Cirese de Mai-Iunie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 4
miti2004 spune:
fetelor am mai pus poze in albumul 2-4 luni. Pozele au data in care le-am facut in loc de titlu, am vazut ca-s amestecate, sunt unele mai recente pe la sfarsit...vedeti dupa data.
miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
arleena spune:
quote:
Originally posted by daryana
Arleena, doamne ce pitic energic ai... e mortal filmuletul, parca se pregateste sa sara ca o broscuta... inca un pic si o ia de-a busilea... E si ingrijorator, intr-adevar ptr ce ma asteapta, ptr ca David e mult mai static deocamdata. Eu de ex dc plec din camera, il las cu centura de la scaunul de masina sau de la bouncer pusa.
CamiM, e o dulceata bostanica ta, i-as umple buzunarele cu bombonele dc as putea ... poate anul viitor... Eu abia astept sa creasca David sa il imbrac in tot felul de Halloween...
cand a picat alex din scaunul de masina era in camera doar ca m-am intors o secunda si poc copilu jos...acum cand tre sa ies din camera il pun in patut...da cred ca in curand tre sa-i cobor etajul ca l-am surprins si acolo agatatde margine si sa dea sa se ridice....chiar a reusit sa-si ridice curutul un pic....prea vrea dintr-o data sa fie mare sa umble, sa fuga, etc
de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea
camelia.t spune:
Miti super piticutzu. Sa creasca mare si sanatos!!!
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
26octombrie spune:
adela, am vaz't ca si patura era un posibil inamic ce se cerea lichidat...
o nebunie!
by the way, in cora exista jucariile perfecte, pentru hora cel putin. se numesc maimutza liliac si vaca liliac! va iecsplic modul de functionare la vaca liliac: este o ...perna, cu un cap de vaca pe o latura si o coada, tot de vaca!, pe cealalta. se poate folosi pe post de perna moale si cu buline a la fulga, sau se poate indoi, rezultand una bucata vaca, iar laturile opuse se prind cu o brida cu arici. e dementiala, hora s-a luptat cu ea vreo ora cand am luat-o . stiu, pun poze pentru a convinge publicu'.
cand e deschisa se transforma in ...vaca liliac, evident!
Luana si Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
mikiion spune:
Miti creste creste copilul. Mai tii minte ce mici erau la inceput? Am devenit nostalgica.
Mai incape in scoica. Ca eu caut deja alt scaun. Ca a mea e pana la 9 kg....Si cu hainute groase nu mai incape
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
wapi spune:
Geliza eu ii sterilizez in continuare biberoanele iar peste castronel si lingurita torn apa clocotita de fiecare data. Jucariile i le spal periodic (fie la masina) fie cu sapun.
Nu stiu cum se intampla la voi, dar noi, de fiecare data cand mancam supa trebuie sa ne schimbam integral. Azi i-am pus doua cubulete de cartof ( ieri a avut doar unul)si dupa o vreme s-a prins ca nu mai e chiar asa dulce cum era inainte si nu a mai vrut. Maine ii pun iar mai mult morcov si tot doua cubulete de cartof sa vedem ce o sa iasa.
Am vazut filmuletele cu bebeii in pat si pe covor:)- in curand o sa ajungem si noi pe covor - deocamdata mai sta in patutul lui dar cu zdranganeli pe care le gasesc cateodata pe jos.
Se vorbea mai devreme de borcanelele cu mancare : eu nu inteleg cum reusesc sa nu puna conservanti in ele si sa poata fi pastrate atata timp "proaspete" fara macar sa stea la raionul cu frig (cum sta laptele pasteurizat de exemplu). Oricum eu nu am de gand sa le folosesc.
Wapi
Stefanita http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh
miti2004 spune:
mikiion asa e, s-a facut un grasunel si al meu...azi i-am pus o patura pe jos ( am mocheta ) si peste patura un scutec si l-am pus pe burta. Si-a ridicat de vreo 3 ori capul pt cateva secunde chiar bine, dar dupa a ramas asa pe burta si pana la urma l-au apucat nervii...dar nu se lasa mami pt nu isi ridica capul . Si eu sunt curioasa daca o sa fie buna salopeta de fas de 6 luni...mai una de 9 luni dar e de un fel de fleece mai gros...( alea din poze ).
aaa, sa va spun ce figuri are in cap smecherasul meu: a prins gustul bun al cerealelor ( doar de orez sau orz pana acum ) si la mesele doar de lapte bea vreo 100 ml lapte si ultimii 75 ml plange pana ii pun macar o linguita de cereale, doar asa, de gust...plus ca fiind asa de subtire ii dau cu biberonul ( masa de cereale e cu lingurita ) si vrea si laptele simplu cu suzeta in Y . Noaptea ii dau ca de obicei ca e prea adormit .
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by wapi
Stefanita http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh
Doamne da ce ochi frumosi aveti!
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
miti2004 spune:
wapi dar ce gurita carnoasa si frumoasa rau are Stefanita !
magghyc spune:
Am fost la Stanciu...
De data asta, desi era aglomerat, s-a respectat cu sfintenie lista de programari, asa ca nu am asteptat deloc.
Cu hemangiomul lui Nichita nu e bine. Dr. baga mana in foc ca se va ulcera si recomanda inceperea tratamentului injectabil de urgenta.
Eu initial nu am avut nimik impotriva, dar, venita acasa, ma uit pe net si imi cade casa in cap.
Se pare ca se injecteaza niste corticosteroizi, cu reactii adverse gramadaaa: incetinire ritm de crestere,umflarea fetei etc etc.
Plus, e tratament recomnadat in caz in care nu exista alta solutie, decat asta sau interventia chirurgicala.
Cireasa pe tort, una din substantele cu care vor sa il injecteze este raspunzatoare de stoparea cresterii unei amice; niste injectii facute cand avea 12 ani au facut-o ca si acum, la 30 de ani, sa aiba acelasi dimensiuni...
Asa ca sunt destul de sucarita. Si ferm hotarata sa nu-i injectez nimik pana nu citesc prospectul.Ceea ce ma indoiesc teribil ca voi putea face,la Budimex.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic