Piticlontzi de iulie-august 2004 (202)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna ziua

Roxana, merci de intrebare...ma simt bine, bine...ma misc io mai greu dar incet, incet o ducem noi la capat.Burtica acum la 6 luni arata ca la 9 luni cu Andreea, e imensa si tzuguiata...sunt tare mandra de ea.

Mitzule, stau si eu acasa dar asa imi fac si eu treburile dimineata iar dupa-amiezile ma odihnesc odata cu andreea

Leeloo sa stapaniti sanatosi bucataria, e foarte frumoasa

Alice, vazut prichindelu'...mi se pare mie ca s-a mai bucalat la fata...

Andries, hai ca m-ai facut sa rad cu gandurile tale....eu zic ca e baiat de treaba daca bona e asa cum ai descris-o...raul probabil care o sa fie cred(dupa mine)e ca o sa-ti ceara o mini vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Se misca netu aici la mine mai ceva ca melcu ... sper sa apuc sa mai postez ceva pina se face de plecare acasa !
Andries, acum mai cer iertare o data, da pe bune ca m-a luat cu ris !! Probabil ca si eu m-as ingrijora intr-o oarece masura, ca doar e vorba de copilul meu, dar io zic ca incerci sa stai mai linistita pina ce vine respectivul si apoi sa vezi ce si cum ! Nu iti poti lua ceva zile libere atunci, sa nu vina ea la tine acasa ? Dau si eu cu parerea, daca problema e asa de grava ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

mey vrabiuto nici nu stii cat m-am bucurat eu cand am gasit-o pe doamna aceasta, vorbeste impecabil romana, vorbeste foarte bine engleza, am auzit-o si in italiana si greaca (dar nu ma pricep sa spun cat de bine le vorbeste), are o voce calma, egala, are fantezie, imediat imagineaza un joc sau o poveste pentru Victor, se uita fi-miu la ea cu gura cascata in fiecare zi... dar in rest ce sa spun, e cam ... poeta, are o lume a ei... nici macar nu pot sa o condamn, nici eu nu as putea sa stau complet singura, ma si gandeam de ce oare nu-si gaseste pe cineva, fara sa stiu ca e in mare amor platonic cu un nene de 62 sau 60, n-am retinut exact.

Andries

Mergi la inceput

deci o sa ii dau un concediu de o saptamana (o chem pe soacra-mea de la 400km, dar asta e) si ma mai gandesc...o sa ii spun sa ... ce sa ii spun? sa nu se culce cu el fara protectie? sau sa-i faca un test hiv inainte?? mey nu radeti ca io vorbesc serios

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Andries, tu i-ai cerut bonei analizele la angajare, apropo de infestarea cu hiv?MIe mi-e mai teama de-o hepatita!
Cat despre berceni, sunt convinsa ca are ...olandezii lui!

si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Ma bucur fetelor ca va place noua mea bucatarie (care mi-a mincat nervii vreo luna...) - adevarul este ca e mare, are in jur de 10 mp asa ca am avut loc "sa ma desfasor", iar masa rotunda e visul meu de-o viata (in materie de mobila evident!), pe care tocmai mi l-am implinit...

Nora - promit solemn sa fac si pozele pe care le astepti - chiar cu gindul la tine m-am apucat sa-mi fac un folder cu pozele mele de-a lungul timpului ca sa le postez, dar am dat peste cele de acum vreun an si m-a luat cu frig! Pina la urma tot pun una de dupa ce-am nascut cind aveam vreo 90kg si una de acum cind am aproape 70 ca sa vezi ce am reusit in sfirsit sa obtin!

Alice - super povestea - mi-a placut mult de tot! Apropos de zodii incompatibile si noi suntem in cam aceeasi situatie - suntem amindoi gemeni (suntem nascuti la 5 zile diferenta, in acelasi an) si daca ar fi sa ma iau dupa ce spune la carte nu suntem niciunul sortiti la o casnicie de lunga durata ce sa mai spun de armonie in cuplu... dar eu sunt tare multumita de cum ne intelegem si de ce am reusit sa facem pina acum in 2!

Andries - si zi asa, fuge bona cu olandezul zburator?? Lasa bre si femeia sa-si gaseasca fericirea...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

quote:
Originally posted by carmenp
io raportez ca ambii cupii desi erau in locatii diferite si-au bagat in aceeasi zi cite un graunte-n nas, scapat ieftin data asta pen` ca iesira afara la prima suflare.

Carmencita sunteti de belea ... Bine ca ati scapat asa usor...Pupici tzucureilor nazdravani ...

Olivia multumesc inca o data...
Mitzu .. nastere usoara...
Andries ... uite o de la mine sa-ti treaca grijile...
Gabi ... super bucataria ... S-o stapaniti sanatosi...Ai facut-o la comanda, nu ? ...Scrie-mi si mie pe pm ceva detalii despre firma de unde ai comandat-o ca si noi cautam ceva de genul asta ...
Pupici flacailor pe care i-am vazut in poze...
Sanatate bolnaviorilor....

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ca asta vroiam sa intreb si eu ... cind s-a angajat, i-ai cerut niste rezultate de analize ?
Si eu tot continui sa cred ca o femeie la virsta ei, asa cum o descrii tu, este destul de pe picioarele ei si cu capul nu chiar in nori ... si cred ca este matura indeajuns pentru a-si da seama de consecintele unei relatii trecatoare cu un individ pe care l-a cunoscut pe net si cu care a corespondat (fie si trei ani !). Dar ... nah, acu, iubirea e oarba, mai stii ce zburator pe bune e olandezu ala ??? Si ca sa fiu paranoica pin la capat, si "protectia" se poate rupe in mijlocul unui avint mai ... "revolutionar" decit ar trebui !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Nu i-am cerut nici o analiza, m-am bazat pe evaluarea ochiometrica facuta de sotul meu!!
De hepatita e vaccinat si m-am vaccinat si eu asa ca nu e o problema, ce ma doare cel mai tare este faptul ca doamna nu are efectiv nici o posibilitate de a ii verifica "povestea", poate fi ok (caz in care le doresc ani multi si fericiti impreuna) sau nu, dar de obicei persoanele "normale" isi gasesc parteneri prin metode "clasice" nu prin anunturi si mai ales nu la varsta asta. Ca daca aveam bona de 23 de ani care-si gasea iubirea vietii pe un chat ...no problem, am un prieten care se va insura luna viitoare dupa vreo 2 ani de forum si chating cu o gagica din Buftea, dar ei au 25 de ani!! doamne ce face netul asta din noi...

Andries

Mergi la inceput

copilul meu e vaccinat, adica.

Andries

Mergi la inceput