Cirese de Mai-Iunie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Magda imi pare tare rau pt vestile nasoale pe care le-ai primit. Sa va dea Dumnezeu sanatate la Nichita si intelepciune la voi sa alegeti varianta cea mai buna pt el (ca pana la urma tot voi trebuie sa alegeti). Muuuult succes.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by daryana
Doroti, pana la urma livreaza sau nu in romania borcanelele minune? Eu am verisoare in Md, dar nu cred ca s-ar incumeta nimeni sa-mi care mie cu valizele de la voi... oricum, poate punemde o retea de distributie cumva... suna interesant...
mamica de bb David (18 iun 2006)

Daryana, de pe net livreaza doar in Chisinau, aici mam prins ca nici eu nu pot cumpara de la ei ca nu stau in Chisinau, doar lucrez aici.Dar Ralucis zicea ca in Romania se gasesc produse ale acestei companii, eu cred ca si pireuri pentru copii trebuie sa fie daca aduc suc, asteptam sa ne zica ea daca sunt ori nu.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by camelia.t

Mai stie cineva ceva de VoichiV ?

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Si eu tot la ea ma gindeam azi.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Magda - imi pare tare rau pentru puiul tau mic! Dar bine ai facut mamicuto ca nu te-ai aruncat cu capul in fata la primul tratament indicat. Trebuie sa consultati si un alt doctor. Iar homeopatia am auzit ca are rezultate bune in multe cazuri.

Diana79 - dor mi-era sa va vad. Ai postat doar cateva pozici, bune si alea, ca le-am savurat una cate una. Nicole este superba, iar tu o mamica care isi invata puiuta cocheta inca de mica . Hai mai faceti cateva poze, sa-mi mai clatesc ochii!!

Ildikodrujit - si parera mea e aceeasi in legatura cu pampersii; si nu pentru ca nu stiu sa ii folosesc ci pentru ca intr-adevar pampers nr 1 si 2 sunt mai absorbanti decat urmatoarele numere. Ma tot gandesc sa incerc si alte scutece, imi poate recomanda cineva?

De saptamana asta vrem sa incepem si noi diversificarea pentru ca puiul meu este f constipat . Trebuie sa asteptam pediatra pentru schema de diversificare. Of! Asa mult imi doream sa alaptez exclusiv pana la 6 luni, dar ce sa-i faci, oboseala si stresul si-au spus cuvantul....
In alta ordine de idei...am auzit de la cineva ca la mag. Barza s-ar gasi incaltari dragute de bb. A mai trecut sineva pe acolo sa am si eu o confirmare, ca parca n-as face un drum degeaba.......

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUIUL CATALIN

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by OanaRusu

arleena, multumesc de precizari
as vrea sa va intreb mamicilor daca ati avut careva probleme cum avem noi.
Paul papa Milumil+tzitzi - mai putin tzitzi decat tb, dar principalul e ca avem si asta in meniu. A avut scaun zilnic pana am inceput cu suculetzul de morcov - am fost tare reticenta la sucul asta din cauza nitratilor, dar cum morcovul are si multe avantaje, l-am incercat. Si am ajuns cu scaUn mult mai tare si acuma, adica de ieri, chiar deloc 2 zile...
Acuma cred ca voi renunta macar 2-3 zile la orice suc, sa vede, care e treaba...

Oana Rusu

Oana mi se pare ca Lyly zicea ca sucul de morcov constipa, dai para coapta.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

doroti, eu zic ca poti linistita sa comanzi de pe site-ul ala, doar ca la livrare treci adresa de la serviciu, sigur ti le aduc. cand aflu ceva daca se gasesc si la noi borcanele dau de stire.
roxana si Ildikodrujit, vedeti ca s-a mai discutat in urma cu cateva pagini de cat de naspa s-au facut pampersii, deci nu e doar o impresie, eu si inca altcineva am trecut la libero, mie mi se par mai buni. vedeti si voi, sunt un pic mai scumpi, dar parca si un pic mai buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Magda ti-am trimis un PM legat de hemangioame, corticoterapia nu este singura solutie. Sanatate multa lui Nichita.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by 26octombrie

am vazut muuuuulte poze! sunt care mai de care mai frumoase, da nu dau nume, nici la poze nici la filme, ca sunt convinsa ca am pierdut multe pe parcurs si nu vreau sa uit pe cineva!

intrebare importanta! voi de ce nu folositi tarcul, mey mama mey!??! mie imi pare una dintre cele mai bune inventii, dupa pampers si servetele umede, lapte instant etc...
iti pui cupilu in tarc, il inconjori cu jucarii si lumea e a ta (sau balconul, cu scrumiera..)
serios, nu stiu cum ar fi fara tarc, noi il folosim intensiv deja, iar mai tarziu imi pare vital. daca te doare burta si esti singura in casa cu iedu ce faci? ca peste fo doua luni nici patul nu mai e safe, se trage in sus si se arunca in cap (io asa faceam, poate de acolo reactii secundare, vezi spanacu'..)
premergator noi avem, se cheama nancy, e o setteritza roshcata si abia asteapta sa isi ia slujba in primire!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Eu am avut intoxicatie, nu ma puteam scula decit la wc, o lasam singura, dar ea nu se rostogoleste inca, dar cind o va face cred ca o iau cu mine pe wc .

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by 26octombrie

adela, am vaz't ca si patura era un posibil inamic ce se cerea lichidat...
o nebunie!

by the way, in cora exista jucariile perfecte, pentru hora cel putin. se numesc maimutza liliac si vaca liliac! va iecsplic modul de functionare la vaca liliac: este o ...perna, cu un cap de vaca pe o latura si o coada, tot de vaca!, pe cealalta. se poate folosi pe post de perna moale si cu buline a la fulga, sau se poate indoi, rezultand una bucata vaca, iar laturile opuse se prind cu o brida cu arici. e dementiala, hora s-a luptat cu ea vreo ora cand am luat-o . stiu, pun poze pentru a convinge publicu'.
cand e deschisa se transforma in ...vaca liliac, evident!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Iaca ma uitam eu de unde inspiratia de a numi Mama Horei vaca??.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaS spune:

Magda,eu stiam ca hemangioamele cresc pana pe la 6 luni si dupa asta incep incet incet sa se reabsoarba cam pana la 1,5-2 ani in 90% cazuri.Asa am patit cu Rebeca.Ei i-au aparut doua dupa nastere,unul in cap si unul la genunchi.Si exact asa s-a intamplat,pana la 1 an jumate s-au retras (chiar mai repede cel din cap care era in relief)

oana cu erik(25 mai 2006)si rebeca(3 august1999)

www.flickr.com/photos/72177020@N00/247411106/" target="_blank">poze

Mergi la inceput