Mamici de ianuarie - februarie 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 8
Alinus25 spune:
Buna burticutelor, cum va simtiti?
In primul rand multumesc ca mi-ati trecut in listuta completarile. Noi ne simtim bine, cu kg in plus e foarte greu, nu pot sa-mi dau seama de ce ma ingras asa de mult... deja am pus 11 kg la doar 24 saptamani! Nu stiu ce sa ma fac.
Anis si noi tot fetita o sa avem, asa ca daca te inspira iti spun eu la ce nume m-am gandit: Antonia, Roberta, Rafaela, Renata, Milena. Eu am ales Antonia, dar mai vreau inca un nume, inca ma mai gandesc.
Legat de sex fetelor, noi la capitolul acesta suntem varza. Idem si la sotul meu parca ii este frica ca pateste ceva bebe, desi i-am explicat ca nu ii face rau, dar se pare ca tot mai rar se intampla momentu' respectiv.
Apropo de miscarile lui bb. A mea fetita e foarte fricoasa se pare. Nici daca pun eu mana nu misca, foarte rar am surprins-o. Nu stiu cum sa o pacalesc...
Alina24+
Salina spune:
Mersi, fetelor! Vroiam sa stiu cum vi s-a parut ecografia si cabinetul. Pt. ca mie mi-a facut Iosup numai 2D, nici macar o imagine 3D-4D cu bebelusha. Stiu ca el asa obisnuieste, asa ca n-am mai indraznit sa-i mai zic ceva, mai ales ca m-am tot conversat cu el si m-a tinut juma de ora. Plus ca vroiam sa stiu in primul rand ca este totul ok. dar parca tare as fi vrut si eu sa vad micuta daca tot este aparatul ala asa bun!!!! A, si inca ceva...pe voi cat v-a costat eco? Pana la urma se pare ca este si in functie de varsta sarcinii.
Alinatxa- mersi, la nevoie o sa incerc. Dar mai am o curiozitate, folosesti pliculete sau frunze si flori pt. infuzie?
Adela- mare dreptate ai, e frumos rozul dar parca e prea mult si peste tot. Mie imi plac anumite nuante de roz, ori pal ori spre grena, cred ca stiti la ce ma refer. Si cu toate astea nu m-am putut abtine si i-am luat Piticei un costumas roz aprins rau, dar e moale si pufos si miiiic, e pt 46 de cm . Dupa cum se prezinta fi-mea cred ca 46 de cm o vor prinde in burtica, chiar sunt curioasa.
Liuda spune:
buna amiaza fetelor!!!
Ce faceti? Ceva nou?
vai trec zilele si eu tot mai mare ma fac, parca in fiacare zi burta asta tot mai mare este... tot mai greu este... sper sa-mi termin treaba inainte de a ajunge o elefantoaica nemiscata!!!Mai am de cumparat, mai am de facut mobila, mai am, mai am, mai am...
vad ca mai apar probleme cum e la Ralu, sper sa depasim cu toate... aaaa si cand vad ca scriti - sper sa ajung la 36, 37,38 saptamani.... pai eu nu vreau la 37 ca e revelionul.... si nu de alta dar sa ma apuce sau mai devreme sau mai tarziu ca pleaca dr. de revelion din tara 3 zile... si daca ma apuca exact atunci?
Aseara nu am avut ce face si am tras doua cani de lapte - m-a luat durere de stomac de inebuneam, eu laptele il tolerez doar pe timp de zi, seara de cate ori am baut - am avut probleme, e prea greu pentru organismul meu....Dupa care trebuia sa ma uit la OTV la zavoranca... bai sincer e ea mahalagioaica, dar are dreptate ca se judeca cu masa, ca aia pe partea ei a luat-o si acum nici nu recunoaste ca este al ei... doar dupa moarte, pai dupa moarte nu mai trebuie!!!
va pup...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 28 sapt si 3 zile
loremunteanu spune:
Salina, si pe mine m-a tinut tot jumatate de ora; cred ca pe toata lumea tine la fel. Tot 2D am facut si noi si doar o poza cu bebe (2D). Am avut parte de 4D cand am fost la Tutunaru. La fel ca si Anis am platit 250ron (21saptamani)la Iosup.
Loredana 26+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
megbeng spune:
lore, simpatic foc bebe asta al tau!
pe burtica mea nu pune mana altcineva in afara de tati, pe care cred ca il cunoaste deja...eram intr-o seara amarata ca bebe nu se zbenguise ca de obicei..si ce credeti? vine tati seara pe la 8 si ceva acasa, ne apucam sa ne povestim de peste zi..si cum ii aude vocea incepe voinicel al nostru sa se zbenguie in burtica!
si alta faza..am vrut sa filmez putin cum se misca burtica mea cand e bebe activ...doar ca se pare ca baiatul e putin cam timid, asa ca din secunda in care pun camera pe burtica, se potoleste..cum o inchid si o pun la loc, reincepe distractia!
m-am apucat sa citesc ultimul capitol din odiseea mamicilor de sept-oct...si m-a luat un plans, mai fetelor!! e asa emotionant ce scriu ele acolo, si cum se pregatesc pentru pasul urmator, spre "scutece"...oi fi eu mai sensibila in ultima vreme, ca nu mai pot citi nicio poveste de la "nasterea unei stele" fara sa plang, basca plang si al unele filme la care chiar nu e cazul de plans, zau!
cat despre ingrasat...am observat eu o chestie: o saptamana am uitat complet sa iau vitaminele (elevit) si mi-a revenit pofta de mancare la normal (adica a scazut considerabil) si de asemenea nu am luat nici un kg in sapt respectiva..acum iau si eu una la 2-3 zile, pentru ca, zic eu, imi iau din alimentatie o gramada de vitamine si minerale, totusi!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
miciurin spune:
Neata fetele!
vad ca in ultimult timp nu mai apuca decat sa va salut dimineata si cam atat, ca e cu trebute!
Je 23+
cristiana70 spune:
ADELA2006, multumesc frumos, o sa incerc cu ceaiul recomandat, dar de iesit nu am de ales, serviciul meu incepe la sapte, cand de obicei e cam frig!
Magazinul e deschis in timpul saptamanii pana la 17, daca nu ma insel, dar ar trebui sa dau o fuga pana acolo ca sa iti spun exact.
cristiana 25+ David Cristian
cleopiciu spune:
NEATA BURTICI!!! VA MULTUMESC deabea astept sa ne trimita filmulet cu Andrei ,din pacate ei nu sunt in tara si asa de tare ma doare sufletul ca nu-l pot vedea ....,imi e asa de dor de ei ,mai am un nepotel de 6 ani si nu mai pot de dorul lui .... si mai am o nepotica Maria de 9 ani....,asa ca sunt tare bogata in nepoti....
Eu am reusit sa dorm aseara inafara de faptul ca am mers la baie de vreo 4 ori....,am visat-o pe bebelina mea ,deabea nascusem si era asa de mititica si ma chinuiam sa o imbrac ca ii era frig....
v-am pupat burtici ,astazi merg pe la tata e ziua lui ,asa ca o sa ies si eu un pic din casa ,mai greu e cu scarile ca stau la etajul trei ....
criss68 spune:
Anis, uite ce nume mai aparte de fetite am gasit, am mai postat in acest capitol, unele se repeta, sper sa nu se plictiseasca fetele.
Timeea, Teona, Neona, Luana, Raisa, Serena, Telma, Briana, Laria, Leona, Alma, Agnes, Anais, Ardelia, Nola, Diandra, Coralia, Tamara, Natalia, Andromeda.
Eu am selectat sa sune bine cat de cat si in limba romana, sa nu fie greu de pronuntat si de retinut. Unii parinti aleg sa se potriveasca si cu numele de familie sau cu numele primului copil.
Apropos: ce face Ingrid? Ultima data ne spuneai ca e cam bolnavioara. Si-a revenit?
Nu mi-e chiar asa de frica de epiziotomie, doar ca tare as vrea sa raman fara nici o taietura. Insa m-au speriat fetele cand au spus ca taietura se coase de multe ori pe viu, ceea ce mi se pare o barbarie pentru zilele noastre cand avem la indemana atatea anestezice. Eu nu as accepta asa ceva si le sfatuiesc pe toate indiferent de modul cum vor naste sa-si impuna punctul de vedere. Orice durere, cat de mica, daca putem s-o anihilam, de ce s-o suportam? Asa, ca sa-i scoatem ochii copilului ca 'uite ce am suferit ca sa te aduc pe lume'? Sau sotilor, ca sa crestem in ochii lor? Eu am de gand sa discut toate aceste aspecte cu dr dinainte, dar din prima mi-a dat de inteles ca va face totul de comun acord cu mine, si pana acum s-a comportat in acelasi stil. Ea zicea cezariana, dar putem incerca si natural, daca vreau epidurala, facem epidurala etc. Nici n-ai zice ca e o baba care mai e si prof univ (de obicei astia-s cu nasul pe sus si nu accepta nimic decat ideile lor).
Pentru cele care aveti dureri articulare pe care nu le aveati inainte (nu cred ca se refera la durerile de spate insa) am citit ca in aceasta perioada articulatiile devin mult mai laxe si provoaca dureri. Nu prea avem ce face decat sa ne odihnim cat mai mult. Am mai vazut niste exercitii, nu m-am apucat sa practic nimic de acolo, sper sa am mult mai mult timp incepand cu saptamana viitoare. Delfinuta era in situatia asta, acum imi amintesc ca nu a mai 'trecut' deloc pe la noi.
Nici Flavia_Ioana nu a mai postat deloc, ma intreb ce-o fi cu ea. E greu cu gemeni, fetitele ei erau destul de marisoare din cate imi amintesc si e posibil sa fi intervenit ceva (ne scria destul de des). O prietena de-a mea cu gemeni, inainte sa nasca a tinut-o dr in spital o luna - era si sarcina obtinuta FIV.
v-am pupat, trebuie sa merg din nou la treaba
criss 28+ cu
adela2006 spune:
cristiana nu pricep, inhalatiile se fac seara inainte de culcare ; ce program nasol au l;a hainute de bebe al meu sot lucra pana la 6 in cursul sapt si pana la 2 sambata ; va trebui sa-si ia liber asta e ; merci
29+