Campania Barbye sau despre inimi: la final
Raspunsuri - Pagina 18
lilanda spune:
sorry...acu am ajuns!
Am trecut la procedura de cumparare (3 pachete!!!) si vad ca exista posibilitatea de a fi livrate la o alta adresa decit cea de la care se plateste. Mirela, astept pe PM adresa ta, sa incerc sa vad daca accepta macar livrarea in Romania...daca nu, ramine sa comand pe adresa mea si apoi sa-ti trimit prin posta!!
bombi, de care posta zici???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
bombi spune:
quote:
Originally posted by lilanda
bombi, de care posta zici???
DE
tu de care care site vorbesti?
Astept PM cu indicatii pt al treilea pachet
rodicaosoian spune:
Buna
lilanda,iti multumesc mult,nu va-m mai scris ieri ca eram foarte suparat,eu cand am comandat perna,am luato din linkul trimis de Mirela,acolo eau bifate marimiile,eu ma-m gandit ca alea or fi,si asa ma luat,dupa ce am vazut marimea care a scris lilanda,am inlemnit
asa de trae ma-m suparat,ca ma-m grabit sa fac comanda ca sa si ajunga repede.Ieri toata ziua ma sunat la ei ,dar nu raspundea nimeni,am lasat zeci de mesaje,si azi dimineata la prima ora eram vu telefoanele pe ei,si mi-au schimbat comanda inainte sa plece spre destinatie.Am sunat a doua oarae dupa ce mi-a schimbato sa fiu sigura ca a schimbat,ma gandeam ca imi zice,da,da, numai ca sa scape de mine
dar acum cand am ajuns acasa am vazut ca au mai luat 10$ din accontul meu de banca,aia inseamna ca au pus seat zize16/16 si thickness3
in fine,acum ma bucur ca totul sa rezolvat(Sper)pana nu ajunge sa vad ce dimensiuni sant tot nu sant linistita
barbye spune:
Lilanda adresa a fost livrata pe PM
Rodica imi pare rau ca am incurcat marimile pe acolo.
Mie nu mi'a mers netul pana acum.Dupa ce ca eram suparata, mai ma supara si netul.Maine eram programata de 3sapt. la Comisia de expertiya pentru gradul de handicap....Soramea, sotul isi iau liber de la servici si ayi ne treyim ca au sunat de la policlinica...ca sa mergem miecuri, ca nu vine sefa din comisie maine.
Sa vedem cu cine ajung miercuri......le'am facut la altii planuri dar de multi au inceput sase dea la fund.....Nici de spalat nu m'au spalat....Va multumesc din suflet ca voi imi sunteti alaturi....si voi luptati pentru mine....ca pe altii nu ii mai doare ca sunt tineri au viata inainte.......
rodicaosoian spune:
Mirela,nu trebuie sa iti ceri scuze,nu este vina ta,
ci a mea ,trebuia sa mai intreb inainte sa comand
in fine,bine ca rezolvat
si capul sus draga mea
stiu ca este greu
dar nu te lasa ,si nu pune la suflet ca alte persoane care iti sant aproape nu iti sant acum de folos
gandeste-te ca ne ai pe noi
cat costa un scaun de baie?daca la-i avea te-ai putea spala singura?
of,of,ca asa vrea sa iti pot spune un cuvant sau sa fac ceva pt tine ca sa nu mai fi trista
ai grija de tine
si mai scrie cand poti
te pup
barbye spune:
Salutare , gata am venit de la Comisie de Evaluare a gradului de handicap, am stat vreo 3 ore pana am intrat , ca de pana a venit sefa pana si'a baut cafeeaua....Intr'un final am intrat in cabinet, dar a trebuit sa demontam pedalele la carut ....ca de nu puteam sa intram de 2 birouri care erau asezate aproape.In sfarsit noroc ca a fost o sefa draguta..nu ma mai dezbracat, ca oricum nu eram spalata.....m'am sters doar cu servetele umede.Traiasca cine le'a creat. in sfarsit mi'a dat Gradul 1 fara insotitor, ca altfel imi trimiteau ei de acolo cu un salariu minim pe ecomomie.Si acum cand voi merge la Comisia de pensionare astia imi dau pensionare cu insotitor, ca acei bani sa mii ataseze pe talonul de pensie.Merg sa trag un pui de somn......Multumesc
LauraNicole spune:
Bravo , Mirela ! Curaj !
............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !
doinabita spune:
Mirela, scuze ca nu am raspuns , dar la noi lucreza pe trasee la lumina, cand nu e lumina, cand nu e net...ti-as imprumuta cu placere scaunul de baie al lui Dan, dar esti departe de mine...si noi avem nevoie de alt scaun de baie, este vai de el...cu rotile aproape rupte...ancorat cu sarme...ne e frica sa nu se rupa o dat cu Dan in el stiu ca se gadesc dar sunt cam scumpe...intre 7 si 12 milioane lei, iar tie iti trebuie unul pentru cada din ce am vorbit noi caci la mine e pentru dus, iar la tine mi-ai spus ca nu aveti sifon de pardoseala.Pretul care l-am scris este pentru cele ca al lui Dan, caci mi-a spus cineva ca se gaseste in Bucuresti, langa Banca Nationala este o farmacie , se numeste Centrofarm.Nu stiu daca se gasesc si scaune de baie pentru cada asa cum iti trebuie tie!Doar cine este din Bucuresti ar putea sa vada daca se gasesc!Eu vin in februarie la Bucuresti, sa vad in ce parte o mai iau...si merg eu atunci sa vad!Sa incerc poate pot sa il iau in rate ...cumva...atunci vin si la tine!iti promit!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
barbye spune:
Doina vreau 
, hai ca te astep poate ...Hai sa va spun una tare ca mi'a curs apa in baie ....si pana a venit instalatorul
am inundat vecinul.Si il intreb pe vecinul nu stii ceva da o scurgere_.iar el a raspuns nu.Biine mersi ca dupa ce a plaecat instalastorul mi ramas gaurii c'am multe, ca a trebuit sa schimbe o teava.si ii spun lui soramea sa arunce o galeata sa vedem daca se duce.-....si sa dus si prima si a doua ..si a venit vecinul ca il inundam iar....

13+