Campania Barbye sau despre inimi: la final

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Asa te vreau Mirela luptatoare pana la capat...nici olteanca nu te'a uitat..chiar daca iti scrie mai greu ea se gandeste la tine si se roaga sa fie binee!!!
spune'mi de acel medicament l'ai gasit?

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Bravo Mirela,asa te vreau
ma bucur sa aud ca esti o luptatoare
sa sti ca sant cu gandul la tine
iti doresc Sarbatori fericite!!!
ai gasit acel medicament????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Barbye am cautat pe net si am gasit ca 10 fiole costa 648.76 RON (adica 6,5 milioane lei vechi) la Helpnet. Daca ai card te costa doar 616,32 RON, dar oricum e mult. Uite prospectul aici
Dar despre ce bacterie e vorba?! Da-ne mai multe amanunte, poate te putem ajuta.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

quote:
Originally posted by barbye

Am uitat sa va spun ce era mai important, m-am intors si cu o bacterie luata din spital. Medicul nu a avut bunavointa nici reteta sa imi prescrie,mi-a spus ceva de genul; Ar trebui sa iei Meropenem( ca la restul e rezistent si mi-a insirat o lista) ....dar nu il avem in spital,reteta nu iti scriu ca oricum nu iti permiti......

off, unii dintre doctori merita pusi la zid!
Mirela, suntem mandri de tine, de progresele pe care le faci si iti dorim din tot sufletul multa sanatate. Tine-ne la curent cu evolutia bolii. Toate urarile de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

quote:
Originally posted by barbye
Pana la urmatoarea internare vreau sa imi pastrez conditia fizica si sa nu uit tot ce am invatat ....poate sa si progresez...Multi sau asteptat sa ma intorc in picioare,i-am dezamagit .....sunt de abia la inceput........voi avea nevoie de multa putere (fizic, moral) pana la final....
Va sarut pe toate ...a fost o zi lunga pentru mine.....

Nu ai dezamagit pe nimeni, incet si cu rabdare vei reusi, asa cum ai reusit si pana acum.Esti o adevarata forta, ai ajuns pana aici si asta spune mult.
Iti doresc toate cele bune si spune-ne daca te descurci in privinta medicamentului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Mirela!Totul va fi bine, DD iti va da putere!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1980 spune:

Nu mai stie nimeni nimic de Mirela? Poate ne mai aduc noutati fetele care au mai vorbit cu ea... Va rog, as vrea sa stiu cum mai este, cum mai decurge recuperarea...
Multumesc!

abia dupa ce am postat am intrat la actiuni umanitare si am vazut un subiect legat de Mirela, dar nu am inteles prea multe, decat ca are nevoie de un medicament, care pare a fi pt. calmarea durerilor, deci are dureri... va rog totusi sa dati mai multe detalii cele care stiti despre ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Va duc eu noutati despre Mirela. Resuseste sa stea in sezut 1-2 ore, escara i s-a miscorat considerabil si face recuperare acasa. In spital nu se gaseste loc si pentru ea, acolo primind pacienti dupa spaga cea mai mare.
Am vorbit cu ea, e optimista si tonica, numai ca are o multime de nevoi. Prima si cea mai urgenta ar fi o perna de SILICON pentru a sta mai mult pe scaun si pentru a evita formarea escarelor! Aici a incercat la "ortopedica" si nu a gasit. Fetele din strainatate poate au cum sa o ajunte. Pentru noi pare putin lucru, dar pentru ea e urgent.
In rest, desi nu a cerut nimic, presupun ca pampersii, medicamentele si toate cele necesare traiului de zi cu zi in conditiile date, nu sint usor de procurat. Ea are 70% din salariul de bugetara pe care il avea (5 milioane) si nici pe astia nu-i va mai avea pentru ca va trebui sa-si faca dosar de pensionare. De ajutat avem cum sa o mai ajutam daca cineva mai este disponibil.
Mirela va spune La multi ani si isi cere scuze ca nu scrie ea, dar ii e greu si ca pozitie si din cauza calculatorului care e vechi si merge foarte prost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Rog fetele dn strainatate sa vada cit costa in farmacii perna de care are nevoie Barbye si sa incercam sa o cumparam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Poti da detalii despre perna, cum se numeste, eventual dimensiuni?

Mergi la inceput