Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Catiflo, hai mama ca eu te astept cu crevetii gatiti, cum vrei tu, doar zi.
Sa stii ca eu profit de faptul ca sunt accesibili ca pret, ca dupa ce plecam de aici nu stiu daca vom manca de 3-4 ori pe an, dar aici sunt la ordinea zilei mai ales in perioada asta si oricine isi permite.

Cory, n-am vazut pozele, dar promit sa ma uit dupa ce ii fac lapticul lui Rayan, care tocmai s-a trezit si ma asteapta.

Ixxi, of, nasol rau cu amigdalele.
Asta imi aminteste de o patanie de a mea, acum vreo 6 ani parca, cand tot asa, am facut o infectie la amigdale, nu puteam manca, inghiti nimic, parca aveam cutite si m-am tratat singura cu antibiotic, dar pana l-am nimerit pe ala eficient, am schimbat vreo doua.
Pana la urma a fost ok, mi-a trecut, dar zilele alea in care nu puteam inghiti au fost de groaza.

pupici piersicutei, ca e tare dulce din ce povestesti tu acolo

Amaya, sper ca esti ok si nu ti-e rau de atunci.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Bubu, Crinuta, ...cu stomacul nu am mai avut probleme de duminica seara...sunt relativ bine, am avut cateva zile extrem de aglomerate si pe deasupra o stare generala f. proasta...nu stiu de ce am cazut intr-o usoara depresie si ma tresesc plangand aiurea. O sa-mi revin curand sper si am sa pot posta. Am multe raspunsuri in cap fiindca de citit v-am citit dar n-am avut energia sa si raspund.

Multa sanatate puiutilor bolnaviori!

Oana 25+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Amaya, ce ai luat de stomac, sau a trecut de la sine? imi aduc aminte ca si pe mine m-a durut foarte tare, tot cam in periaoda asta.
Hai, nu te lasa prada despresiei.
Ana-Maria, of, si tu....

Crinuta, daca mai zici de crevetii aia, nu stiu ce fac
am vrut sa cumpar si eu o punga cu niste creveti congelati, erau asa mari si frumosi, dar costa foarte mult punga, vreo 400 si ceva de mii, nu stiu cit avea, sa zic 400 grame. Foarte mult.
dar mi-e o pofta!!
Asa este cu dormitul
CAtiflo, Cory, bine ati revenit cu noutati! sanatate!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Shobo, noi am fost la Tandarica caci piesele sunt cu papusi si pt copii cu varste mai mici. Am avzut Capra Cu 3 iezi, o poveste pe care Matei o stia. Am inteles ca si Baloane colorate e dragut, insa la vremea respectiva nu se juca in week-end iar noi numai atunci putem merge. Cred ca reactia depinde f mult de copil. Un lucru mai putin placut e faptul ca sonorul e dat destul de tare si la unele faze se poate speria (de ex cand a papat lupul iezii). Matei nu a plans, a urmarit cuminte piesa si s-a scancit un pic la anumite faze. Oricum in sala e o viermuiala continua, parinti si copii care se foiesc si-si schimba locul mereu. Concluzia e ca nu vei sti cum e pana nu mergi macar o data. Succes! Apropo, tot nu ne-ai aratat pozele din vacanta in 2.

Vai Ixxi, ce fata iseteata ai! Si ce bine ca a progresat cu olita. Bravo voua.!Ai vazut ca Doamne-Doamne are grija sa fie bine pe alte parti, chiar daca pe alta parte a fost greu. Of, acum am vazut si mesajul despre problema cu amigdalele. Ce pot sa spun decat sa-ti urez sa treci cu bine peste interventia chirurgicala si sa te refaci repede. Cu Dumnezeu inainte se rezolva toate problemele.
Mona, dar de ce nu papa baiatul la noua cresa? La cea anteriora manca?
Lavinia, dar daca te joci cu un joc sau ii spui povesti, nu sta fata mai cuminte? Cel putin Matei asa e. Ii plac cartile f mult, cuburile, de masini nu mai zic. Chiar fetele, va rog sa mai scrieti cu ce se mai joaca puii vostri.
Crinuta, nu mai zice de papa ca-mi faci pofta si nu te pot vizita.
Amaya, dar de ce starea asta depresiva? Ai probleme acasa sau e o faza a sarcinii? Te rog, incearca sa-ti revii, nu-i face bine la BB. Eventual incearca sa asculti muzica si sa desfasori activitati care-ti plac, cat timp e andrei la cresa.

Taticul din grupul nostru nu mai zice nimic?

Apropo, sa va zic o faza haioasa. I-am cumparat de la BV lui Matei un sac de dormit. Am debutat cu el azi-noapte, pe la 3 dimineata dupa ce si-a baut lapticul. Bineinteles, puiul trebuia sa fie adormit ca sa-l putem baga in sac. Dimineata a dormit ceva mai mult (pana la 8, pana acum se trezea la 7) si cand s-a ridicat in picioare era tare nedumerit ca era bagat in sac. Cand m-am dus la el, nu m-am putut abtine sa-i zic "Neata cavalere Jedi!", atat de nostim arata costumat asa. Hihi.

Hai ca azi pun si poze de la munte.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Fetele,
am pus poze de la munte aici si cateva cu Matei nazdravanul.
Cu dedicatie pt voi aici si aici si aici.

Mergi la inceput

Liviana, superbe poze!iar tu esti o artista si Matei cu adevarat un nazdravan (mai ales cum sta cu un picior pe un brat de fotoliu si unu' pe altul).
TRandafirii sint din frunze??
sa stii ca am aruncat un ochi pe la gravidute unde esti si tu , si am vazut ce ai intrebat. eu toata sarcina am vomat asa pe stomacul gol, chiar citeodata inainte sa ma ridic din pat ma lua. Asta in afara de mincare... La unele fete am vazut ca mergea cu rontzait sa evite asta. La mine nu.

Mergi la inceput

Ixxi, sint tare gretoase amigdalele astea, mie mi-au mincat copilaria cu tone de Moldamin, penicilina, spitale samd. dupa ce am scapat de ele nu mai am nimic, maninc inghetata, beau apa NUMAI de la frigider in orice anotimp, etc, etc.
Arunca-le fara remuscari daca sint asa infectate si cu probleme.

Mergi la inceput

Patricia, multumesc . Da, trandafirii sunt facuti din frunze de artar. Merci pt raspunsul cu lichidul amar. Nici la mine nu tine faza cu rontaitul... Ai apucat sa vezi ca avem in grup o mamica cu sarcina gemelara si una cu tripleti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liviana, hai sa-ti zic cum se joaca Vlad:
- calareste masina si alearga cu ea prin casa
- i-am luat revista scooby doo si se joaca cu ea, cu masinuta aceea cadou
- are o galetusa cu castane si le plimba prin casa, le muta in diverse cutii
- isi cara toti maimutoii dintr-o camera in alta, ii inveleste, le da sa pape
- ia o carpa si sterge praful peste tot, se joaca asa o gramada
- cere cosul cu clestisori de rufe si se joaca cu ei
- mai descopera cate o jucarie si se joaca cu ea, dar f. putin
- are animale domestice de jucarie
- tablita din aceea de scris
- carticele cu animale

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Da, Liviana, am vazut. cea cu tripleti i-a obtinut pe cale naturala sau a facut tratament? ca nu am citit mai mult.
daca nu merge cu rontait, atunci te sfatuiesc sa nu maninci nimic inainte sa dai afara bila aia, ca pe urma e si mai rau. Eu de obicei ma simteam bine dupa, usurata. Bine ca nu vomiti mincarea. La mine asta mi s-a parut cel mai greu si am avut dureri groaznice de stomac.

Mergi la inceput