Inimioare de iulie-august 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 5
Simonaci79 spune:
Ella- ma bucur tare mult sa mai aud vesti despre voi!!! Chair ma gandeam la tine dar am zis sa nu te mai cert ca ai anuntat ca nu ai timp deloc.... Pupici!!!! Sper ca sunteti bine toti!! Asteptam mai multe vesti cand ai timp!!!! Pupam fetele frumoase!!!
Cati- mult succes la master!!!! Sa le rezolvi pe toate cu bine!!! Si la eco...sper sa fie bine...Imi pare rau ca aveti probleme...nu stiu cum sa te ajut... Si Mario are capul maricel dar are cu cine semana....
Dar el a avut intotdeauna fontanele mica si s-a inchis definitiv inainte de un an.... Va tin pumnii sa fie bine!!!! (dr mea spunea ca daca ii dau Ca se inchide fintanele...asa ca mie mi-a interzis la Mario de teama sa nu se inchida prea devr...oricum i-am facut analize si chiar nu era deloc necesar... dar cine stie...Intreba si tu dr tau...poate o fi de la lipsa de calciu!) Pupici multi!
Laura- multumim pt noul capitol!!!! ![]()

Simonaci79 spune:
Fetelor...eu tb sa ma opresc aici pt mom...tb sa ii dau lui Mario sa pape si sa il culc....
Noi avem vesti mai putin bune...dupa rosu in gat a inceput sa-i curga destul de tare nasul... vomita, nu papa, nu poate sa doarma bine.... Offf, spre sa scapam repede de bolile astea nesuferite!!!! Pupam si noi puii bolnaviori si le uram sanatate multa!!! Ne mai vedem diseara sau daca nu reusesc...cel tarziu maine!!!! Pupici tuturor!!!!
delia grozav spune:
Medeea s-a trezit cu febra dupa somnul de pranz.
Si abia scapase de o viroza. E drept ca tatal meu care sta cu ea a fost si el racit asa ca avea de unde sa ia.
Cred ca va trebuii totusi sa ii dau ceva pentru imunitate.
ORL-istul care l-a operat pe Adi de polipi mi-a recomandat sa ii dau Imunogrip, si m-am uitat pe net si merge si la Medeea.
Doar ca eu am auzit in ultimul timp lucruir mai putin favorabile despre Echiancea, voi ati auzit sau citit asa ceva?
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
isabelele2 spune:
Buna seara dragutzelor,
Imi era tare dor de voi si am intrat citeva minute sa va salut!
Va pup pe toate cu drag si-mi pare tare rau ca nu mai reusesc sa postez ca alta data(acum sunt fara sotzior,care s-a intors in Anglia la munca si nu prea mai am timp si de net).
Observ ca v-ati inmultit intre timp (pacat ca n-am reusit si eu sa le cunosc pe cele noi)
VA doresc copii sanatosi si frumosi si Muuuuuuuulta SANATAte si Fericire TUTUROR!
Noi suntem bine toti 3.http://new.photos.yahoo.com/isabelleraileanu/#page1
Cu drag aceeasi Isabelle MAmica de TUDOREL SI STEFANEL(20 IUNIE 2005)
Simonaci79 spune:
Buna seara! Am revenit si eu sa mai citesc din urma...
Katink- multa sanatate si sa nu aiba Emma reactii neplacute de la vaccin! Pupici!
Fetelor care se ocupa de listuta, va multumim mult de tot ca va rezervati din timpul vostru pt noi sa arate lista frumos!!! 

Simonaci79 spune:
Laura- multumim mult pt reteta!!! O sa incerc si eu sa o fac...pare o mancarica care spoate manca si pasata...ca deh...noi avem "dintii moi" si ne e frica sa nu-i rupem....
Macar lui Mario ii place telina deci nu o sa fie o problema.... Cu cat e mai multa telina si mie mi se pare mai scarboasa...lui ii place mai mult.... Se pare ca se pregateste de acum pt mai tarziu...![]()
Monai- ma bucur ca se simte bine Sariciul!!! Pupam fata sa treaca dorul de tati si sa il vada cat de curand!!! Va pupam si noi dulce!!!!
Anis- eu nu am prea vrut sa ma bag pana acum in problema cu listuta...dar sunt de ac cu tine.... link-ul cu poze mi se pare f imp, pt ca nu toate fetele il au la semnatura si daca vrei sa te uiti o data la pozele cuiva...tb sa cauti in lista in urma pana apare undeva.... Si greutatea ar fi interesant de pastrat...asta daca vor si restul fetelor.... Vb ta...sa putem face comparatii... Multumesc mult si sper sa nu va suparati ca imi dau si eu cu parerea....
Simonaci79 spune:
Ella- imi pare rau ca are probleme Iulia...Multa sanatate!!!! Sa ii treaca repede de tot!!!!!! Pupici Paulei care din cate inteleg...s-a facut fata mare... are si frija de surioara ei daca o tine de mana pe strada...
si tie felicitari pt ca o alaptezi si acum!!!!!! Lasa ca dai tu kg in plus jos repede la cat alergi... Pupici!
Dede- e posibil sa fi crescut tensiunea de la sperietura... dar de la ce a curs atata sange? Nu ti-a spus nimic??? Sanatate multa!!!!
Anis- ai mare dreptate sa speri ca bb mic sa fie mai sanatoasa... Chiar ca Ingrid parca a adunat totul la ea mititica!!! Eu zic sa nu iti faci mari probleme cu greutatea...si Mario oscileaza mult.... si sa stii ca amobs ca daca papa o per mult si se ingrasa.... dupa un timp incepe sa papa mai putin...parca ar vrea sa isi pastreze silueta... Iar cu eritemul lui Ingrid..offf, imi pare asa rau ca nu am intrat la timp...poate i-ar fi trecut pana acum...incep sa ma simt vinovata... Bantui pe aici tot timpul si cand are cineva neb de un rasp de la mine..eu trag chiulul... Trebuia sa imi trimiti un mesaj pe yahoo.... acolo am mai citit... Pupici si sanatate multa!!!!
Simonaci79 spune:
Laura- daca iti incalzeste ziua cu ceva.... nu un oras intreg..dar sunt anumite zone din Buc unde nu s-a dat inca dr la caldura...In mom astea ma bucur tare mult ca stau la curte acum si putem da drumul la centrala cand e frig.... Si eu stateam cu caloriferul in priza...dar acum e caldura si acolo totusi.... Am fost informata.....![]()
Katink- pai mai ai un pic si o sa treci iar prin emotiile inceputului.... Si pe mine ma apuca nostalgia cateodata....
Anis- voiam sa te intreb dar am uitat.... ce nume o sa-i pui bebelinei mici? Si albinutzza la fel... Ca la prima sarcina aveam toate pregatite numele de cum am aflat sexul bebeilor....
Ema.nu.ela- felicitari plimbaretei mici!!!! Cu fluorul...nu stiu daca sa o speli cu pasta cu fluor e la fel ca at cand ii dai medicament... eu nu am inceput inca...cand m-am mobilizat si eu sa incep...a racit iar si se oracaie daca ii bag periuta in gura... si o tine asa de aproape o luna...da din una in alta.... Eu stiam numai ca daca ii dai pastilute cu fluor nu ai voie sa o speli cu cu pasta care sa contina si ea fluor... Iar cu pediatrul... eu stau in Floreasca nu in aviatorilor, iar dr e pe calea victoriei... si mie imi e destul de departe...dar vine si acasa daca o chem fara probleme si nu as renunta la ea...sub nici un motiv.... Imi place tare mult de ea si biata de ea ma suporta cu stoicism de cate ori o sun....nu mi-a reprosat niciodata nimic.... chiar imi stie si nr de tel pe dinafara deja... Am sunat-o si pe 31 dec, si la 21.30.... cand am o probl... pun mana pe tel... Succes la gasit un dr bun!!!! Pupici!!!!
Simonaci79 spune:
Cati- iti tinem pumnii sa stea fata la eco si sa fie totul bine!!!!
Laura- ma bucur ca aveti si voi caldura si ca ti-a mai trecut supararea!!! Cu papica.. nu am ce sa spun acum...eu fac putina mancare acum si f usoara...ca de cand e racit asa rau... nu serveste decat 4-5 lingurite... nici macar preferatul lui Danonino nu-i mai e pe plac....
Dede- of, asta iti mai lipsea acum.... Sanatate multa Medeei!!! Nu am auzit nimic rau despre echinaceea, chiar inainte sa incep cu rybomunilul dr mea imi rec sa ii dau ceva care sa o contina pt imunitate!!!
Isabelle- Ma bucur tare mult sa aflu vestiu despre voi direct de la tine!!!!! Pupam baietii mari si frumosi!!! Am vazut si pozele cu plimbaretii!! Sa va traisca si sa fie norocosi si sanatosi!!! Si tie multa putere sa te descurci singurica acum ca nu mai e nici sotul tau aproape sa te ajute!!!! Multi pupici!!!!
Nique- la mine merge linkul cu poze, am verificat acum! Multumim mult!!!!
Simonaci79 spune:
Am terminat si eu de citit pana la urma...v-am promis ca ma straduiesc sa termin cat mai curand.... Acum va pup dulce pe toate si va urez o seara si o nopate cat mai placute, sanatate puilor si mamicilor bolnaviori si bolnavioare si sa aveti toate de acum numai vesti bune!!!
Eu desi sunt o stelista inflacarata...ma pregatesc sa ma uit cum mancam bataie iar... Desi mi-as dori f mult...nu cred ca avem vreo sansa nici de egal...
Va pup pe toate! Noapte buna!!!