Piticlontzi de iulie-august 2004 (202)
Raspunsuri - Pagina 10
vrabiuta spune:
andries - ce-o fi cu noi de scriem la greu pe forum astazi? a, cu tine stiu ce e! te aniversezi si ai emotii! oi fi contagioasa?
cele mai frumoase
speel spune:
Andries,multi ani fericiti impreuna!
Caro si de la mine,sa-ti fie viata plina de bucurii!
Deci Giulia,stie ce si cum!!!!!!!!Bun,atunci eu nu-l mai documentez pe Ricardo,ca daca Giulia e experta,e de ajuns.Invata si iubitul de la ea!O mica dilema am:Oare cum o fi intre doi lei,mai bine zis o leoaica si cu un leu?
Povestea noastra e de risul curcii.Eu lucram la desfacere intr-o tesatorie,august fiind mai toata conducerea era in concediu.Numa directorul general bantuia prin fabrica.Suna la noi si m-a cheama in biroul lui.Acolo el cu doi tipi:unul in virsta si unul tinar.Nu era nimeni care sa stie germana sau engleza prin administrativ asa ca m-a chemat pe mine sa traduc ce voiau exact domnii.Domnii care isi anuntasera vizita de altfel,insa n-o avut timp directorul sa invete una din aste limbi intre timp.Si dom director tot se gudura pe linga cel in virsta ,no fabrica era cam pe cale de duca,nu aveam comenzi,lururile lincezeau oarecum.asa ca orice oferta era o mana cereasca.Oricum domnul mai tinar chiar nu era bagat in seama de directorul meu.La un moment dat cel tinar mi se adreseaza destul de impacientat si-mi spune ca el e de fapt interesat de fabrica noastra ,cel in virsta e inginer in finisaje!!!!!ups,am spus directorului care,comunist sau m-a rog cu mentalitati invechite nu concepea ca cel tinar e de fapt persoana interesata sa produca in romania.In fine dupa ce s-au lamurit care si cum sunt am dat sa plec inapoi in biroul meu.Cel tinar insa a spus ca ne invita la un restaurant si fara mine nu s-ar intelege.No,asa a inceput!Vreo doua luni am tot facut-o pe translatorul desi se intorsesera din concediul persoane mult mai avizate decit mine s-o faca.S-a plins ca nu intelege engleza doamnei inginer sef asa ca tot pe mine m-a chema domnu director!Dupa ceva timp mi-a spus Mario ca era cea mai plauzibila scuza sa-l determine pe director sa m-a cheme pe mine.Dupa astea doua luni in asa hal de tradus a fost domnu s ca nu mai voia sa plece acasa la el,unde vorba aia avea o afacere foarte solida.Si o prietena cu care erau de 11 ani impreuna.Cit am dat inapoi cit m-am sucit,intr-o zi a venit la fabrica cu ....maica-sa!A chemat-o special sa-i confirme cred ca eu sunt cea mai buna alegere.Si femeia a confirmat,de altfel.Sa nu uit sa spun ca eu si Inn ne-am placut din prima secunda!!!Si probabil daca nu venea Inn in Ro,nu as fi continuat relatia cu Mario.Insa atit de mult a insistat mama lui pe faptul ca ei doi nu se iubesc de fapt,au crescut impreuna si au mai mult o relatie de frate-sora.ca Mario m-a iubeste la nebunie si nu concepe sa plece din Ro fara mine.Si asa am ajuns aici,initial am refuzat idee ca eu as putea locui aici,nu mai vazusem in viata mea atita lux si bunastare!Imi era mila sa calc pe dusumele,tot ce atingeam intrebam daca e voie!Ne-am casatorit acum 6 ani la doar trei luni de cind ne cunoscusem!Insa si in privinta casatoriei si cind am ramas gravida cu Ricardo m-am consultat cu Serban.Indirect i-am cerut lui acordul.Pentru ca Serban este prima persoana pe care nu as vrea s-o ranesc cu ceva.Deci pe mine Mario nu m-a cerut la mama,m-a cerut la Serban!!!!!!!!!!!!!!!!
speel spune:
Puahahaha ce pomelnic am scris,frate!!!!!!!!!!
Stati linistite ca Ricardo poarte 26 la picior,i-am luat ieri niste dresuri 98-104 si-i sunt mici..........Adica fixe fixe.Cu incaltamintea e de jale.Dupa doua luni trebuie altceva.Am ghetute si pantofiori care zici ca-s noi.N-a avut timp sa le paradeasca.I-a crescut labuta si iar la magazin!
Andries spune:
cu alte cuvinte ce ti-e scris in frunte ti-e pus!! Sa fiti fericiti!
multumim speel pentru poveste, poate intr-o zi o sa va spun si povestea noastra care de asemenea e ... ce mai.. de poveste!
Andries
Andries spune:
Nu stiu cum o fi intre doi lei, dar va spun eu cum e intre doi berbeci ... nascuti in aceeasi zi si in acelasi an: absolut fantastic!! sotul meu este mai mare decat mine cu niste ore doar!!
Andries
biluta28 spune:
FETELE PAUZAAAAAAAAAA! Nu termin bine de citit o pauza si zic ca ma pun pe scris ca hop alta pagina
Mi-am deschis agenda cu nume- probleme de discutat ca nu mai tin ritmul asta infernal si variat
1. La multi ani! casnici pt. Andries si pt. caro "la multi (b)ani!
Norra Dana speel---- ma bag si eu inseama cu voi la cap 2 copii 1 mai mare altul mai mic + gelozii+ plus vraeu la bunica (noroc ca e in acelasi oras cu noi aici in Buc. ) Dana--- tare faza cu cerut mana nu m-am abtinut sa
Ana bine ai venit, spor la citit
Vazut poze cu 2 fete cucuiete la ziua recoltei
Vrabiuta si G ioana si eu in categoria "ruhsii" dereglati si primit aceleasi sfaturi, marita-te, fa copil si ..... nimic.... facut analize si toate bune, deci......; vrabiuta tine-ne la curent daca chiar e ok dr. ta vreau si eu la ea
Cat priveste recordul Mitz te-am luat caci si noi ne stim de vreo 15 ani dar avem 7 de casnicie ;
(cine da mai mult???);
Va pup; wd placut
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
vrabiuta spune:
dana - frumoasa tare povestea voastra mi-a placut si prima data cand mi-ai spus-o si imi place si acum la fel de tare! sa ii pupi pe toti baietii din partea noastra
no, ca-i ziua povestilor de dragoste...
cand ne-am cunoscut eu si cu al meu, eram inamici publici nr 1. el lucra la agentia de publicitate de la care seful meu cerea tot timpul cate ceva urgent. si cine suna acolo? io. si omu' stia ca eu sunt un fel de scorpie, asa ca a fost socat cand, fortati de imprejurari, am stat de vorba vreo cateva ore (era un workshop la costinesti si am mers amandoi cu aceeasi masina). si, na belea, s-a indragostit. io nu l-am luat in serios muuulta vreme. la inceput chiar l-am banuit ca imi face avansuri la modul ironic. nu stia bietul om ce sa mai faca... prima noastra iesire impreuna a fost intr-un grup de colegi, la filmul lui almodovar "hable con ella". am iesit din sala ravasiti amandoi si abia atunci am inceput sa il iau in serios. apoi am plecat in creta, unde eu organizam un eveniment, iar el se ocupa de foto si video, si acolo a facut ce-a facut si m-a prins si pe mine valul. ce a urmat a fost un vis, am umblat hai-hui prin tara in weekenduri, am facut sute de fotografii, umblam cu cortul, sacii de dormit si aparatele foto in portbagaj, eram liberi si fericiti. nu mi-am imaginat pana atunci cat de frumoasa poate fi viata in doi. si nici nu stiu cand au trecut anii de cand suntem impreuna.
cele mai frumoase
speel spune:
Multumesc frumos ,fetelor.Toate povestile sunt frumoase,la mine a fost neasteptat,dupa prima casatorie am jurat sa nu ma mai recasatoresc,eram pur si simplu dezgustata de idee.Si apoi eu aveam pe Serban,era tot universul meu.marcela,povestea ta suna a iubire adolescentina,de aia pura si curata.Foarte frumos.La mine a fost hmmmmmm,cind Mario a intrat prima oara la noi acasa era atit de stinjenit de saracie(desi pentru mine atunci era ok,toate erau noi insa putine ce-i drept),mi-a spus ca nu credea pina atunci ca oamenii pot trai intr-un spatiu asa de mic!Nu l-am apostrofat pentru ca ce vina avea omu ca nu mai vazuse asa ceva!Si apoi Mario e cel mai frank barbat din lume.Iti spune totul verde in fata,citeodata dau si pling si el e foarte mirat ca doar a spus adevarul.....nu s-a gindit ca adevarul raneste!In timp s-a mai dat dupa mine insa la inceput era chiar o problema diferenta de cultura.El nu se uita niciodata la pret,eu bunchiseam etichetele cu orele in magazine si cind ajungeam la casa sa plateasca imi tremurau genunchii.Tirziu incoace am inceput sa fiu mai relaxata la cumparaturi,la inceput mergea cu mine sa schimbam ce cumparam pentru ca eu nu m-a uitam la calitate,luam ce era mai ieftin.Eheeeeee,cind abia ai ce minca pretuiesti altfel banii.Cind am nascut pe Ricardo,imediat dupa ce am plecat la spital,Inn si Serban au plecat la cumparaturi.Ca deh,venea bebe si aici dupa doua ore de la nastere vii cu bebe acasa,daca e totul in regula.Si cum neamurile sunt multe la ei,au plecat sa cumpare dulciuri si alte de astea.Dupa trei ore am nascut pe bebe si juma de ora mai tirziu Serban era linga mine.Eu alaptam pe bebe.L-a pupat pe ala mic,pe mine si a scos din buzunar de la blugi un bon de la casa.Lunggggg cit un pomelnic.Zice:Iti da seama ca oamenii in Ro traiesc doua luni cu banii astia?
m-am uitat la valoare200 si ce va de euro.El stiind ca mama are pensie 100,imediat a calculat ca mamaia ar trai doua luni cu banii cheltuiti de Inn o data la supermarket!
kim222 spune:
Ati scris ceva....pina una alta...uitati aici pozele de ieri de la filmari (in poze apare si sotul meu..pt cine nu-l stie :)))
If you can't see the button above, use this link: http://new.photos.yahoo.com/album?c=basom11&aid=576460762333258577&pid=&wtok=vV0gdAQuU0NdaeVBCTjJTg--&ts=1162524727&.src=ph
Educatoarea nu stie sa trimita prin email pozele..asa mi-a printat citeva. Este una singura cu piratul si nici aia nu este cine stie ce...dar ii fac poze in we si luni va arat mai mult..acum ma duc sa scanez pozele..revin
alice2004 spune:
Hehehe, cine vorbeste de veteranisme ?? Io ma cunosc cu al meu sotz din 1989 - adicaaaa deee 17 ani si sintem casatoriti de 9, asa ca imi adjudec primu loc !! Ca sa nu ma supar ca mi-a cazut netu la birou si am lipsit nemotivat in orele care au trecut !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete