Piticlontzi de iulie-august 2004 (202)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Dana, !! Frumoasa poveste ... poate o sa scriu si eu odata aici cum ne-am cunoscut si ramas impreuna io cu al neu sotz, dar o sa imi trebuiasca un capitol intreg pentru cite am de povestit !!
Olivia, v-am vazut in actiune, pupici muuuulti si asteptam si varianta "miscata" a filmului !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Ce discutii faine astazi pe aici!

Dana, si vrabiuta, super povestile voastre, ca din filme!

La noi chiar a fost iubire adolescentina, transformata apoi intr-una matura. Cand am dat cu ochii de el, in clasa a noua, in prima zi de scoala, mi se parea ca il cunosc de cand lumea. Din clasa a 11-a suntem prieteni, am stat departe unul de altul vreo sapte ani, timp in care el a studiat la Bucuresti, iar eu in Sibiu. In anii astia am fost ca nebunii, ne scriam scrisori lungi, un fel de scrisori-jurnal (ca scriam la ele cate o saptamana), vorbeam aproape in fiecare zi la telefon si eram cei mai fericiti cand putea unul din noi sa dea o fuga si sa vedem. Am stat un an impreuna inainte sa ne casatorim, ca am facut eu un master la Bucuresti, asa ca dupa toata povestea asta lunga, am hotarat in 2000 sa ne casatorim.

Olivia, faine poze, faini voi si fain laboratorul ala. Cred ca va place ce faceti acolo, nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

pozele cu Uka...sint de la cresa si de la pumkin patch

http://basom11.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=album08&id=pumkin_patch

revin dupa ce termin de citit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Piratul e absolut un dragalas!!!!!!Si tu si tati un cuplu superb.Laboratorul ala e nitel complicat pentru pupila mea,insa tre sa fie cool sa te invirti toata ziua printre eprubete.Auzi,spune-i sotului tau ca al admir si mai mult daca-mi da si mie reteta dumnealui de limba cu masline.Hai roaga-l frumos ca maine m-a duc sa cumpar limba,masline negre am.Ca de cind am citit de limba cu masline numai la limba m-a gindesc.Si vreau neaparat sa gatesc maine.merci anticipat!

Mergi la inceput

Frate..dar ce guralive ati fost! Nu ma puteam sa ajung la ultima pagina!Noroc nu am avut de lucru!
In primul rind ..La multi ani Carolina!!!La cit mai multi ani impreuna cu sotul!
Felicitari si pentru Andries...si lasa ca tot la mami o sa vina...Sa faceti si niste poze..ca eu una zau ca nu va pot vizualiza!
Eu si al meu sot ne cunoastem de 15 ani si sintem casatoriti de 71/2...o caruta de ani!Dar ce este deosebit la noi este ca de 11 ani sintem impreuna 24 din 24....cred ca sintem unicat!
Andrea la multi ani fericiti si voua! Sanatate sa treca repejor mucisorii!
Alice mi-a trecut tusea! De la atitea ginduri bune!
Roxa ..eu vreau culoare aiai bestiala s-o vad..dar vad ca nu-i chip..sa vorbesc cu femeia de servici?
Ioana tuseste de la muci! Se numeste..post nasal drip..Deci da-i un decongestionant nasal si ceva antihistaminic..ma repet...
Gabi ma bucur ca ti-a placut supa! Sa ne spui dac a papat si Stefan!
Carmen tot cu coco va intretineti? Vezi ca ciupercile am uitat sa scriu ..se toaca marunt!
Marcela si eu spun la fel..nu-i normal..nici cu prolactina nici venirea rusilor..cind isi aduc aminte!Vrei sa te bat eu la cap? Cit de des?
Nora sanatate Raresului..Ai grija de laringita aia ..mai ales noaptea... Daca -l apuca tusea, du-l afara cind este ceata si ger..sau baga-l cu capul in frigider! Sanatate!
Anca sinteti ok?

sint geloasa pe voi...ca ..NINGEEE...ce frumos...

Mergi la inceput

Olivia,sa nu m-a lasi cu reteta,ca imi curg balele.Acu sa vad daca gasesc pe aici limba,daca nu o tai pe-a lu Mario,nu stiu cit e de gustoasa ca de ascutita stiu ca e.

Mergi la inceput

Dana impresionanta povestea voastra..din ciclul ..viata bate filmul! Iar faza cu venit impreuna cu mama..m-a topit!
Si tu si Adela ...vorbeati de lab si ma intrebati daca ne place..NU...nu ne place si abia asteptam sa ne reintoarcem la..prima iubire..medicina..

Si acum reteta de limba cu masline:
-o limba mare de vaca taiata bucatele se fierbe ...muuult...
-separat se caleste o ceapa tocat amarunt in ulei, se aduga o lingura de faina si se stinge cu apa in care a fiert limba
-se adauga limba si restul de apa (in care a fiert),maslinele (depinde cite doresti..2-3 cutii),3 felii de lamiie (fara coaja),2-3 foi de dafin ,sare si piper.
- spre sfirsit se adauga si bulionul.
Pofta buna!

Mergi la inceput

Mi-a placut asta!

Iti place sa fii mangaiat?
Sa fii atins ???

Sa fii pipait?..
Sa fii incins?
Iti place sa simti respiratia celuilalt langa urechea ta?

Sau poate pe gat ori pe fata?
Iti place sa incerci pozitii noi?
Sa incepi rece si sa sfarsesti fierbinte si transpirat?

*RATB*... cu noi fanteziile tale devin realitate. Incearca-ne!!!... 30 de zile alaturi de noi...la un pret ce sfideaza concurenta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Moamaaa, ce mistooo ! Si eu care fug de Ratb ca ala de tamiie !
Vorbiti acilea de lucruri sfinte - limba cu masline ! Io as minca dasta in prostie, tin minte ca am facut odata si dupa ce am terminat cratita ... am mai tras o tura ! Subscriu la reteta ta,Olivia, cu exceptia lamii !
Ma duc sa culc copilu' si poate revin (daca nu adorm si io cu el, ca de obicei !), ca Florin azi are o "iesire" nocturna si lipseste momentan de la pisiu !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Multumesc,multumesc ,multumesc frumossssssss!Mincam la mama limba cind eram copil si asa ce-mi placea!!!!!Numa ca mama nu stie cu masline.
Ah,cu mama lui am avut mari emotii.El nu mi-a spus ca urmeaza sa vina asa ca dimineata urc la director ca de obicei,de jos pina sus la secretariat m-au trecut toate transpiratiile,ba chiar am vrut sa nu mai urc.Absolut toate fetele m-a opreau sa-mi spuna ca domnul Schmitz a venit cu sora lui care e atit de frumoasa si de eleganta!!!Eu am intepenit,stiam ca Mario n-are decit un frate,deci nu putea fi decit prietena lui!Doamne ce emotii ,stia de mine,vorbisem cu ea la telefon insa m-a gindeam ca a venit sa-l i-a.M-am intors din drum,nu aveam puterea sa fac fata intrevederii.Peste 10 min.mario a intrat in birou la desfacere radiind alaturi de o doamna superba.Si a facut prezentarile:ea e mama si a venit sa te cunoasca!Mi s-au taiat picioarele si de emotia ca o vad pe mama lui si de bucuria ca nu e Esther.Pe Esther am cunoscut-o aici,ne vizitam si acum,s-a casatorit si ea,are o fetita de 1 an jumate,o tipa extraordinar de inteligenta si prietenoasa.
oh,eu nu mai termin azi de povestit?Ca daca o tin asa,mai bine scriu un roman si vi-l fac cadou.

Mergi la inceput