Cirese de Mai-Iunie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Ce ti-e si cu doctorii astia....mie clar mi-a recomandat cereale pt inceput pentru ca e slab. despre decalotare nu am vorbit. Si bine cate-ai dus sa strangi prin casa ca maine ai musafiri de seama.

Si mi-e dor de cineva ELLAXXXXXXXXXXXXXXX, ?donde estas?

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

In 2-3 zile revine pe forum.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Seara buna! Nu prea ma trage inima sa scriu ca pic de somn, dar dupaia daca las sa treaca prea mult timp nici nu mai scriu!

Miti, vazut poze cu puiut frumos!

Luana, bine ai revenit! Cu avant si forta vad! Mama dar ce mananca fica-ta, brava ei!

Adi, asa-i putini sunt cei ce vor face, dar de ce sa risti? Daca o masura absolut inofensiva adica sa eviti cerealele cu gluten pana la 6 luni te fereste de necazuri de ce sa n-o faci? Mai ales ca nu-i o viata pana sa poti sa-i dai cerealele cu gluten ci doar 6 luni. N-au ei vreme sa se plictiseasca de soiurile fara gluten . Dar de fiecare face cum crede.

Magda, naspa. imi pare rau! Parca Nic cel mic tot vrea sa te tina in priza... Ok, dar dupa un an ce are cu biata putulica?

Arleena, mama dar voinic e Alex, brava, mai un pic si-o ia din loc! Sa-ti traiasca!

Adela, vazut voinicul mic luptator cu perne! A mea nu vrea sa se intoarca pe burta si pace! Se intoarce pana pe-o parte si atat! In schimb daca-i pe burta se intoarce una doua pe spate, asta de la 3 luni...

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Luana, bine ai revenit!

Oana, bun venit in livada!

Vivighe, si noi, iaca, te urmam, (ca si la nastere): bronsiolita acuta!!! Am umblat tot Bucurestiul dupa un aparat de "nebulizari, cu compresor" ca sa facem inhalatiile celea cu adrenalina si tot neamu'... Nimik!

Maghy, multa bafta cu Nik cel Mik! Eu am incredere in cei de la Budimex, acolo merg si eu cu ai mei plozi, da' imi pare ca pb voastra e mult mai complicata...

Am vazut si admirat poze, nu prea mai am vlaga sa raspund la toti, insa le multulesc fetelor CamiM si Amonar ca au impartasit cu noi emotionantele momente din viata lor! Scumpi, scumpe, pupam..., pupam!

Merg la culcare... Sara a tusit continuu noaptea trecuta, iar acum, ca stiu ce are, nu-i pot aplica tratamentul ca n-am instrument...

Numai bine!

Mergi la inceput

Bine ati venit Oana si Paul!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by angelica_g

bronsiolita acuta!!! Am umblat tot Bucurestiul dupa un aparat de "nebulizari, cu compresor" ca sa facem inhalatiile celea cu adrenalina si tot neamu'... Nimik!

Irina, cu Robert-Andrei (apr '97),Razvan-Stelian (oct '03)si Sara-Maria 9 mai 2006

Of, saracuta! Sanatate va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

cocutica multumesc....spor la exersat elenei

miti eu am vazut ca mai bine se misca cand e la curutzu gol...incearca si tu, vezi cum se descurca...

mikiion negru in kk e de la banane bag seama...ca doar aseara am reusit sa-l fac sa pape 3 lingurite si azi la amiaz i-am amestecat un pic in orez, si banana dupa ce se oxideaza devine neagra...sper sa fie aia.....si culmea azi am vazut tantzarul care-l impunge pe fiu0mio....vin din baie...cred ca de la subsol...da oricum, mai avem un pic si mergem la vaccin si o sa cer o opinie de specialitate

puiudana cred ca de la tine e problema ca nu poti vedea linkul ....io stiu?!?!?mai incearca....

camelia tare faza cu perna...io numa nu reusesc sa-l fac pe alex sa-i placa jucariile...el prefera telecomenzi, tel mobile, tastatura, orice are butoane...azi am fost in vizita la niste prieteni si cel mai frumos lucru care l-a vazut alex a fost....o bicicleta...se uita fascinat la ea...plus ca daca e la tv fotbal, masini sau motociclete si ma bag in campul lui vizial face scandal...se vede ca e baiat....

luana, cum spuneam mai devreme in tarc(la noi e si patut) nu are chiar asa mult loc de "intors caru'" si chestia asta il scoate din sarite si se apuca de urlat....pt el e prea mic spatiul ala si chiar daca ii pun toate jucariile gramada acolo le arunca toate pe rand ...nu e fun jucarii....
s-a deschis si la cluj cora...am dat o fuga p-acolo da' nu m-a impresionat deloc...plus ca scutecle sunt mai scumpe decat la kaufland(care e chiar in spatele blocului unde stau), am cautat tarc din ala care ai luat tu si amiss dar nu era, ce am gasit fain acolo o baveta care se da si pe maini si e dublata cu ceva plastic...asa ca la papat supica nu avem probleme sa ne udam din cap pana'n picioare

ca solutie de viitoro sa-l pun direct pe jos.....adica ii mai iua 2 seturi de www.rueylung.com.tw/products/Soft_Mat/" target="_blank">covor puzzel si-l las sa se destrabaleze pe alea fara sa-mi mai fac griji ca pica-n cap....sper sa fie asa

premergator noi avem, se cheama nancy, e o setteritza roshcata si abia asteapta sa isi ia slujba in primire!
adica o pui pe hora pe catel?? sau cum???

magda imi pare rau de nichitel ca tre sa treaca prin asa ceva...eu toata sarcina ma gandeam cu oroare sa nu aiba bb meu asa ceva....vazusem pe discovery un tip care avea pe toata fata si se opera, nasol rau.....va doresc sa treceti cu bine peste asta

DianaR merci, btw cu sanii tot asa de naspa stau ..zicea ca dupa 3-4 zile se trece senzatia si trebuie contiuat totusi o sapt tratamentul....da' la mine e la fel....adica am 2 sfarcuri mov...care se exfoliaza...si ma ustura rau...tre sama duc a doc totusi...da ce fel de doctor se ocupa de sani???ca medicul de familie nu cred ca o sa stie sa-mi zica mare lucru...

angelica sanatate mult razei de soare sara

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildikodrujit spune:

pana nu demult am folosit Pampers 2. Acum cateva saptamani am schimbat la Pampers 3. Am fost foarte multumiya de Pamperrs 1 si 2. Puteam sa stau linistita noaptea ca nu erau probleme. de cand folosim Pampers 3 bebe se tot uda intr-una. Nu e bun de nimic. Nu stiu ce are, dar mie mi se pare ca e de calitate inferioara celorlalte (1 si 2). Ati avut si voi aceeasi problema? Voi ce tip folositi? Exista posibilitatea sa fie cumva contrafacut? Imi cumpar Pampersul din supermarket si speram sa nu fie probleme, dar m-am inselat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Buna dimineata livada!! Si pentru ca trecuram la capitolul 20 sa ne uram la cat mai multe!!

Multumim frumos tuturor celor care ne-au vazut si apreciat pozicile..sunteti tare dragute ca de obicei !!Am cautat costum de cireasa dar cum nu am gasit am ramas dovlecica!! Poate la anul daca nu gasim atunci ne facem unul!!

DianaR am uitat ieri sa iti multumim pentru urarile de halloween..deci multumim frumos!!

Amonar frumoase poze de la nunta si botez.. sa fie intr-un ceas bun!! Da sta in fundulet destul de bine . Caruciorul ala l-am cumparat acum doua saptamani dar deocamdata stam in el prin casa sa ne obisnuim plus ca imi e mie usor ii dau o jucarie ea e multumita ca sta "ridicata" si mai fac si eu ceva treaba. Pe afara tot cu caruciorul mare iesim, scoica in schimb nu prea am folosit-o ca nu i-a placut de la inceput si in curand nici nu cred ca o sa mai incapa in ea.

Ildi poti sa pui cu incredere la congelator ce fructe si legume vrei. Noi avem stoc de dovleac si cartof dulce si mar si para si mango si mai urmeaza si altele.

Ralucis ne pare rau ca ai trecut prin asa sperietura!!Eu o culc pe asta mica intr-o pijama uneori daca mi se pare mai frig ii pun pijamalute mai groase ca sa nu o invelesc ( tot de frica paturilor care se rasucesc pe dupa ei) in plus Sofia nici nu sta invelita da din picioare pana se descopera si abia apoi se pune pe somnic. Uite un de la Sufica-dovlecica sa treaca sperietura. A. si vezi ca te tinem minte.. la al doilea bebe te cautam sa vedem ce nume pui!! la treaba cu pronuntia.. am renuntat sa ma mai stresez dupa cati ne-au gresit si ne gresesc numele aici, plus ca la asta mica fiindca i-am scris Sofia cu f si nu ph e dezastru ..

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Oana si Paul bine ati venit la noi. Sedere placuta in livada!

Arleena ce dragalas strumf poznas ai.. mi-a placut tare mult filmuletul dar m-a si speriat.. aoleu ce ma asteapta !! Nu o s-o mai pot scapa din ochi o clipa pe Sofia cand o incepe si ea sa o ia din loc.

Daryana primim si bomboanele virtuale si multumim frumos.. le papam acum fuguta pana nu ies dintii sa facem carii!

Maggy ne pare rau de vesti asa uratele de la doctor. Multi pentru tine si Nic cel mic!! Poate o alta opinie nu ar strica.Oricum speram sa fie bine pana la urma.

Azi am fost si noi la trick or treat asa putin.. cred ca mai mult pentru mine decat pentru Sofia asa ca acum mami papa ciocolatele..

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Arleena, daca tot nu trece pana la sfarsitul tratamentului poti merge la dermatolog sau la ginecolog. Acum nu stiu ce sa zic, ori ai tu niste afarcuri mai sensibile de felul lor si atunci n-ai ce face, ori ii ciuperca afurisita rau si rezistenta sau fixata in canalele de lapte unde nu ajunge colorantul. Atunci singura solutie ar fi Diflucanul.

Ildikodrujit eu personal n-am treaba cu pampersii. In prima luna se uda fest indiferent cat de tare stangean dar era la fel cu orice marca de scutece ce le-am incercat. Brusc nu s-a mai udat si de atunci n-am treaba. Cu primul copil, tot Pampers foloseam si aveam probleme cand schimbam nr, el fiind f slabut, nr mic ii era prea scurt si se uda iar cel mare era prea larg si iar se uda. Asta tinea cam o saptamana.
poate asa o fi si la voi.

Mergi la inceput