Campania Barbye sau despre inimi: la final

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Merge cineva astazi la Mirela?sa ne dea vesti !

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Mirela e la recuperare,face progrese mici dar sint vizibile,ea e multumita ca a invatat cum sa se intoarca de pe o parte pe alta,e foarte greu dar...nu se lasa,e o luptatoare......

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Iar e Mirela in spital??? Nu venise acasa??? Eu am lispsit ceva timp , dar stiu ca era acasa acum 2 saptamani......

Cristina
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cristina asa este a fost acasa..dar acum a trebuit sa mearga din nou la recuperare..face progrese mici..dar nu se lasa..lupta in continuare..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Acum am inteles, Liana!!!
Mirela , multa putere !!!!

Cristina
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

quote:
Originally posted by adela achim

Mirela e la recuperare,face progrese mici dar sint vizibile,ea e multumita ca a invatat cum sa se intoarca de pe o parte pe alta,e foarte greu dar...nu se lasa,e o luptatoare......

ADELA

Bravo, Mirela ! Desi firava, esti un munte de vointa si putere pt. noi ! Doamne ajuta ! Tine-o tot asa !

Un fulg pentru seara de Craciun
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Am vorbit astazi cu Mirela, e la recuperare, face gimnastica de recuperare mi-a zis ca e greu, dar face!E vesela asa cum o stiti si obtimista!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Multa sanatate Mirelei.
Doamne ajuta sa se faca bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna,
Mai stie cineva ceva despre Mirela??
sa-ti dea putere sa lupti, draga Mirela! Cred cu tarie ca lucrurile se vor schimba in favoarea ta!!!! Sa fii tare!!
Si sa stii ca noi suntem alaturi de tine ......chiar daca doar cu gandul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Fetelor, cine mai tine legatura cu Mirela ? A mai vorbit cineva cu ea ? V-as ruga daca se poate sa ne mai dati vesti despre ea...
Ar fi frumos daca am reusi sa ne mobilizam din nou si sa-i transmitem sentimentul ca suntem in continuare alaturi de ea. Sunt convinsa ca fiecare dintre cei care au donat bani sau numai i-au adresat cuvinte de incurajare in toamna, se gandeste din cand in cand la ea, numai ca acum nu mai postam aceste ganduri...
Sa nu uitam ca vin sarbatorile si Mirela are nevoie de caldura sufletelor noastre !

Va multumesc tuturor !

Mergi la inceput