e suficient sa faca curat in casa, mincare si sa-mi zica mereu "cum vrei tu..." asa ca mi-a dat d-zeu unu` care sa fie pe dos de cum fu primu` da` macar are ceva-ul ala pe care-l catam io
edit, stiti cine se dueleaza saptamina viitoare la dansez ptr tine? ca am adormit la final

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Ma chinui de trei zile sa recuperez si eu din urma, dar n-am spor prea mare.
Subiectul cu anii de casnicie mi-e tare drag (LA MULTI ANI ANDRIES!!!!).
Noi am fost colegi de facultate (cam copti ) si in primul an ne uitam electrizati unul la celalalt, dar eu il credeam cuplat cu o colega si el ofta pentru ca era sigur ca-s cu un alt coleg.
Si in anul 2 ne-am gasit, pe 12 decembrie m-a invitat la el "sa invatam la statistica", pe 14 decembrie m-am mutat la el si pe 16 m-a cerut de nevasta. Si eram asa de indragostiti, ca nu mai aveam nevoie nici de mancare, nici de somn, stateam de vorba nopti intregi si era asa frumos....Faza nostima e ca alea-alea au venit mai tarziu, ca el era accidentat, a fugit din baie sa raspunda la telefon (crezand ca-s eu) si a alunecat pe gresie de si-a intins urat un muschi la picior si a stat in concediu medical doua saptamani.
Si pe 17 mai 2003 ne-am casatorit, am avut o nunta ca-n povesti si speram sa traim asa frumos pana la adanci batraneti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna ziua

Kro, la multi ani! Sanatate multa si sa fii iubita!

Am citit si eu cateva povestioare de cuplu....noi in regie... ma duceam si ma "spovedeam" lui de toate amorurile mele...pana ce ne-am apropiat si nu ne-am mai putut desprinde.

Andries, imi plac discutiile dintre voi....o seara placuta sa aveti si multi ani inainte!!

Si la noi a reaparut eczema...de cand a dat frigul...eu banuiesc ca de la strampi o face, ca-i apare numai la plica genuchiului.Nu fac decat sa-i hidratez pielea cu o crema de la bübchen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Andries, distractie placuta la spectacol si restaurant!

quote:
Originally posted by pako

buna ziua

Kro, la multi ani! Sanatate multa si sa fii iubita!

Am citit si eu cateva povestioare de cuplu....noi in regie... ma duceam si ma "spovedeam" lui de toate amorurile mele...pana ce ne-am apropiat si nu ne-am mai putut desprinde.

... si noi tot in regie ... doar ca el a venit cu un prieten care voia sa mearga la disco (parca) cu colega mea de camera (erau amici)... io nu l-am bagat in seama, aveam pe altul in gand.. si peste ceva timp ma pomenesc cu telefon la Piatra de la el... eram socata de unde are numarul, cica sunase la toti cu numele meu de familie din cartea de telefon... noroc ca erau numai 3

Pupici la puisorii cu eczeme si nu numai

Mergi la inceput

Multumesc! Multumesc!!

Deci sa va spun intai de Motan.

Ajungem noi la Opera la 10:50 (specatacolul era anuntat la 11), ne tin la usa 20 de minute pentru ca li s-a stricat aparatul de bilete, pana la urma se indura de copiii care tipau pe afara si ne dau drumul...fara sa mai controleze mare lucru...cam jumatate din locuri erau ocupate, restul nu, sus erau vreo 2 sau 3 grupuri de scoala, jos parinti sau unici cu copii.

Specatacolul a fost foarte reusit, in 4 acte parca, cam lung pentru un copil de 2 ani si ceva, din cele 2 ore si jumatate Victor a putut fi atent doar la primele 2 ore, la final nu mai putea.
Scenografia a inclus si un ecran pe care proiectau un fel de desen animat pentru episoadele narative de genul "si s-a dus motanul la palatul imparatului". In primele doua acte, in care motanul se lupta cu marele dregator (ma rog... povestea este foarte inflorita) intriga este destul de complicata pentru un copil atat de mic, trebuie sa ii explici in permanenta, el nu intelege de ce e imparatul lenes, de ce dregatorul il pacaleste, de ce curtenii dorm sau sunt lingusitori... in fine partea asta de poveste abia pe la 3 ani jumate poate chiar patru o vor intelege. Partea a doua a fost mult mai usor de inteles.
Interpretarea a fost buna, mie mi-a placut mult. Costumele foarte reusite. La sfarsit au fost prezentate si alte personaje: Scufita Rosie, Lupul, Capra cu 3 iezi, Alba ca Zapada si piticii, eu cred ca isi propun sa pregateasca si alte matinee pentru copii.

Cred ca semai joaca si pe 23 sau 25 noiembrie, tot la 11, biletele se pot rezerva si telefonic, mai ales pentru Bucuresti merita. Mai erau copii de 2 ani si ceva, erau atat de haiosi cand se trezeau sa puna cate o intrebare cu voce tare de se auzea in toata sala ... pana si interpretii zambeau...

Andries

Mergi la inceput

Si acum, despre noi...am fost la restaurant si am avut parte de o mancare delicioasa si de aproape 3 ceasuri de discutie, este atat de recomfortant sa poti vorbi in liniste fara sa te intrerupa copilul, telefonul, televizorul sau mai stiu eu ce... este un exercitiu de relaxare pe care poate ar trebui sa il facem mai des. Avem ... cine n-are? atatea planuri, dorinte, inca un copil, unde-l punem? cu cine sa stea? alta casa... oare cat o sa ne coste? dar vom reusi sa ne facem alta casa, poate chiar pe pamant? sau la bloc? sau mai facem studii? unde facem revelionul? etc etc etc...

va pup pe toate si ce-mi doresc mie va doresc si voua!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andries - ma bucur ca a fost fain si la tetru si la cina

O duminica faina tuturor si o saptamana si mai faina ! Noi am fost doo ceasuri afara, e friiig si ce ninse azi noapte a devenit balta ... Giulia arata ca din razboi ...

Pupam trupa si va dorim la toti muuulta sanatate !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Anca, pai chiar a avut noroc ca au fost doar 3 cu numele...hehe.
Andries, e tare placuta o iesire d-asta in 2...ma bucur ca v-ati simtit bine

Aoleuuu, io ma gandesc cu groaza la zapada...nu a fost decat putina pe jos si Andreea pe toata a luat-o in picioare...ma gandesc sa-i iau niste cizme de cauciuc in cazul asta

Maine e prima zi cu bona...a venit sambata si am discutat...4 ore-3 mil.Andreea a stat numai in bratele ei, i-a placut.

o seara placuta

Mergi la inceput