Cirese de Mai-Iunie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Magg...imi pare rau pt veshtile proaste...te-as sfatui sa mai ceri totushi o parere.Unde este situat mai exact hemangiomul lui Nichita?

POZE
Filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Vivighe,

Hemangiomul este situat pe abdomen, e destul de mare, are cam 3X3 cm si e genul cavernos (adica in relief).
De vreo saptamana se descuameaza usor (cam cum se ia pielea cand e uscata).De 2luni stagneaza in dimensiuni...

Am tot citit pe net si am aflat ca substanta care se injecteaza e un antibiotic citostatic, Bleomycine.Apar tot felul de articole despre tratamentul experimental al acestei substante in hemangioame, dar nu am gasit decat experimente facute in Malaiesia, India, sau Africa de Sud. Restul comunitatii medicale oare ce asteapta?

In fine, sincer sunt din ce in ce mai sceptica. Maine de dimineatza trebuia sa merg la Budimex, dar am amanat si m-am programat la dr. homeopat pediatru . O sa merg evident si la Budimex, dar as vrea sa fiu ceva mai pregatita - in caz ca mi se spune ca trebuie injectat sau operat.

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

magghyc dar asta nu se lasa asa pana la 5 ani ? am dat cautare pe google si am vazut ca poate evolua pana la 1.5 ani si se poate diminua sau disparea pana la 5 ani...e acelasi lucru ?

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

magda, imi pare tare rau sa aud asemenea vesti. si nepotica mea are un hemangiom din nastere pe partea din spate a unui picior, ii ajunge de la glezna pana la fund, dar nu e in relief. la ei solutia e operatia cu laser. nu se poate si pt nichita? hai, fii optimista, o sa se rezolve pana la urma, doar nu e stanciu sg dr bun din bucuresti, mai vezi si alte opinii. iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Ralucis,
Multumesc de incurajari! O sa mai cer si o alta opinie, evident!
Stanciu de altfel nici nu mi-a spus decat ca am de ales "intre injectii si poate operatie", evident, eu m-am bucurat ca nu e vb de operatie din prima, am tot sapat pe net si m-am ingrozit...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Magda . imi pare foarte rau ca...imi pare rau. Eu nu stiu nimik despre hemangioame decat ce am citit prin Spock si un pic pe net. Nici nu stiu ce sa-ti spun...sper doar sa nu fie grav si injectiile astea sa nu fie chiar atat de nashpa, asta in cazul in care te decizi sa le faci.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Gratie domnului Frumusescu am scapat de cifra 13 din albumul degetelelor savuroase...
In club avem 39 de razaciosi, care de care mai haios!!!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE

Mergi la inceput

Miti,
ba da, ai citit bine, de ele e vorba, dar uite ca se pareic 'se pare' pentru ca deocamdata mie nu mi se pare asa de grav, dar , in fine...

Carmina,
si mie imi pare rau!Fi'miu e mai cu motz, nu se lasa, vrea sa ma mentina vigilenta si pe faza, ba o chestie, ba alta etc.

L-am intrebat pe Stanciu cum diversific, fiindca Nichita e constipat. Mi-a spus ca ordinea e "fructe, legume, carne, ou si apoi fainoasele, niciodata singure,mixate in fructe, preferabil.

L-am intrebat si de decalotare, asta ca sa stiu daca si lui trebuie sa ii precizez de fiecare data ca nu sunt de acord cu decalotarea. Mi-a spus ca decalotare dupa 1 an. Asa ca 6 luni stau linistita.

Gata, ma duc sa incerc sa strang dezastrul din casa. Pupam.

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Magda, imi pare rau ptr Nic cel mic... sper sa scape cumva de bubitza asta buclucasa... Corticosteroizii dau incetinire in crestere doar in tratament de lunga durata din cate stiu eu, iar celelalte efecte adverse pe care le-ai enumerat tu sunt complet reversibile, deci poate ca nu e asa de rau cum pare.... Iar Bleomicina e yak rau, e citostatic d-ala de se da in leucemii, cade parul si tot felul, mi se pare mult mai nociva... Oricum o sa te informeze medicii care o sa-l consulte maine...
Lyly mai sap o zi-doua prin dezastrul de aici si gasesc cablul de la aparat si atunci sa vezi ce zambilici ne facem si noi... pastreaza un locsor caldut si ptr noi, ca venim puternic din urma..
Luana, sigur , merem la chinez, ca eu mai greu cu gatitul chinezeste sau de orice alta natie, de fapt...

Pozici David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ce ti-e si cu doctorii astia....mie clar mi-a recomandat cereale pt inceput pentru ca e slab. despre decalotare nu am vorbit. Si bine cate-ai dus sa strangi prin casa ca maine ai musafiri de seama.

Si mi-e dor de cineva ELLAXXXXXXXXXXXXXXX, ?donde estas?

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput