Campania Barbye sau despre inimi: la final

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Mirela e bine,se recupereaza,invata lucruri noi,e greu dar mai mai departe pentru ca vrea sa se puna pe picioare...Acum se lupta cu o infectie urinara urata iar antibioticul de care are nevoie e foarte scump...

Luy ideea ta este foarte buna,cred ca Mirela s-ar bucura foarte mult sa primesca vizite,ea stie ca noi toate sintem alaturi de ea si ne rugam pentru ea...

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Multumim mult pentru vesti, Adela !

Ma bucur ca mai sunt fete care inca o suna si o incurajeaza. Eu nu am avut acest curaj de a cere numarul ei de telefon si de a o suna, nu stiu ce as putea sa-i spun, avand in vedere ca nu ne-am intalnit niciodata si stiu povestea ei doar de pe acest site... Si totusi de multe ori ma surprind gandindu-ma la ea.
Ma intreb oare ce am putea face noi pentru a-i oferi ceva frumos de sarbatori. Aveti vreo idee, fetelor ?

Suntem alaturi de tine, Mirela, nu te-am uitat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Sa mergem la spital cu un cd cu colinde , cozonac si sarmalute???? E doar o sugestie , ce am putea face pentru Mirela de Craciun.

Cristina
noi doi

Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Buna fetelor, azi am iesit din spital. Dar sa nu credeti ca de buna voie mai trebuia sa stau pana pe 21, dar altcineva avea nevoie de patul meu, sau nu am dat eu cat a trebuit, sau altcineva mi-a grabit plecarea....Am plecat cu inima indoita pentru ca altcineva se bucura de cele 9 zile pe care trebuia sa le mai stau poate puteam invatam si mai multe. Nu mai am sonda permanenta am scapat de ea, ma simt mult mai bine fara ea,sunt sondata din 4 in 4 ore sau depimde de setea mea.La sala de gimnastica am fost harnicuta, am invatat sa ma intorc de pe o parte pe alta, sa ma intorc pe burta, iar de pe burta sa ma ridic in sezut (fund), am lucrat la spalier (eram ajutata sa ma ridic in picioare ) am facut exercitii cu haltera (4 Kg) , cu gantere (2Kg), am lucrat la Ketller Multitrainer, Kelcometru ....Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa lucrez atat nu a fost simplu......si nu va fi pana voi ajunge la final.Acasa voi continua exercitiile; mi-am luat spalier....Poate stiti unde gasesc o haltera si gantere? Pana la urmatoarea internare vreau sa imi pastrez conditia fizica si sa nu uit tot ce am invatat ....poate sa si progresez...Multi sau asteptat sa ma intorc in picioare,i-am dezamagit .....sunt de abia la inceput........voi avea nevoie de multa putere (fizic, moral) pana la final....
Va sarut pe toate ...a fost o zi lunga pentru mine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Bravo Mireluta, tine-o tot asa

Oana_B

Donatii - Craciunul Bunicutilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Mirelus, ma bucur tare mult sa aud ca ai reusit sa faci toate aceste lucruri...cred ca e greu,dar cu multa vointa si incredere in tine vei castiga lupta...Sa stii ca noi,cei de la oligo,te asteptam sa ne mai " vizitezi" din cand in cand,cand poti, sa mai vorbim...Ne e dor de tine.
Te dulce si iti doresc tot binele din lume.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Am uitat sa va spun ce era mai important, m-am intors si cu o bacterie luata din spital. Medicul nu a avut bunavointa nici reteta sa imi prescrie,mi-a spus ceva de genul; Ar trebui sa iei Meropenem( ca la restul e rezistent si mi-a insirat o lista) ....dar nu il avem in spital,reteta nu iti scriu ca oricum nu iti permiti......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mirela, multa sanatate !! Multa putere si sa reusesti sa progresezi cu exercitiile !!!

Cristina
noi doi

Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Mirela, multa sanatate! Ma bucur mult ca progresezi, totul va fi bine pana la urma!!!

Laura si bebitele: Bianca (7 ani jumate) si Ramona (4 ani jumate)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mirela felicitari!Esti o adevarata luptatoare!Multa sanatate si recuperare usoara!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput