Campania Barbye sau despre inimi: la final
Raspunsuri - Pagina 15
lilanda spune:
Mirela, rodica, copiloi, ce varianta alegem??
www.amazon.com/x18-WHEELCHAIR-WHEEL-CHAIR-CUSHION/dp/B000JMTPLO" target="_blank">Asta ori www.mysimon.com/Health-Aids/9000-10953_8-0.html?mlpid=32255984" target="_blank">asta??
rodica, te poti interesa cit costa expedierea unui colet de 3 kilograme din Atlanta in Bucuresti??
Facem caculele si luam legatura pe PM sa trimitem banutii, ok??
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
rodicaosoian spune:
Buna fetelor
Eu zic sa luam pe cea mai scumpa,adica pe cea de pe amazon
stiti voi ca ce este bun este si scump de cand ii lumea
si deasupra ea are nevoie de aceea perna pt mai multe luni,ai auzit Mirela?nu iti dau numai cateva luni in scaun![]()
stiu ca esti o luptatoare si vei reusi
astept raspuns de la voi
indata ce imi da-ti unda verde cu perna ,eu o si comand
aaaaaa,si o trimitem prin posta daca nu avem alta varianta,dar eu totusi as opta sao trimitem prin cineva,chiar nu este nimieni care merge de aici in tara?offfff
este scumpa poasta,ziceai ca are 3 kg?platim destu de mult pe vreo 7 pounti.Eu stiu ca ia-m pus la fratele meu o pereche de bocanci ,nu mai stiu cat cantareau,dar am platit in jur de 30$
si eram suparata ca am platit posta mai mult de cat am dat pe ei
dar acum nu stiu cat vom plati pe perna
ma interesez si va anunt
va pup
barbye spune:
Carutul meu are 40 de cm pe 40 cm.Acum ar fi problema, ca sunt masurate ele vad ca in inci.....Si la 40 centimetri mie miar trebui de 15 inci.Poate gresesc eu ,,,in calcule.....dar trebuie sa tinem cont si de asta, ca daca e prea mare......
Eu spun ca asta adica pe prima.
LauraNicole spune:
Mireluta , am o veste buna dar am nevoie de niste date pe PM .Prietenul meu Don , cel de la UNESCO la care apelez pentru copiii de la UMANITARE , mi-a raspuns la email si mi-a zis ca m-ar putea ajuta cu ceva mai mult decat acea perna .Astept sa vad ce date trebuie sa-i trimit .
............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !
lilanda spune:
rodica, www.1800wheelchair.com/asp/view-product.asp?product_id=1316&s_cid=dlshpg_1316" target="_blank">asta de 59 de dolari, poate fi personalizata, customizata ( au dimensiuni de 16 pe 16), iar daca alegem grosimea de 3" se platesc, in plus, 10 dolari.
Stiu ca era un site, pe undeva, cu tarife de expediere Statele Unite Romania...hai sa ne intersam, si sa vedem cit ne ajunge in total. Eu itit pot trimite chiar azi prin payl pal banii de la mine si copiloi, fiindca oricum trebuie sa folosesti pay-palul, nu?? ..
incerc sa caut siteurile alea de preturi...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lilanda spune:
Revin; am gasit aici un calculator de preturi ups, Statele Unite- Romania. Am trecut pachetul la 8 pounds (sper sa fi calculat bine) si ofera pentru Airmail Parcel post, care ajunge in Romania in 4-10 zile, 38,2 dolari.
Pe de alta parte,ultima varianta de perna, cea personalizata ajunge, in total 78 de dolari ( 10 dolari- grosimea suplimentara + 9 dolari livrarea pina la tine). As putea sa-ti trimit prin paypal banii astia acum, urmind ca tu sa platesti, apoi, expedierea si sa te ocupi de comanda...e OK asa?? 
rodicaosoian spune:
Mirela,tu de care perna zici ca ar fi mai buna?ai zis ca prima,dar care?ca aici ma vazut mai multe si acum nu mai stiu
Lilanda,asta este cea mai buna pt Mirela?daca da,atunci o comandam
dar cea de ebay?aia cum este?se incadreaza in dimensiunile care trebuie
As vrea ca Mirela sa ne spuna exact care trebuie
Mirela te asteptam cu un raspuns
va pup
si mai vb
lilanda spune:
Nu stiu daca e cea mai buna...doar ca e din gel, o poti comanda la dimensiunea de 16/16, ceea ce corespunde dimensiunilor de 40 cm/40 cm.
Chiar, mirela, uiata-te peste toate linkurile puse si alege tu modelul 
rodica am nevoie de aresa ta de email/paypal!! Poti sa mi-o trimiti pe PM??