Piticlontzi de iulie-august 2004 (202)
Raspunsuri - Pagina 12
kim222 spune:
Mey...io am uitat sa scriu de ..masline si nici una nu spune nimic!Ma duc sa fac edit...
Dana...tu nu ai pomenit nimic de tatal lui Serban..daca nu vrei sa vorbesti despre asta..ignora ma!
edit..Alice ...io una ma invirt pe aici!
speel spune:
Pai ce sa spun de tatal lui Serban?Cine mai stie ceva de el?
Serban nici nu-l cunoaste si nici el pe Serban.Ne-am despartit cind avea baiatul 1 luna,mai precis la citeva zile de la moartea tatei!Ne-am mutat la mama care era darimata iar el a furat toti banii mamei si dus a fost.Am inteles ca dupa 1 an a ajuns la inchisoare pentru mult timp si cam atit mai stiu eu de el.Am inteles ca acum doi ani a iesit din inchisoare,oricum eu l-am vazut o singura data la divort.Avea Serban 4 ani.Mai devreme nu avusesem bani pentru divort,am mai povestit ca toata copilaria lui Serban am fost foarte nevoiase,eu si mama si nu-mi permiteam vreun avocat.
Nu am tinut legatura nici cu el nici cu familia lui,nu i-am vorbit copilului despre el,nici copilul nu m-a intrebat ,eu mi-am ferit copilul si pe mine de probleme.pentru ca genul asta de oameni aduc numai probleme.Si este cel mai urit model pentru Serban,pentru oricine,de altfel.
AncaMaria spune:
Suntem ok Olivia, eu am tot citit ce ati scris de azi dimineata... m-am delectat cu frumoasele voastre povesti de dragoste dar nu am apucat sa scriu...
La Multi Ani Caro , sa fii fericita alaturi de fete si sot!.. wow ce par superb are Allesia
Andries, si voua multi ani fericiti de acum incolo, sa va iubiti la fel ca in prima zi! ... si sa ne povestesti cum ati petrecut..
Carmen, aidi nu fi suparata, voiam si io sa aflu cum se mai distreaza moldovencele cool ..
Am vazut poze cu pitici frumosi si pletosi, tuturor!
kim222 spune:
Dana. ma mir totusi ca, Serban, un copil atit de istet nu te-a intrebat...cred ca instinctiv a inteles ca mai bine sa nu afle...
Anca spor la treaba atunci!
speel spune:
Cred ca chestia cu intelegerea a fost tacita.Serban a fost un copil singuratic,poate daca avea prieteni micut fiind ar fi vazut la altii si ar fi intrebat.insa chiar nu m-a intrebat vreodata despre el.Cind a crescut i-am spus in mare fara amanunte insa,dar deja el al avea pe Mario.insa de un lucru sunt sigura.Serban nu sufera ca nu-si cunoaste tatal natural,ba mai mult daca mai vorbesc cu mama cind si cind despre el,Serban intervine destul de agresiv:iar vorbiti de persoana asta?Ca o ironie a sortii sora mea e in aceeasi situatie.Nu isi cunoaste tatal.Dupa ce au divortat mama si tatal ei,tatal nu a venit niciodata sa o vada.Si sora-mea are acum 40 de ani si de tata l-a stiut pe tatal meu.Si nici nu si-a exprimat vreodata dorinta sa-l cunoasca pe tatal ei natural.Ah,viata e asa de ciudata uneori!
Nora__ spune:
Olivia...daca tot esti prin zona...zi-mi si mie ce e cu laringita asta si de ce e asa periculoasa?Ce mecanisme se intampla daca il apuca tusea noaptea?Se poate sufoca?Si de ce capul in frigider,deci la rece?
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Nora__ spune:
Si revin ca sa va spun ca Olivia mi-a tras o tzeapaaaaaaaaa...si io am pus un booooot.
Cica sa nu punem retete ca ea e grasa...si ea e fotomodel.Moamaaaaaaaaa ce tzeapa!Imi si imaginam ca e rotunjoara bine si tine diete...pfffuuuuuiiii ce mi-a facutSi ma mai mustra si constiinta ca nah!...chinuim fata.
Deci de acum,nici o mila...
Dana...faina poveste....imi starnesti amintiri si mie.Dar cumva,nu ma mir,eu cred in legea compensatiei.Dupa atata rau,nu se poate sa nu urmeze si bine.Dar se aplica doar intr-un sens,reciproca nu e valabila
Cat dspre anii de casnicie la activ...cu husbandul actual am doar 2 ani si 8 luni,dar cu prima casnicie,va bat pe toate ...din pacate.Ma stiam cu fostul din clasa a 5 a,ne-am cuplat in 1988,ne-am casatorit in '90,ne-am separat in 2001 si divortat in 2002.Deci 11 ani....muuuulti frate,multi!
Nora
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
kim222 spune:
Laringita este periculoasa la copii...cu cit mai mici cu atit mai periculos...Rares deja are 2 ani si ceva deci nu mai este chiar bb...Din cauza inflamarii laringelui apare dificultate la respiratie , un zgomot caracteristic numit stridor si tusea latratoare..parca este un catel!
Deci umezeala si temperatura scazuta ajuta respiratia.
Solutii: iesit afara cind este frig si umed(in pricipiu cred ca dimineata), capul in congelator(deschizi usa si -l bagi cu capul pt citeva minute)sau da drumul la dus cu apa ff fierbinte..lasa citeva minute bune apa sa curga si apoi tine-l pe Rares acolo...Sanatate! Si vezi ca-i contagios in aceasta perioada!
edit Nora nu-s mincinoasa! Parol!Dar nu puteam sa le arat burta ..iar eu stiu sa ma imbrac in asa fel incit sa-mi ascund defectele!
Nora__ spune:
Olivia...saru' mana de informatii.Stiu ca e contagios,doar asa s-a imbolnavit,de la bona.M-am speriat cand am vazut cum tuseste ea.Sa pun o oala cu apa pe calorifer?Si chestiile alea cu iesit afara dimineata e terapie sau caz de forta majora,cand vad ca se sufoca?Intreb ca acum sunt in ceata,doctorita a zis sa nu-l scoatem afara deloc,pt ca e frig si umezeala Pe de o parte,e logic asa cum spui,dar aerul ala rece nu-l imbolnaveste mai tare?Sa nu ma injuri,pun si eu intrebari stupide,dar nu mai inteleg nimic.Si doctorita nu mi-a dat solutii,daca se sufoca...cica sa am grija.pai cum sa am grija?Sa respir in locul lui?De aia ma bucur ca ma lamuresti tu.Multumesc mult
Deci n-am zis ca esti mincinoasa...nici nu mi-a trecut prin cap.Ma gandeam doar ca faci si tu ca multe femei care se cred grase dar...nu-s deloc.Lasa burta...asta o avem toate care am nascut,dar dupa cum ziceai tu....parca de abia te mai rabda cantarul Dar tu esti sexoasa rau. Ha!...acum inteleg io faza aia cu 24 din 24...te pazeste barbatul ca pe Sfintele Moaste....si-l inteleg
Nora
kim222 spune:
Mey Nora..ma faci sa rosesc!
Aceste sfaturi (enumerate mai sus)..le-am primiti si eu de la pediatrul nostru ,acum un an cind Uka a avut aceesi afectiune. Il ajuta sa respire mai usor...
Oricum este virala , deci si daca iese si daca nu tot una este! Asta nu inseamna ca poate merge la joaca!O sa treaca ...rabdare ..si tutun!
edit ca am uitat..si o oala pe calorifer ajuta sau umidificator..orice umezeste atmosfera! Asa ca miine dimineata ..tot ninge la voi...ti-am facut program!