Noua colectie de genti Louis Vuitton

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Da,da,da Roxana,cand o dau aia afara de la conacul lui Hefner
Lulu,cum ma stii,nimic nou pe frontul nostru comun!Tot nr.ala de tel il ai?

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

Alina imi luasi vorbaq din gura, ca vroiam sa o intreb pe Valentina cine-i Raluca Badulescu. sar'na ca imi lipsea din cunostintele generale.
mie www.vogue.co.uk/shows/photos/Default.aspx?showID=4118&type=details&pageNo=6" target="_blank">asta imi place de mor.
mai tineti minte episodu ala din sex and the city cu geanta Samanthei? cu originalul si chinezaria, din los angeles? suuuper

Roxana

da stiu episodul :))
am mai vazut odata o emisiune la oprah despre subiectul genti/pantofi/femei si erau prezentate cazuri disperate de fete/femei dependente de "imagine" care aveau datorii pe credit de sute de mii de euro plus alte zeci la parinti numai ca sa poata ele iesi in lume cu genti/pantofi/fuste cum au si VIP-urile in SUA,vip-uri care de fapt nu platesc nici un cent pt zdrentele astea, le primesc gratis ca asa se face reclama pt fraieri
cine traieste din salar nu da 3000 de euro pt o geanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

eu am fost contrariata cand am vazut emisiunea cu posetele lor de firma.pai ce imi arata mie ca aia isi permite sa dea 3000 euro pe o geanta?f bine.oare donsoara Andreea are banii mei si incearca sa faca economii pt ca munceste ca si mine?mie mi se pare de prost gust sa faci tam-tam pe asemenea tema cand in lumea asta sunt oameni care mor de foame si de frig si nu au unde dormi.oricum,si sa am bani sa nu stiu ce sa fac cu ei mai degraba as da cuiva sa-l ajut decat sa arunc dintr-un moft pe geam asa usor niste bani.poate nu sunteti de acord cu mine dar eu consider ca pot umbla si cu o geanta mai ieftina care nu e facuta de nush ce firma.din respect pt cei ce nu au si pt cei carora 3000 euro le pot salva viata.eu am depins odata de 4000 euro pt ca sa salvez viata cuiva f drag si nu am mai apucat sa fac nimic pt ca poate daca as fi avut mai repede banii mai era in viata.cine stie?
Andreea si BB de 35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Vorbeam cu o prietena pe mess de astia si imi zice ea:
bey,tre sa se duca chinezii din dragonul rosu sa-i dea in judecata,sa le ia trade marku,ca ale nopastre au fost primele.
Falsificatorii,huoooo
De alea ca de rafie,zic evident!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by mazzel
vip-uri care de fapt nu platesc nici un cent pt zdrentele astea, le primesc gratis ca asa se face reclama pt fraieri

deci io recunosc cu mana pe inima ca taaaaaaare mi-ar placea sa le primesc gratis! cine e de acord cu mine sa faca la fel

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

wow, muream si nu credeam ca se practica asemenea preturi la niste genti, pe care al meu sot o sa le intituleze to "trusa de scule" citata din: "si trusa mea de scule e mai mica "

oricum cred tca una bucata valoreaza 100 euro cel mult si restul e doar numele firmei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

acum hai roxana fii sincera...ai iesi in halul asta:http://www.vogue.co.uk/shows/photos/Default.aspx?ShowID=4118 pe strada? uita-te la ea: cu coronitza in cap, sandale,haina aia lalaie si sacosa de piatza , zici ca e homeless.\saraca, sincer ai avea tupeul sa iesi in halul asta pe strada?si daca ti le-ar da pe gratis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eeei, si tu acush Alina. nu asa, da www.vogue.co.uk/shows/photos/Default.aspx?ShowID=4118" target="_blank">asa da! (adica ultima tinuta din sirul de 12, ca vaz ca link-ul e acelasi) ca doar intra si discernamantu' meu la mijlocu indraznesc sa zic

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Auzi, da' tu vazusi cu tine saraca fata destele'n sandale? Zici ca acu' se duce bolovan

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

vedete:) las sa dea ele daca au de unde
io nam.
ca mi-ar place sa le primesc pe gratis. as alege cel mai probabil si as face mutre. caut calu clar

eu sunt cu ceva chestii haioase in memorie. cum am magazin de papuci vad tot soiu de tanti, mai mari mai mici care incearca sa intre in pantofi de Ariel si au impresia ca wow ce misto arata in ei.

dar zau de vreuna din ele ar iesi cu plasele alea de cumparaturi de zici ca is de la piata:)

vazusem o emisiune cum ca nenea vuitton are magazin specializat pt genti care transporta caini. gen paris hillton doggie si altii:)
pret? 3000 dulari bucata si in sus... depinde de cat de noua e!

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput