Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Bubu tinem pumnii la pitic mic cu manusi colorate maine la gradi!

Sirimie as veni eu dar sper sa nu fiu in tara in perioada aia.Dar as veni!

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Lavinia, ce m-ai distrat cu porcusorii aia la sfarsit!
Am niste emotii...acum cand i-am pregatit saculetele(intr-unul hainute si in altul "cosmeticale") mi s-a strans inima...Doamne ajuta!

Simona, multumesc si tie de incurajare! Suna bine invitatia, ma tenteaza! Cred ca ar fi super inainte, pe 17 cum ai zis tu! Dar Vladut face fitze la mancare??

Patricia, dar azi a fost ziua ta de nastere? Nu am fost pe faza! Daca e asa, iti doresc LMA si un pup mare!

Crinuta, si Vlad vorbeste in somn...hi, hi...dar daca nu sunt langa el nu prea inteleg mereu ce zice, dar e tare haios!

Iti plac ghicitorile, zici?? nu-mi vine nimic in minte acum, dar sa va zic o faza super haioasa: vineri a nins cu fulgi mari si s-a pus ceva omat prin gradini, iar sambata dimineata cand am plecat noi la cumparaturi mai era putina zapada. Si eram in masina, Vlad in scaunelul lui si admira peisajul. La un mom. dat incepe sa strige: amete, amete!= almette, almette. Eu zic: hai, sa vezi ca ii e foame copilului. El disperat imi arata pe geam zapada de pe jos! Am ras de nu mai puteam, i-am explicat ca e zapada, ca a nins, dar el o tinea una si buna ca e almette pe jos: Mami, amete, jos!

Fetelor, azi am fost in vizita la Natalia(Balbina), are o scumpete de Vladut de 2,4 ani, face pipi la olita de cand merge la cresa, m-a mai incurajat si ea putin. Vroiam sa va spun ca mi-a dat sa incerc niste pampersi de la Libero gen chilotel si sunt extraordinari de buni. Mai ales ca acum Vlad al meu cere de 2-3 ori pe zi sa faca pipi la wc, de fapt imi spune, cred, dupa ce face in pampers, dar tine mortis sa faca si la wc. Iar pampersii astia sunt super, ca ii dau jos ca pe chilotei apoi ii ridic la loc. Sunt f. incantata de ei!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Bubu, asteptam primele impresii de la cresa.
eu m-am casatorit la sectorul 2, si da, ieri a fost si ziua mea
Dragutza faza cu almette.

Sirimie, eu as veni. mai frumos ar fi dupa, nu stiu, zic si eu.

amaya, dar din cite imi amintesc tu nu ai fost la thalia??eu nu te-am cunoscut gravida, prima oara te-am vazut la Casa Elisabeta anul trecut.

Fetelor, noi nu mai facem nici o intilneala???

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

PS. Multumesc tuturor fetelor care mi-au facut urari!!
am facut petrecerere in familie, ne-am simtit bine, Rebecca a fost rafatata de matusi si de verisoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Lavinia, pai stiu ca nu merge din prima, ca dureaza luni de zile pana se topeste grasimea si creste masa musculara.
Ma uit doar la Starting Over si acolo tipele de acolo sunt antrenate de un profesionist si ala explica tot iar rezultatele sunt exceptionale.

Stii ca m-am uitat si la o emisiune gen concuris cu pierdutul in greutate si ce am vazut acolo m-a lasat paf. Cum oameni foarte, foarte grasi au slabit enorm, ajungand jumatate din ce erau, deci... se poate.

Nu prea mancam humus, sa stii, mai rar asa. Eu mancam doar cand mergem la restaurant, in rest noi nu prea cumparam.
A cumparat el o data gata facut si a stat mult si bine in bufet.

Noi suntem mari amatori de peste si am ajuns sa manacam si de 2-3 ori pe saptamana, din acela facut pe plita, pentru ca eu ceva mai zemos nu am mancat niciodata.

Azi gatesc ficat de vaca, si sper sa imi iasa cum ii iese sotului, ca tare fain il gateste el.
Eu am obsestie cu carnea sa nu fie uscata, sa fie zemoasa si cu gust, altfel nu ma intereseaza.

Bubu, tare haioasa a fost faza cu Almette. Simpatic foc.
Deci zici ca ti-a placut la Natalia? Stiu de Vlad al ei, si stiu si de de olita. Eu stiu tot mai, sunt informata bine ;)

Sirimie, daca suntem in Bucuresti venim la tine, sa stii. Daca nu, venim alta data, daca ne primesti.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Crinuta, sint sanse sa fii in ro de sarbatori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Lavinia, te invit pe supereva la subiectul cu dieta low crap:))
La multi ani Patriciei si din partea mea!
Despre Irina numai de bine: nu face la olita, nu mai mananca deloc cereale, in schimb bea "tai" (ceai) si a facut o fixatie pentru baby einstein. Si ea turuie toata ziulica, poarta conversatii intregi intr-o limba necunoscuta dar e vesela si draguta si a noastra... O sa mai pun detalii in blog, sper azi.

Va citesc tot zilnic de cateva ori:)
Pupix!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Neatza dragelor,

Patricia, LMA, sa fii sanatoasa si iubita! Deci esti scorpioanca. De ce aveam impresia ca esti Balanta? (sau Shobo e balanta?)

Simona, merci. Sper sa venim si noi la party.

Lavinia, ai pus punctul pe "i" -motivatia...
Nici eu nu-s in stare sa tin cure de slabire drastice. Imi place stilul Monti, insa fac muuuulte abateri. Da` atunci cand am chef de dulce bag pastilute bio-crom si am grija sa nu-mi lipseasca din casa fructe, ceaiuri.
Daca mai scap la o praji-doua, nu-i bai! ma gandesc ca o zi-doua, n-are nika... Ce bine-ar fi sa am si timp de gimnastica!

Apropos de ceaiuri, voi ce ceaiuri bune mai beti?

Crinuta, mochetuta aceea o vreau pt camera copiilor, evident (Lui Eric ii place f. tare, s-a jucat ore intregi pe ea la niste prieteni). Pot s-o scot cand vreau (daca am musafiri) si s-o inlocuiesc cu un covoras sau sa nu pun nika deoarece parchetul arata absolut superb.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Erica, multumesc! da, shobo e balanta.
Anda, multumesc pentru urari.

Erica, eu m-am indragostit de ceaiul Lipton yellow label+lapte, beau citeva cani pe zi (si imi tine si de foame) si am inlocuit zaharul cu fructoza.
Parca si shobo zicea de un ceai cu scortisoara, ceva, si f scump??dar ff bun??

Mergi la inceput
Mergi la inceput