Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Patricia, La multi ani, sanatate si tot ce iti doresti!

Erica, eu stiam ca daca faci incercarea cu olita cateva zile si copilul nu se prinde, e bine sa renunti sa zicem vreo 2 saptamani, dupa care iar incerci, ca poate inca nu e pregatit.

Alina, zic si eu sa nu fie cumva vreo intoxicatie de la vopsele.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

buna, fetelor

Alipiticot, eu zic Doamne ajuta! sa fie baiatul bine si sanatos. tare bine faci ca impartasesti fata! bravo! uite ca eu n-am mai ajuns de vre 2 luni cu Codrin..dar in postul ce se pregateste voi merge.

Patricia, de unde sa iau fructoza? soacra mi-a luat un pachet prima data de la Metro dar eu nu ajung acolo si in Carrefour nu am gasit .. tu de unde o iei? si ce firma face / cum arata? ca ce mi-a luat soacra era rom intr-un pachet roz si cred ca nici scumpa, deci mi-ar conveni sa o mai gasesc.. de nu-mi iau naibii 3-4 pachete sa am in casa si pt praji de sarbatori . nici nu-i zic sotului ca le fac cu fructoza, ca oricum nu-si da el seama; dc ii zic sigur nu va mai papa cu aceasi placere ca el e cu zaharul si nu prea reusesc sa i-l scot din cap.. noroc ca in ce-l priveste pe C ma intelege sa nu-i dam. la fel, de ceva vreme incerc sa-l trec pe paine din graham dar nu reusesc frate, dc nu e alba la masa nu mananca paine deloc si a 2-a zi isi ia el alba. la fel, in ce-l priveste pe C ne-am inteles ca fara paine (sau cat mai putina) cat putem de mult timp..

un exp de ce mananc eu intr-o zi:

1a) dim fructe -orice (nu banane,pere,struguri) pe stomacul gol cat vreau / ceai fr indulcit cu fructoza
1b) dim fulgi de grau expandati fara zahar sau alte adaosuri(sub forma de painici haiducesti) cu un iaurt sau lapte degresat total.. cat vreau.
2. las sa treaca 1 ora de la fructe (dc am mancat fructe, dc am mancat 1b nu conteaza ca tot lactate am mancat) si pap 1 iaurt 0%gr gol sau branza dulce 0%.
3. dc am mancat 1b las sa treaca 3 ore NEAPARAT si masa de pranz e fie carne la gratar (comand la caterring la noi la firma) cu legume la gratar(ardei, rosii, dovlecei/vinete), fie carne cu o salata (in ea sa nu fie porumb, sfecla, cartofi, orez sau vreun sos cu adaosuri gen amidon sau zahar).. aici la ac ora mai variez cu varza calita cu ciolan, ciorba fara morcov sau cartof (acrita cu lamaie sau otet, exclus borsul) cu smantana pe saturate, mancarica de legume fara morcov, cartof, amidon.. cu orice fel de carne in orice fel gatita (exclus snitele / sosuri cu amidon).
4. dupa MINIM 3-4 ore mananc niste fructe ori dc n-am chef de fructe nu tin cont de timp si bag niste racituri ca felii salam / cascaval/carnaciori puse pe gogosar/ardei sau o salata de varza alba sau rosii/sal. vinete..
5. pe la 21:00 dupa ce il culc pe cel mic mai pot manca ceva tot ca niste racituri ca mai sus sau niste mancarica ca la pranz..

Reguli de baza:
SE ELIMINA TOTAL cartofi, porumb, orez, dulciuri fainoase, paine, sfecla, amidon (atentie ca exista intr-o garamada de sosuri / mustar/maioneza etc) si orice alt fel de fainos cum ar fi cuscus/gris etc.
SE ASTEAPTA minim 3 ore dupa o masa de glucide (grau cu iaurt/lapte) pt a baga proteino-lipide (carne cu salata/garnituri ca mai sus) si cam 5 ore (macar 3-4) pt invers (dc ai mancat lipide si vrei sa mananci glucide).
Se manaca ORICAT la oricare din mese si la ORICE ORA!!! Asta este minunea regimului Montignac.. care mie mi se potriveste excelent. de aceea nu imi e greu sa-l tin. deci, crinuta si Erica, nu tb sa faceti foamea, ac este regimul potrivit si pt voi in ac sens!
NU se manaca fructe dupa masa!!! sub nici o forma! asta e f imp! ructele se manca DOAR pe stomacul gol sau la minim 3 ore de o masa gen fulgi expandati cu lactate degresate / 4-5 ore de la o masa lipidica.
DESERT: asta inseamna de cate ori ma plictisesc (indiferent de cand a fost ultima masa) sau ma ia o pofta de dulce: CIOCO AMARUIE -se gasesc acum o gramada de tipuri care de care mai bune: Anidor, Heidi are mai multe: Dark Orange, Dark Coffee, imp e sa aibe minim 55-60% cacao. in rest ceaiuri de fr indulcite dupa cum v-am zis..
am citit ca nu e admisa cafeaua sau ceai negru/verde.. desi eu mai bag verde si mai mananc cioco heidi cu cafea.. dar le consider abateri mici. consumatoare de cafea nu sunt de fel, deci aici mi-a fost usor.

Patricia, LMA!!! tot ce iti doresti!

Sirimie, Doamne ajuta sa fie picii sanatosi ca venim si noi la party, pe acolo am stat eu la mama inainte sa ma casatoresc, deci cunosc zona.

amo, probabil ca semanam la metabolism .

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Ce mult ma bucur ca vreti sa veniti !! Crinuta, da, oricind Atunci ramine pe 17 decembrie.

EDIT Lavinia, cind treci prin Bucuresti te invitam pe la noi!

Eu acum am picat la servici si arata rau de tot pe aici, am o gramada de treaba [:((]

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Coraly, multumesc. din cite imi amintesc, si tu parca esti scorpiutza?

shobo,merci!
eu fructoza am cumparat din Carrefour (nu gasesc mereu), din Mega Image sau La fourmi (astea le frecventez eu, dar se intimpla sa nu aiba. De obicei sint la raioanele de diabetici.
Se vinde in cutie de 400 g, parca, galbena si scrie ceva in germana pe ea si are desenate niste fructe. Sa nu fie confundata cu zaharina!! mare atentie, caci sotul mi-a luat odata zaharina din greseala.Ultima oara am gasit 2 cutii romanesti la casa comenzi GEmini (calea Mosilor) si costau 94 mii, le-am luat pe amindoua. Alea nemtesti costa 150-200 mii. Este scumpa, dar eu zic ca se merita, mai ales pt cine bea cafea si ceai. Ii dai si fetei fructoza. Sotul tau cind va intelege ca are acelasi gust si nu o va confunda cu zaharina sau alti indulcitori, se va abona si el, cum a facut si al meu; Cred ca asta e probelema, nu a intles exact ce este, ca este 100 natural si tot zahar este, doar ca extras din fructe.
bravo cu regimul. sa stii ca si eu maninc tot pe princioul asta cam 80%, si se vede in ultima vreme.
Seara am dat-o pe salate, deci la mine in casa rar mai exista clasica oala cu mincare gatita pentru 2-3 zile.
e drept ca la salate mai scap si ulei, si boabe porumb, poate o lingurita maioneza light, dar e fara paine, si are prin ea ton sau pui.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Coraly, asa stiam si eu, ca atare don`soara e din nou in pampi ...

Amaya, multam. Spune-mi te rog si cam ce dim. are si daca ai achizitionat-o demult si gata, te las.

Patricia, ala e d-ala gata facut? Ca eu vreau d-ala pe care-l faci cu manutza ta... Vreau sa incerc ceva mai rafinat , deh...

Anda, faci ce faci si tot la eva ne trimiti. Hai ca m-ai convins s-arunc un ochi.

Shobo, multam ca ne-ai scris ce papi tu Monti. Abia astept sa citesc.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Patricia, La multi ani si de la mine, scuze, nu stiu cum de n-am observat ca este ziua ta.
La Thalia am fost si eu, la ultima intalnire de burticitu poate nu-ti aduci aminte, eu da. Tu stateai vis-a-vis de mine la masa, eu stateam langa Simona Dinca (cum noi eram singurele fumatoare), si tu si Simona erati slabutele grupului.

Azi am fost la eco si totul e bine cu piticuta. Are 840g si e miscareata cat cuprinde. Zilele astea atractia maxima pentru ea este ficatul. E mai dezvoltata cu 3 zile decat varsta cronologica asa ca m-am linistit si eu si incerc sa ma obisnuiesc sa fiu o graviduta slabanoaga.

In alta ordine de idei baiatul meu se tot trezeste de vreo doua nopti (cred ca viseaza urat sau ne ies dinti) si vrand-nevrand impartim canapeaua lui mare parte din noapte (sa stiti ca e tare confortabila ).

Altfel astazi am hotarat fara doar si poate ca nu mai tine, trebuie sa ma vopsesc asa ca saptamana asta intru in procesul de make-over si voi deveni din bruneta o cafea cu (mult) lapte. Sper sa-mi stea bine fiindca stilista mea nu vrea sa-mi decoloreze tot capul ci sa-mi decoloreze parul in suvite si sa aplice culoare deschisa e tot capul. Deci mai intai voi fi in suvite pana se uniformizeaza culoarea. Doamne ajuta!

Oana 26+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

V.Erica, a mea avea cam 16 m2 (avea, fiindca noi am luat-o mai mare si am decupat-o dupa forma camerei), parca 4 latime (latimea stas) si 4 lungime. Am luat-o in 2004 prin noiembrie insa cu siguranta se gaseste si acum. Insa la Piritex am vazut una tot cu sosea dar care mie imi place mai mult decat cea pe care o avem noi.
Uita-te aici:
http://www.piritex.ro/product.php?id=44

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Amaya, tu vrei sa te ingrasi si noi vb de cure de slabit . lasa ca e f bine sa iei putin in sarcina.. eu nu mi-as face griji prea mari. eu nu am luat prea mult in sarcina cu Codrin, insa in tot anul de alaptat de obsesie sa am lapte si oboseala acumulata in timp am mancat necontrolat si m-am ingrasat aiurea si acum trag, ce sa fac.. lasa, ca voi stii la bb2 sa nu mai fac la fel..

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Amaya, la ce salon e stilista ta? As avea si eu nevoie de cineva care sa imi aranjeze parul inainte sa plec:)

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana

Mergi la inceput

Shobo, problema nu se pune ca vreau eu sa ma ingras, problema e "de ce nu ma ingras?" fiindca mananc porceste (la propriu) si nu pun un gram, eu, care inainte de sarcina ma ingrasam cu aer! Insa acum m-am linistit si o iau ca pe un dar suplimentar de la Dumnezeu ca pe langa 2 copchii sa nu fiu stresata si cu datul kilelor jos dupa nastere.

Comorile mele

Mergi la inceput