Inimioare de iulie-august 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
ema.nu.ela spune:
fetelor,
am si eu o intrebare: folositi pasta de dinti cu fluor sau fara fluor la copii?
eu pana acum am avut una fara fluor. dar acum i-am luat una de la colgate cu gust de menta 0-2 ani si-i place tare mult insa am vazut ca are fluor. cica cantitatea zilnica necesara la varsta asta. pai inseamna ca e ca si cum i-as da medicament zic eu. si eu stiu ca daca incepi sa-i dai tre sa-i dai zilnic pana la 14 ani si sincera sa fiu n-as prea vrea. voi de care dati?
o sa intreb si pediatra la urmatorul consult.
in alta ordine de idei: maria deja merge f bine. nu vrea sa-i mai dai mana sau s-o iei in brate. toata ziua se plimba prin casa. i-am pus si poarta si ii place sa o deschida si sa paseasca pragul (nu-i iese mereu - se mai impiedica). cu desenatul acum mai putin cand se mai odihneste. deocamdata nu prea a luat cazaturi. cand vrea sa se aseze se lasa in fund si zice "buf". merge f precaut si ii place sa se invarta in cerc. hamul l-am folosit vreo 2-3 zile ca acu se enerveaza daca incerc sa i-l pun...si oricum nu are nevoie de el...alta investitie pe care am facut-o si n-am folosit-o...
simona,
multumesc de oferta cu pediatra ta. din cate stiu eu tu parca stai in aviatorilor si mi-ar fi peste mana. dar o sa ma mobilizez eu sa o mut la alta.
mamica de maria, 1 an si 3 luni
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
caterina71 spune:
Delia, ea dintotdeauna a avut capul ceva mai mare decat ceilalti copii de varsta ei. Nici noi nu le avem mici, adica prin comparatie cu alti prieteni, suntem in medie sau ceva mai caposi... O sa mergem totusi la echo, mai ales ca m-a trimis la un pediatru specializat pe echo, si o sa-i facem si de cord, ca eu vreau musai sa stiu ca-i totul in regula, mai ales ca la noi in familii au fost probleme. Sper sa ajungem cat mai repede iar fata sa accepta echografiile.
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura25/Laura25.jpg)
Laura25 spune:
Iar e slaba miscarea pe aici .
Eu m-am mai calmat, ca s-au infierbantat si la mine caloriferele, ne-au dat caldura. Am fost aproape o ora afara si acum dorm shtrumphii neintorsi (sper). Asa ca fug sa mai fac ceva de mancare. Voi ce le mai dati? Ceva idei noi aveti?
emanuela Bravo Mariei! Asa e Rares cam de 2 saptamani. A descoperit placerea mersului in 2 picioare de unul singur si isi testeaza mereu capacitatile. Azi se distra incercand sa sara in picioare pe pat, fara sa se tina de nimic.
Laura de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Simonaci79 spune:
Buna ziua! Iar am cam tras chiulul...dar recuperez acum...
Katink- multumim mult pt info despre carte... o sa o cumpar si eu daca va fi nevoie...sper sa nu. De raspuns cu da sau nu... o face numai daca are chef... si nu am ncercat in mod expres sa il invat...a prins el din zbor cand ne auzea pe noi vorbind...si dupa ce mi-a rasp de vreo 3-4 ori de m-a lasat masca.... am inceput sa incerc sa il fac sa rasp tot timpul... Esec total... Are personalitate, nu face el ce-i spun eu...raspunde numai daca are chef.... Asta e, poate o sa inceapa curand sa vb mai clar, el tot bodogane il limba lui...xdar nu e nici genul de copil cu care sa stai la povesti, sa ii explici cum se spune ceva... ca daca il prind intr-un mom bun...repeta...dar in rest fuge de mine si nu sta nici macar un min sa se uite la mine sa vada ce zic/fac... Deh...asa-s baietii.... Pupici!!!
nique15 spune:
Fetelor, am adaugat link-urile de poze pt iulie. Verificati va rog ca sunt bune...Astept reclamatii...
Ioana si Simina
Poze cu Simina
Simina e atat de mare
Simonaci79 spune:
Anis- felicitari papacioasei!!! Si voua pt camera fetelor. Iti tin pumnii sa gasesti repede o bona de incredere care sa te ajute!!! Iar cu sarcina...probabil ca la Ingrid ai stat ca pe ace si pt ca era primul copil si nu aveai altceva la care sa te gandesti...acum Ingrid iti ocupa cea mai mare parte din timp... si poapte si pt ca la Ingrid era Fiv...Nu stiu! Oricum, iti doresc multa sanatate si putere sa le rezolvi pe toate! Si nu iti mai face atatea probl pt listuta ca nu e graba.... ai si tu atatea pe cap...numai de lista nu iti arde cred...
Cu eritemul fesier....da, noi cred ca suntem campioni la asta, poate si din cauza ca are pielea ca a mea...alba si sensibila.... Ti-am mai zis cu ce i-am dat dar era o sol f puternica si nu am insistat, dar dupa cum spui ca e Ingrid acum..cred ca e perfecta pt ea... Eu i-am dat cu Streptomicozana (sau tinctura castelani) lui Mario si ii trecea un eritem usor...(adica bubite rosii dar nu carne vie cum s-a facut prima oara cand nu stiam de el, sau a 2-a oara cand m-am incapatanat sa ne intoarcem la pampers la care are alergie...) dupa prima aplicare... Si e f bun pt voi daca zici ca deja s-a infectat pt ca este un dezinfectant f puteric cu antibiotic. Si eu l-am dat la rec dr nu asa dupa ureche, ca nu aveam curaj.. Sper sa nu iti fi rasp prea tarziu si sa iti fie util...sa treca repede!!!! Pupam fetele!!!!! (pe toate 3
)
Simonaci79 spune:
Albinutzza- pai asta e un semn clar ca ar tb sa te linistesti si sa stai cuminte!!!!! Imi pare rau ca ai si vesti mai putin bune...dar iti tinem pumnii sa fie bine si sa nu apara albinutzza mica mai devreme! Ma bucur ca analizele ti-au iesit bine si ca i-a trecut si lui Luca burtica! Facem galerie la maselute sa iasa repede si sa nu-l mai doara! Pupici, sanatate si multa odihna!
Lory- nu stiu daca ai mai scris in cont...dar te pupam si noi si asteptam mai multe vesti despre voi!!!
Nique- pupam fata isteata care sta la povesti cu mami!!!! Avem si noi bile...si arunca cu ele dupa mine daca nu il bag in seama.... Si multumesc mult, ma bucur ca nu va plictisesc... mai vb si eu cu voi ca imi sunteti tare dragi... parca va stiu de o viata!!!!!
Laura- multumim mult pt link-uri...f interesante!!! Astept sa mai creasca Mario sa il las si pe el sa se joace...deocamdata doar ma ajuta la scris razand in hohote...daca il las...
Simonaci79 spune:
Si ca tot a venit vb...nu stiu daca a intrat deja... dar sa o strig si eu la apel pe Diana... Unde esti? de ce nu ai mai intrat??? Tocmai tu care erai asa activa.... Asteptam vesti noi de la tine!!!!
Si ca tot a venit vb de catalog...eu mai am o "rafuiala" cu cineva...
Ioana!!! (corbioana) Unde esti??? Nu ai mai intrat de un car de vreme.... Te astept aici la "raport" si cu poze cu grasunelul frumos!!!!
Simonaci79 spune:
Diana- acum am vazut ca ai aparut pana sa citesc eu... La multi ani in primul rand Iulei...imi pare rau ca nu am stiut...sunt mai pe dinafara la cap sarbatori.... La multi ani si pt voi!!! Multi inainte impreuna la fel de fericiti ca si cei care au trecut!!! Sa aveti parte numai de bucurii!!!! Apoi..La multi ani si pt soacra ta...sa fie asa cum iti doresti tu! si ...ce sa mai zic...chiar ca ai tinut-o numai in petreceri! Macar te-ai mai distrat si tu!!!! Pupici!
Pisicut- da...am scris un roman...dar sa vezi acum ca am mult de recuperat.... Bine, nu stiu daca o sa apuc sa rasp tuturor acum, ca tb sa ii dau lui Mario sa pape.... dar tot citesc eu azi!!!! Pupam si noi vorbaretul mic!!! si sa vezi ce o sa rad nu cand o sa spuna "mami uite un mercedes" ci "mami ia-mi si mie un mercedes"!! Multa sanatate si sper ca esti deja mai bien cu alergia!!!
Dede-offf, imi pare tare rau pt ce ti s-a intamplat!!!!! Pai adevarul ca ai atatea pe cap...ca nu stiu cum mai rezisti... Ai mare grija de tine si inceraca sa te mai si odihnesti!!! Multa sanatate!!!!!!!!
Anis- arata f bine listuta...si eventual in timp, daca vrem sa mai adaugam ceva...sa o facem pe parcurs... de ex cand au inceput sa mearga, sa vb, sa pape singuri...etc! Multumim mult ca te ocupi de lista noastra!!! Am vazut si poze de la breaza (cam tarziu, dar...) Ffff frumos e acolo!!! Ti-am mai zis eu ca avem si noi o casa la poiana campina, lg breaza...avem si noi curte mare si frumoasa dar casa...nu se compara..Oricum pe noi ne tenteaza sa o vindem... pt ca aici stam la curte si acolo nu am mai mers de f mult timp...pt ca nu sunt conditii... nu se poate aduce apa...e prea departe de orice sursa de apa, gaze ne e frica pt ca avem un vecin imbecil de-a dreptul care ne-a spart de 3 ori casa...a taiat si grilajele... si nu e chiar grozava...mai e si aproape de tren... Si sa vedem, poate luam ceva in zona cheia... Am vazut si camera frumoasa a fetelor si pe frumusica ta cretulina cata treaba are ea pe acolo....!!!!! Multi pupici!!! Si mai las-o si tu mai usor cu condusul...eu prima sarcina am pierdut-o din cauza asta...nu vreau sa te sperii, vreau doar sa te atentionez sa ai mai multa grija de tine!!!!
Simonaci79 spune:
Laura- pupam plimbaretii frumosi!!!!! Si Mario are o pasiune pt usi.... deschide orice usa prinde.... iar de distrat ...el se distreaza mergand cu ochii inchisi..nu a incercat inca pe varfuri sau altfel.. Pupici multi!!!!! Si felicitari pt Bianca care o sa-l alerge in curand pe fratiorul ei prin casa!!! Si va tinem pumnii cu dintii, sa iasa repede si sa nu mai chinuie puii mici!!!!
Acusor- imi pare rau ca nu o sa mai ai net o vreme.. dar ma bucur pt voi si sper sa va fie mult mai bine!!!!!Tinem pumnii lui Teo sa nu-l mai chinuisca dintisorii, sa iasa repede si sa nu-i mai dea batai de cap!!! Cu jucatul...si Mario e la fel... isi aduce toate jucariile in mijlocul camerei si apoi pleaca la plimbare si se impiedica de ele.... Am vazut si filmuletul cu puiul plimbaret si dansator!!! ce mai masoara el camera cu pasii si se oreste sa danseze putin, apoi o ia iar de la capat....