Inimioare de iulie-august 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Simona, in sfarsit ai aparut cu raspunsul.
Ce sa-ti zic deocamdata nu i-am mai dat pt eritem decat cu clotrimazol si advantan.In schimb maine ma duc la dr s-o vada, sa vedem ce ne da.Mai ales ca ma ingrijoreaza treaba cu scazutul in greutate....singura banuiala ar fi ca ar avea ceva paraziti ,astept rezultate analizelor.
DUPA CE AFLU CE ZICE DR, O SA INCERC SI CU CE I-AI DAT TU, DE FAPT O S-O INTREB SI PE DR MAINE.

Cu numele pt bebelina....sincer inca tatonez terenul...inca nu m-am hotarat.

Aaa....Simona e frumos si la Campina, bine daca zici ca nu sunt conditii, e f greu cu copil mic.Noi de abia am terminat casa si tot avem de facut una alta< dar am avut grija sa asiguram totul mai intai pt iNGRID.

AniS 28+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Buna dimineata!
Intru si eu repede acum sa va citesc si sa pun o intrebare.

Ema.nu.ela, noi folosim pasta de dinti fara fluor de la Nenedent... si ne place tare mult la gust. Nici eu nu vreau sa-i dau flor, am citit ca s-au facut niste studii si ca fluorul este nociv pt organism, deci mai bine nu!
Vroiam sa te interb ce fel de carioci i-ai luat tu Mariei - apropo, felicitari pt mica plimbareata - si cum se numesc exact, ca noi astazi ne "aniversam" si vreau sa-i fac un mic cadou, de ocupat timpul cat este vreme urata afara!

Simona, Delia, Anis, multa sanatate copilasilor bolnaviori. Sa le treaca repede. Anis, asteptam rezultatul controlului de la doctor... Unde ai facut analiza pt paraziti si cum se numeste?
Isabelle, bine ai revenit. Am vazut poze cu cei doi nazdravani, sunt foarte frumosi, amandoi. Sa-ti traiasca! Cum te descurci cu amandoi, fara sotul tau?
Cati, imi pare rau, nu stiu sa-ti dau detalii despre problema voastra, dar sper ca rezultatul ecografiei sa fie bun. Te asteptam cu vesti!
Laura, multumesc pentru parola. Voi incerca sa continui astazi cu copii din august. Si la noi sunt abia amortite caloriferele. Seara stam in priza cu cel electric, dar nu-mi place ca usuca foarte mult aerul, chiar daca pun vas cu apa pe el...

Va pupam si va dorim o zi buna!

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nique15 , analiza se cheama coproparazitologic ( se duce cate o proba de kka de 3ori ,la o distanta de 3/4 z una fata de cealalata )si antigen giardia.Astea le-am facut la laboratorul de la euroclinic.

AniS 28+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Salutare fetele, a dat si pe aici o benga, e soare cu dinti, afara abia incepe trainingul pt purtarea caciulii, sper sa se prinda repede ca-i ingheata urechile.
sanatate Mario, Ingrid, Medeea!
azi ma duc cica sa iau rezult la copro, data trecuta cind am vizitat dr cu ocazia racelii Yasminei, dupa circ si lacrimi s-a indurat de mi-a intins in scirba drept bun ramas un container sa duc o proba. Inutil sa mai spun ca nici vorba de antigen giardia sau repetari la 3/4 zile cum zici tu Anis si cum e firesc....Asadar, bucurati-va fetelor de Romania, copiii vostri sint in maini competente.
Multumesc albinelor harnice ce-au lucrat la lista, am niste sugestii le considerati voi.

Talente in scutece: categ Dans, Muzica, Pictura si ce mai stiti voi ca dau in clocot copiii dvs

Vrei sa-ti dau un pup? -categ celor mai sociabili si easy-going

Tu numai tu-categ dependentilor de mama(aici va rog sa-mi alocati unul din locurile fruntase)

Mama, cate feluri ai gatit azi?- categ celor mai mancaciosi (desi nu prea se mai pune, ca au si per nasoale di cauza dintilor, racelilor...)

Mancarea-un stres in 2, in cati vreti voi-categ celor mai mofturosi

Cand vorbesc eu,tu sa taci- categ celor mai guralivi

Genii lingviste- categ speciala pt Oani si sigur mai sint(stiu eu!!)

Categ greilor- cei mai durdulii

Categ Fulg de nea- cei mai usurei (iarasi ma bag, probabil conducem detasat)

ma gindesc la o "lista" cu cele mai haioase chestii pe care le fac/zic copiii nostri, ar fi nostim sa le "evaluam" evolutia si dp asta de vedere. De ex dragalasii ce-au aruncat pantofii in cada, Sofiuta mincatoare de gargarite, exemple sint cu duiumul, voi le stiti.

"May you live every day of your life!"- J. Swift

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

nique,
si eu am nenedent dar ma gandisem sa-i mai diversific ca poate s-a plictisit de ea. ca eu am vreo 4 paste de dinti si le alternez.

carioci gasesti la carrefour sau diverta. marca Bic Kids. sa scrie pe ele ca sunt lavabile. sunt cu mai multe desene eu i-am luat cu winny the pooh. ele in principiu sunt peste 3 ani dar mie mi se par inofensive. doar sa nu le bage in gura si sa mearga cu ele in mana ca se poate rani cazand. se spala super usor si de pe copil, si de pe haine, si de pe mobilier - am testat eu :)

citisem de o tipa ca-si lasa copilul in baie sa scrie pe faianta. ma gandesc ca la vara s-o las si eu pe maria ca intr-una din bai am faianta vernil sa tot desenezi pe ea ;)

fetelor cu probleme la funduletz,
eu n-am avut probleme cu maria, insa de la prietene stiu ca a avut succes schimbarea scutecelor. cica cele de la Libero ar fi cele mai bune pt piele sensibila. plus lasat cat mai mult la aerisit si uscat in fundul gol desi asta e cam greu la varsta asta. ii puneti pe un scutec paturica si le faceti gimnastica cu piciorusele si mainile vreo 15-30min ca sa stea dezbracati. mariei ii place facem dimineata gimnastica in fundul gol :D si musai cu muzica antrenanta si cantati si voi.

mamica de maria, 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Spuneti-mi si mie va rog cu ce sa-l dau la fundulet,ca e carne vie!! Are BDA(boala diareica acuta) a facut de ieri 7 scaune,dintre care ultimul apos.Nu vrea sa manance nimic,doar cu ceai il mai pacalesc.Sa vedem cum se mai prezinta pna dupa amiaza,ca daca nu mananca si nu bea nimic trebuie sa ma internez cu el,mai ales ca acum cred ca a ajuns la 7 kg si ceva!
Nu mai pot,plang intr-una,nu vreau sa ajungem pe perfuzii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Anis, multumesc pentru raspuns, este bine de stiut!
Ema.nu.ela, multumesc, voi cauta la Diverta, ca la Carrefour ajung ff rar, de cand cu copilu si daca ajung, sfarsim prin a ne plimba cu un carucior gol pe afara... Chiar, voi mergeti cu copii la cuparaturi? Simina nu are rabdare mai mult de 20 min sa stea in carucior si daca o dau jos, ca altfel incepe sa tipe, e nenorocire, cara tot de pe toate rafturile... si le "aranjeaza" pe jos... Data trecuta se uita lumea ca la urs la noi, cum construiam castele din cutii de Almette...
Legat de scutece, noi tocmai cu Libero avem probleme, daca folosim o perioada indelungata... eu de obicei folosesc doua tipuri in acelasi timp. Cred ca depinde de pielea fiecarui copil.

Anda, imi pare rau ca nu vii cu vesti bune. E groaznic sa fie bb bolnav, mai ales boala diareica. Despre funduletz eu am incercat Baby4you naturist produs de Tis Farmaceutics, Bepanthen si am mai citit de Cutaden (am in casa dar nu am folosit). Simona sau Anis cred ca iti pot da mai multe detalii! Multa, multa sanatate va dorim!

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

quote:
Originally posted by Yasmari

Talente in scutece: categ Dans, Muzica, Pictura si ce mai stiti voi ca dau in clocot copiii dvs

Vrei sa-ti dau un pup? -categ celor mai sociabili si easy-going

Tu numai tu-categ dependentilor de mama(aici va rog sa-mi alocati unul din locurile fruntase)

Mama, cate feluri ai gatit azi?- categ celor mai mancaciosi (desi nu prea se mai pune, ca au si per nasoale di cauza dintilor, racelilor...)

Mancarea-un stres in 2, in cati vreti voi-categ celor mai mofturosi

Cand vorbesc eu,tu sa taci- categ celor mai guralivi

Genii lingviste- categ speciala pt Oani si sigur mai sint(stiu eu!!)

Categ greilor- cei mai durdulii

Categ Fulg de nea- cei mai usurei (iarasi ma bag, probabil conducem detasat)

ma gindesc la o "lista" cu cele mai haioase chestii pe care le fac/zic copiii nostri, ar fi nostim sa le "evaluam" evolutia si dp asta de vedere. De ex dragalasii ce-au aruncat pantofii in cada, Sofiuta mincatoare de gargarite, exemple sint cu duiumul, voi le stiti.

Foarte bune ideile tale. Sper sa fie si restul fetelor de acord si sa le punem cat mai curand pe "hartie".

Pe Emma o puteti trece la urmatoarele categorii:

Talente in scutece: categ Dans - imi pare nespus de rau ca nu am cum sa va demonstrez ce haioasa este. Danseaza pe orice ritm, inclusiv cand aude sirene de la salvare/pompieri/politie si cel mai fruos e ca are si ureche muzicala. Nu mereu face aceleasi miscari, ba din fund, ba din umeri sau combinatii... am prins o faza frumoasa dadea din cap pe o melodie rock. A filmat-o sotul, este mortala

Vrei sa-ti dau un pup? - este foarte pupacioasa si pupa pe toti si toate obiectele mai ales daca ii spun ca au facut "au" si cand da pup spune "puuuuup!"

Genii lingviste - va spuneam ca stie multe cuvinte: apa, mama, tata, Aca (Anca), Tim, maia, taia, nas, ochi, par, aci (avion), ata (asta), cate (carte), apte (lapte), pui, pisa (pisica), pa, bec, taiu (tramvaiu), uta (utza - cand se da in leagan), aaa (e floare - a ramas asa de cand avea 9 luni si bunica ii arata cum se miros florile si dupa ce inspira, scotea un aaaa, dar Emma spunea si spune numai a-ul de la sfarsit), pupa (papusa), aga (alo la telefon), mac-mac (rata), baie, bzzz (cand vede o albina/musca) ...... astea imi vin acuma in minte
Daca spune destule cuvinte ca sa ocupe un loc in top ....

Cat despre, grasi/slabi, mancaciosi./ mofturosi nu ne incadram. La aproape 15 luni are 79cm si 10,300 - 10,400 kg maxim. Iar cu mancarea are toane, o zi mananca mai bine, doua mai prost, urmatoarele trei iar mai bine si tot asa...

Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Isabelle, ma bucur ca sunteti bine, sa iti traiasca flacaii, tare frumusei sunt
Voi nu puteti sa va intoarceti in Anglia? Tati cat trebuie sa stea acolo? Cum te descurci singura cu baietii?
Va pupam si te mai asteptam pe la noi cand ai timp.

Anda, imi pare foarte rau ca tot suparati sunteti. Poate nu ar fi o idee rea sa mergeti la spital, probabil acolo o sa ii puna perfuzii si ii fac mai multe analize... nu stiu, imi inchipui cum e sa te gandesti ca ajungi in spital... dar poate e mai bine... Imi pare foarte rau pentru voi.
Nu are nici un aliment preferat? Da-i numai ce ii place lui si nu il forta cu altceva.
Sau daca bea ceai, nu il poti pacali cu zeama de la orezul fiert? Fierbe orez in mai multa apa si mucilagul ala - parca asa ii zice - sa il bea in loc de ceai.

Multa putere va doresc sa traca repede diareea si sa inceapa sa manance.

Mergi la inceput

Laura, ca intrebai de vreme.
De ieri s-a facut un frig si la noi, am iesit afara cica sa luam aer si am facut stanga imprejur ca era un vaj de ne lua pe sus. Apoi am vazut seara la stiri ce dezastre au facut vanturile prin Germania.

Azi dimineata la 9.00 cand am plecat la gimnastica cu Emma, erau 0 grade. Unde saptamana trecuta, tot joi ca atunci a fost ziua noastra, tin minte ca au fost 22 grade...

Mai vroiam sa mai scriu ceva dar am uitat

Va las fetele, imi intind putin burtica, daca tot doarme mandra mea,

Mergi la inceput