Mamici de ianuarie - februarie 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Buna fetelor!

ce mai stiti de Michelle? as vrea sa stie ca nu am uitat de ea... saracutza, sper sa fie... ma rog, cat de bine poti fi in situatia in care este ea.

Oana pt raceala incearca si Paragrippe (e tot homeopat, da o cautare pe google). iar daca te doare gatul, incearca Tantum Verde. dar pt orice, intreba medicul. te intreb si eu de curiozitate, habar nu am cum e cu cerclajul asta...dar atzele se lasa acolo?
Haricleea clar te voi tine la curent cu amanunte "financiare". aseara cand am vorbit cu ea era f linistita, vesela, era convinsa ca si azi ca si sapt trecuta o va trimite acasa... eu nu sunt asa sigura. desi ea ar avea termen maxim pe 5 noiembrie, adica inca vreo cateva zile.
cleopiciu felicitari pt nepotel! sa fie sanatos si cumnite si mancacios!
ralu74 ai grija de tine! tre sa faci ce a zis medicul si o sa fie bine.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

maria72 pt iconita cu carucior roz, scrii fetita intre paranteze patrate.

daca vrei sa vezi toate iconitele disponibile, vezi in dreptul iconitelor "Show Entire Smile List".

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Merci Helenutza!
26+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

Cleo sa-ti traiasca nepotzelul, sa fie sanatos!!!

Anis in cartea cu nume ai ceva despre Timea (sau Timeea- ca nu stiu exact cu cati de E se scrie)???

Haricleea, daca tu gasesti un medic despre care nu s-a scris nimic de rau...ar fi o alta minune a lumii.

Ralu ai grija de tine si de burtik.

mai fete voi nu aveti somn...super nasol. eu am adormit aseara pe la 10, m-am trezit la 7 si pt ca sotul nu se grabea am avut parte de... activitati intense. wow, de cand nu s-a mai intamplat asta in timpul saptamanii...si dimineata.

Marina 28+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Salve fetele!
Multumesc frumos ptr raspusuri
Oana: oscillo se tine ca toate homeopatele sub limba; ar mai fi homeogene ptr gat.
Epiziotomia nu doare daca la nastere (naturala) se face anestezie epi/peridurala.Eu nu am simtit nimic, nimic, nici la taiere, nici la coasere nici dupa (dupa e explicabil ca eram prea incantata de pruncut).
Ralu: nu te panica; se mai intampla; in faza asta a sarcinii e mai putin grav ca la inceput; si eu am scapat de sangerarile pe care le-am avut in sapt11 dupa doua sapt de stat in pat.O sa vezi ca o sa fie bine!
Cleo: felicitari ptr nepotel!
Eu am mancat putin aseara (nu am avut pofta) si asta noapte am lesinat de foame - m-am sculat de doua ori sa mananc (oricum nu puteam sa dorm ca era agitatiune in burtik - deci mai era unu flamand); acum sunt chioara de somn.

Va pup tare,

Cristiana, Andrei (29Sep06) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

'Neata, burtici!!!!

Ce faceti azi, cum va simtiti?

Ralu-imi pare rau ca ai trecut prin asemenea sperietura. Stai cumintica asa cum ti-a zis dr.

Cleopiciu - Sa-ti traiasca nepotelul! Ce dragut! O sa aveti doi bebei in familie. Ce mi-as dori sa faca si sora-mea ceva in privinta asta, dar e tanara, are doar 24 de ani, zice ca are timp.

Alinatxa - la tine chiar merge treaba cu ceaiul de tei? Te intreb pt. ca si eu am mai avut nopti in care ma prindea ora 3 si simteam ca innebunesc, dar uite ca la ceai de tei nu m-am gandit. ma rog, nu prea sunt bautoare de ceaiuri, nici n-ar mai avea loc de atata apa :-D

Oana - ma ingrozesc cand citesc prin ce-ai trecut. Si mi-am amintit ca ai intrebat de Gio. Parca si Cristiana intrebase la un moment dat. Gio e bine, este in spital, nu i-au facut cerclaj pt. ca in cazul ei nu mai era indicat. Acum trebuie sa stea cuminte in pat dar se simte bine si e optimista, ceea ce conteaza cel mai mult. Sper sa revina cat mai curand si cu scrisul.

Mai, fetelor...vad ca iar ati inceput cu povesti horror , nici eu n-aveam habar ca la epiziotomie te taie cu foarfeca. Cum naiba???? oricum, numai daca imi imaginez si ma si doare. Brrrrrr.

Am uitat sa va zic ceva dragut! Stiti ca domnisoara mea era la 19 si la 27 de saptamani cu capusorul in jos. Ei, ieri la eco, mi-a spus ca este cu capul in sus . Cum s-a intors magaldeata?!?! Si eu cand puneam mana in partea de sus a burtii simteam ceva tare si ziceam ca e funduletul, ei ash, era chiar capsorul ei, scumpa!!!!

REVIN CU O INTREBARE PT PACIENTELE DR T., nu mai stiu exact, parca aventura merge la el dar mai era cineva. Voi ati fost la noul cabinet? De fapt, ati fost la eco la Iosup?

pe toate si revin

ALINA 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

marinar te invidiez draga al meu sot zice ca nu poate ca are impresia ca-mi face rau ca e burta asa mare si-i face rau la bebe ; asta e nu mai sunt decat vreo 4-5 luni pana suntem din nou ca inainte

cristiana ptr sinusuri fa-ti inhalatii cu ceai de musetel cu ceapa (vreo 2 cepe cu tot cu coaja se fierb cu ceaiu )si sare mare de bucatarie (vreo 2-3 linguri se adauga la sfarsit ) seara inainte de culcare vreo saptamana si te vei simti mult mai bine ;dupa ce faci chestia asta nu mai iesi din casa la aer rece ; dar in timpul saptamanii pana la cat au deschis ?

ralu 74 ai grija de tine si incearca sa stai cat mai mult in pat ; chiar nu ai primit nici un tratament ?

maria72 aceeasi problema o am si eu cu scaunul daca stau mai mult cand ma ridic ma cocoseaza durerea de burta de fapt sub burta ; ma intind pe pat cateva minute si trece daca nu trece iau no-spa

oana b ptr raceala se ia echinaccea formula d2 de la farmacie homeopata se tin sub limba pana se dizolva parca 3 pastilute pe care nu ai voie sa le atingi cu mana se pun in capacel si se baga direct sub limba

in rest ieri mi-am luat si camasile de noapte ptr spital , 2 paturi ptr bebe , lenjeria de pat , mai trebuie sa-i iau hainutele ptr spital si ma dispera astia cu rozul lor ptr fetite ; e frumos roz dar e prea mult ; am zis ca-i iau galben sau verde sau portocaliu dar nu prea gasesc decat albastru sau roz

vorbim mai tarziu ca alta treaba nu am azi pana la 6 cand plec la gimnastica

29+ alexia maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Salina si eu sunt pacienta dr T, cu el am nascut primul copil.Da am fost la noul cabinet, ce vei sa stii?

AniS 28+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Salina nu stiu daca ajuta cert e ca ma linisteste pe moment .Poate fii si subconstientul.Daca il faci tare ai sa vezi ca are efect gen extraveral.
Incearca-l ptr ca am inteles ca face foarte bine.

24+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Buna dimineata burticoaselor!
A facut careva ceiucul?

Salina, am fost la Iosup la noul cabinet al lui Tutunaru. Ce voiai sa stii de fapt?

Elenaron, astept sa-mi dai un semn pe yahoo (mail sau messenger; loremunteanu@yahoo.com) sau activeaza-ti PM.

Cloe, felicitari pt nepotel! Sa fie sanatosi toti, si ai lui parinti si el! Si voi ca-i sunteti unchiuleti!

Fetelor, eu n-am luat niciodata no-spa, de fapt nici nu am in casa asa ceva... nici nu vreau sa am nevoie... In afara de suplimentele mele (biomarin plus) nu iau nimic.

La mine bebe e un smecher. Se joaca numai cu mine. Daca pune altcineva mana, nu mai face nici o miscare. Cum ia intrusul mana cum isi continua joaca...

Loredana 26+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput