Campania Barbye sau despre inimi: la final

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Pentru ca nu am cont pay pal am virat banii (30 euro) lilandei.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

alea de pe ebay...par cam mari la 20 de inches?!! Asta inseamna in jur de 51 de cm, nu???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Eu am spus prima data de cea albastra.....dar vad ca sunt de 20 inci c'am mare.Ramane cea care ati hotarat voi. http://www.1800wheelchair.com/asp/view-product.asp?product_id=1316&s_cid=dlshpg_1316

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Tocmai ce am vorbit cu rodica la telefon si am stabilit ca de transportul din Statele Unite ma ocup eu. Mama mea pleaca in Romania si deci va transporta ea perna.Rodicuta va cumpara perna pe care o alege mirela, asa ca asteapta doar decizia ei. Lilanda si Copiloi, Rodicuta nu vrea nici un ban, va acoperi ea costul integral, deci cu banii aceea faceti altceva pt mirela, poate are nevoie si de altceva. Ea va multumeste mult, dar asta e dorinta ei.
Mirela, scrie exact ce model doresti, rodica o va cumpara astazi sau maine si perna va fi livrata la mine, iar de aici o va transporta mama in Romania. Deasemenea sa-mi trimita Mirela numarul de telefon si mama o va suna cind ajunge in Ro sa rezolve problema. Sanatate maxima!

Mergi la inceput

In cazul asta, Mirela , te rog sa ne spui de ce anume ai mai ai avea nevoie si nu gasesti in Romania!!
rodica,

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Pentru escara eu am folosit pana acum Solbagon, Hidrosorb...iar acum medicul mi-a recomandar Actisorb (e nemtesc) dar aici nu se gaseste nici la comanda....E un pansament steril care contine tot felul de medicamente...Acum sunt suparata......Doina nu imi imprumuti si mie scaunul de baie ca de o saptamana ma rog sa fiu spalata..si se fac ca nu aud(imi arunca servetele umede)...

Mergi la inceput

Mirela, care dintre cele www.westons.com/acatalog/Online_Catalogue_Actisorb_1308.html" target="_blank">trei dimensiuni iti trebuie?? (daca sint din cele mici, cu banii lui copiloi si ai mei iti putem cumpara doua cutii). Din nefericire, Romania nu figureaza ca tara de destinatie, asa incit va trebui, probabil, sa le comand eu si apoi sa ti le trimit prin posta!!
Alina, ai alta sursa de procurare sau idee???

Mergi la inceput

Rodica, !

Am cautat Actisorb pe net si am gasit www.apotheke.de/shop/suche_artikel.php?site=Sonderangebote&pid=ftop&s=1&suche=Actisorb" target="_blank">aici. Sunt comprese de 2 dimensiuni: 9.5x6.5 cm si 10.5x10.5 cm. O cutie contine 10 bucati. Se pot comanda fara reteta.
Maine am sa trec pe la 2 farmacii sa intreb, pentru a compara cat de cat preturile. Cu toate ca probabil comandate on line sunt mai ieftine.

Alina

Mergi la inceput

Am mai cautat si gasit urmatoarele: Acelasi produs, dar producatori diferiti:

Unul este www.shop-apotheke.com/actisorb 220 silver 10 5x10 5 cm steril_h8240zjb1zu_pd.htm?know=search:actisorb" target="_blank">MTK Pharma Vertriebs-GmbH, pretul fiind 66,27 euro.

Iar celalalt producator este www.shop-apotheke.com/actisorb 220 silver 10 5x10 5 cm steril_gqc2cehxgql_pd.htm?know=search:actisorb" target="_blank">Johnson & Johnson Wound Ethicon GmbH, pretul fiind 84,55 euro.

Mirela, ai putea intreba care din cele doua? Ma gandesc ca exista o diferenta intre cele 2 produse, inafara de pret.

Alina

Mergi la inceput

In link-ul dat de lilanda, Actisorb produs de Johnson & Johnson costa vreo 60 de euro, deci mai ieftin de ce gasit eu (84,55 euro). Mai caut.

Edit: un alt www.quick-pharma.de/index.php?auswahl=shopseite&rubrik1=Suche&rubrik2=ACTISORB&et_cid=1&et_lid=3&et_sub=Actisorb" target="_blank">link, cu acelasi produs, dar producatori diferiti (=preturi diferite).

Alina

Mergi la inceput