Noua colectie de genti Louis Vuitton
Raspunsuri - Pagina 4
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Raluca Badulescu este creator si critic de moda
+ fiica de senator PSD, ex-nevasta de manechinuit si prietena de fiica prezidentiala
la emisunea aia de care zici tu, sub numele ei scria "comentator monden"

adica termenul literar pentru "tzatza"
cum draq poti sa ai ca ocupatzie comentarea evenimentelor mondene si a papagalilor care-si zic vip-uri ?!
si sa te multumesti ca sub numele tau sa se poata scrie doar atit: "comentator monden" ?!

io nu-nteleg, ea din asta traieste ? o plateste cineva pt asta ? sau mai presteaza si altceva pt societate si asta e un hobby ?
quote:
(daca vezi cum se imbraca mori!)
aici sunt de acord cu tine;
iar daca-i vezi unghiile ...

io ma-ntreb cum se sterge la popou ?
valentinag spune:
Teo,merci de completari!
Nu prinsesem emisiunea de la inceput da cand le-am vazut cu vuittoanele nu am trecut mai departe.
Are o rubrica intr-o revista don'soara,ceva de genu,bine/prost imbracat.Ce vrei mai mult????![]()
Cat despre unghii,banuiesc ca are pe cineva de o sterge,ca altfel nu se egzplica![]()
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
mazzel spune:
quote:
Originally posted by GabyHila
vedete:) las sa dea ele daca au de unde![]()
io nam.
ca mi-ar place sa le primesc pe gratis. as alege cel mai probabil si as face mutre. caut calu clar
eu sunt cu ceva chestii haioase in memorie. cum am magazin de papucivad tot soiu de tanti, mai mari mai mici care incearca sa intre in pantofi de Ariel si au impresia ca wow ce misto arata in ei.
dar zau de vreuna din ele ar iesi cu plasele alea de cumparaturi de zici ca is de la piata:)
vazusem o emisiune cum ca nenea vuitton are magazin specializat pt genti care transporta caini. gen paris hillton doggie si altii:)
pret? 3000 dulari bucata si in sus... depinde de cat de noua e!
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
are are, am vazut si eu odata la TV, genti pt catei yorkshire terrier, si eu am, catel de ala
nu geanta, geanta cu 1000 dolari, curelusa de pus la gat de 500 dolari, bietul catel,
tzitziri spune:
Intr-adevar gentile respective aduc enorm de mult cu cele de rafie...pe care le vezi cu gramezile cand primesc studentii pachet de acasa
.
Am vazut si eu emisiunea de duminica cu "doamna" Raluca Badulescu care povestea foarte nonsalanta ca la petrecerile simandicoase la care se duce vede enorm de multe imitari de LV, dar le recunoaste de la o posta...deh, ale ei sunt toate originale 
Ce mai...snobism pe toate linia...oameni care ori nu au ce face cu banii ori trebuie musai sa aiba cu ce se lauda pe unde se duc...
Ileana2000 spune:
Nu am mai ras de ceva timp,fetelor sunteti
Cele in carouri sunt pt.afaceriste,pt.cele care cu nu se pot lipsi de hartie(dosare),parerea mea.Adevarul ca-s f.rezistente,am avut si eu o ''traista'',nu Vuitton,bineinteles
f.f.tapana.Eu zic ca-s facute cu cap,in rest imi plac mai toate.Nu mi-au placut calcaiele top-modelelor,am ramas blocata![]()
olim spune:
am vazut si eu emisiunea

pai macar ganta de firma sa aiba acea doamna Badulescu, ca in rest lasa de dorit de atata snobism. si alteceva![]()
Dar, Andreea, cu ifosele ei de mare vedeta, auzi ca are cateva jenti de alea, or fii originale
, o intrebam pe Badulescu![]()
Nu as da nici moarta 1000 de euro pe-o geanta, mai ales ca sunt aici la 25 si pun pariu ca nu ar putea sa o difeentieze Baduleasca
mama_lui_alex spune:
Mai fetelor da' ce rau arata tipele alea de pe catwalkul lui nea' LV...Ma-m uitat eu ce m-am uitat la genti...unele frumusele rau...dar m-am speriat cand m-am uitat la fatucile alea...doamne...dumnezeule in ce hal arata....Nu i-a mai sarit nimanui in ochi...
Ptiu' drace..sunt vestede rau....trebuie facut un link la "grupul de suport pt. slabire" la varianta "ASA NU!"
Pupici,
Mama_lui_Alex
GabyHila spune:
sa stiti in schimb ca am vazut femei la care le sta bine cate un vuitton. asta avand in vedere aschilabisenia fetelor scoasa in evidenta de mama lui alex.
ex o dau pe frumoasa de Raduleasca si pe o tipa de pe forum.. nu dau nume
aaaa si am uitat. sotia unuia din Sibiu care i-ar sta chiar rau de si-ar lua din astea cu 25 de euro.
si sunt cateva chiar sucheate. eu aveam una la inima din colectia de anul trecut. vroiau 6oo sterline pe ea. de unde cand noi tra sa ne punem geamuri?
zic in schimb cu mana pe inima ca are nasa mea una si ptiu de nu sunt frumoase amandoua. da varianta asta mai accesibila, de 600 dolari.
gata ca am barfit destul. in curand ne muta la cancanuri
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
Clover spune:
Mie asta cu hainele de marca si gentile de marca si ...Voi daca ati avea multi bani ati vrea sa purtati acelasi lucru cu vanzatoarea de la Mc Donald's? Probabil ca nu. Asa ca daca iau un tricou de bumbac si in loc de 300 mii costa 3 milioane, nu-i asa ca brusc pare ceva select? Povestea odata o fata cum vazuse un super costum in mall si cand l-a gasit in Spania pus in cosuri si de 3 ori mai ieftin nu l-a mai vrut.
Punct de vedere strict personal, mie gentile in carouri nu imi plac si cu atat mai mult ideea de a da mii de euro pe o geanta ma infioara. Pot insa sa imi dau seama ca au ele o frumusete din moment ce atatea femei sunt innebunite dupa ele. Din punctul meu de vedere cine vrea neaparat sa fie la moda si traieste din salariu poate sa isi cumpere falsuri bine realizate in fiecare sezon si restul de bani sa-i puna deoparte.
Cat despre vedetele romanesti, atat le duce capul, atat scot si ele din el.
The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it.
Balbina spune:
Fetelor, ma bucur ca v-am distrat.
Si eu m-am amuzat copios cind am vazut modelul gentilor care vor fi la moda vara viitoare
eu zic sa dam iama prin standurile din Europa de pe acuma, altfel raminem pe dinafara 
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze