Campania Barbye sau despre inimi: la final
Raspunsuri - Pagina 17
barbye spune:
Chiar 

sunteti.Fetelor cred ca cale 6,5 x6,5 parca asta era cea mai mica marime imi ajunge.....ca imi pune doar pe rana. As masura eu aia pe spate.....dar nu am cum
.Cred ca nu conteaya firma ca pana la urma .firmele de medicamente sunt controlate la sange....luatile pe alea ieftine....
Doina unde esti......
rodicaosoian spune:
gata.am facut comanda
am luat cea trimisa de Mirela,adica din acel link
va pup
adivio

de la mine si iti multumesc mult
copiloi spune:
Maine dimineata merg pe la farmacii sa intreb de Actisorb. Daca se dovedeste ca cele de pe net sunt totusi mai ieftine, le comand maine pe astea (+3,90 euro costuri de expeditie), da?
Pana atunci, imi da cineva o idee cum sa le trimit in tara? Stiu ca intr-un timp nu era permisa trimiterea de medicamente.
Alina
lilanda spune:
copiloiu', daca mirela zice de www.westons.com/acatalog/Online_Catalogue_Actisorb_1308.html" target="_blank">cele din josul paginii, de dimensiune 6,5x9,5 cm i le pot comanda eu de pe Internet (2 pachete)!!!
Nu cred sa fie problema cu trimisul in Romania, fiindca astea nu sint medicamente...ci, eventual cosmetice
.
Daca nu gasesti miine, la farmacie, o oferta mai convenabila, io zic sa ramina astea de la Johnson and Johnson 
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
copiloi spune:
Ok, lilanda. Pe site-ul dat de tine preturile sunt cele mai convenabile!
Maine, in jur de ora 10 (ora Germaniei) va scriu ce-am aflat de la farmacii.
Alina
lilanda spune:
quote:
Originally posted by copiloi
Ok, lilanda. Pe site-ul dat de tine preturile sunt cele mai convenabile!
Maine, in jur de ora 10 (ora Germaniei) va scriu ce-am aflat de la farmacii.
Alina
Io intru-n pauza de prinz, adica miine pe la 12 si...pot face atunci comanda
Va pup si...mirela, nu te lasa!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
rodicaosoian spune:
fetelo,care sant dimensiunile exacte?cand am deschis link-ul de la mirela,dimensiunile sant seat size18/16 si thichness 2
eu parac am cit ca ei ii trbuie 16/16
va rog ,frumos daca stiti dimensiuniile exacte sa imi scrieti cat de repede
sa madific comanda
lilanda spune:
Rodica, de pe siteul asta (http://www.1800wheelchair.com/asp/view-product.asp?product_id=1316&s_cid=dlshpg_1316), mergi mai jos la "Built it" si pe Configure Options, faci clik pe dimensiunea 16"/16" ( e a treia). La thickness, alegi optiunea 3" si apoi click add to cart si apoi..proced to checkout si... dai datele!!
copiloi spune:
Am fost pe la farmacii. Nu toate aveau pe stoc, dar se putea comanda. Am gasit la 2 preturi: 47,10 si 54 euro cutia.
Ramane deci varianta lilandei, de pe net.
Multa sanatate!
Alina
bombi spune:
lil', Alina, ce ati decis in legatura cu transportul in Ro?
Edit: Prin posta costa 4.5 (sau 6.55 recomandat) pina in 2 kg.
Daca n-ati cumparat inca, luati si din partea mea un pachet.
Am mai gasit la versandapo.de cu 43.39 (+ 3.9 costuri de transport / gratis peste 60 eur - o reducere de 2 %)