Noua colectie de genti Louis Vuitton
Raspunsuri - Pagina 2
valentinag spune:
Alina
(nu te-am mai vaz't de mult).culmea este ca zilele astea,am vazut o emisiune,nu mai stiu pe ce canal,eram invitate Raluca Badulescu,Adreea Antonescu si nu mai stiu care,isi etalau gentile vuitton,iar madame Badulescu,zicea ca ea nu poate sa stea fara,ca sunt preferatele ei,dar evident anul asta nu mai are cum sa poarte ce-a avut anul trecut.Iar Andreea Antonescu a recunoascut ca nu-si au rostul pentru ea si ca nu mai cumpara niciodata!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
valentinag spune:
Lulu,esti sigura ca sunt originale?Cica tre sa ai o carticica la ele,in jdemii de limbi din ce e facuta,alea,alea,un certificat de calitate cred!
Bey,da aia cu stampila ma dat gata,zici ca e pe carnea de la supermarket,calitate frate!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
mazzel spune:
lulu77, ce mai ieftine, iti dau eu pe gratis 2 daca vrei, tepene tare cu fermoar, nici nu stii ca-s "imitatie" haha.
mazzel spune:
vali nu stiu cine sunt andrrea antonescu and co, si sincer nici nu ma intereseaza
, or fii ceva puice de zmeu locale...
, apropos interesante nume poarta.
valentinag spune:
Raluca Badulescu este creator si critic de moda
(prietena cu Catalin Botezatu,)(daca vezi cum se imbraca mori!)
Cealalata este fosta componeneta a trupei Andre!Le stii?Daca nu,n-ai pierdut nika!![]()
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
lulu77 spune:
Valentina
.Ce faci ?
Acu' la cat am dat pe ele .....si daca nu is originale ,originale asta eeeee.Dar si daca sunt "naspa"
ca au fost ceva banuti si fac scandal !
Ele arata extraordinar de bine , se comporta f bine .
Io nu sufar de "firma" , dar chiar mi-au plakut !( cele pe care le am , nu cele din linkul de mai sus
)
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
mazzel spune:
pai avand in vedere ca sunt achizitionate cum sunt achizitionate bineinteles ca NU sunt originale, doar nu crezi ca in Europa de V umbla oamenii(femeile) pe strada cu genti de 3000 de euro agatate pe umar si stau la coada la supermarkt sa le poata sterpeli golanii romani
veniti la furat.
lulu77 spune:
Ai si tu dreptate!
Nu le vezi la supermarket , dar le vezi la scoala cu gentile de 3-5000 de euro ( Hormonica!) 
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
mazzel spune:
quote:
Originally posted by lulu77
Ai si tu dreptate!
Nu le vezi la supermarket , dar le vezi la scoala cu gentile de 3-5000 de euro ( Hormonica!)
nu ma indoiesc deloc,mai degraba au femeile astea in romania asemenea genti de mii de euro decat femeile fetele in V.
scuzati-ma dar 3000 de euro sunt o gramada de bani, nici nu stiu cum va imaginati ca femeile pe strada in V umbla cu genti de mii de euro si hotii romani veniti la furat au ocazia sa fure asa ceva.
roxanaz spune:
Alina imi luasi vorbaq din gura, ca vroiam sa o intreb pe Valentina cine-i Raluca Badulescu. sar'na ca imi lipsea din cunostintele generale. ![]()
mie www.vogue.co.uk/shows/photos/Default.aspx?showID=4118&type=details&pageNo=6" target="_blank">asta imi place de mor.
mai tineti minte episodu ala din sex and the city cu geanta Samanthei? cu originalul si chinezaria, din los angeles? suuuper ![]()
Roxana