Inimioare de iulie-august 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 3
delia grozav spune:
Fetelor care lucreaza la listuta, multumim mult ca nu stiu cand mai aveti timp.
Va multumesc pentru sustinere, am facut iar epistaxis azi dimineata si m-am dus iar la ORL de data asta la un medic bun care mi-a dat ceva crema si m-a linistit ca nu e nimic grav. Eu mi-am luat acum imediat tensiunea si era buna si cred ca si data trecuta mi-a crescut un pic de la sperietura. Oricum imi vine sa o bat pe rezidenta aia care mi-a bagat tampoane pana in creier si mi-a spus ca sigur am avut tensiune mare. Cred ca mi-a crescut tensiunea dupa ce mi-a spus ea.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
bbdeiulie_august2005 spune:
Diana, eu am adaugat la Albinutzza , asa cu pozele, parca as pune ceva de genul [poze1], sau web 1, sau poze pana la 1 an, nu stiu.Asta in ideea ca daca vor fi mai multe linkuri ce facem?
anis spune:
eu eram....
AniS 28+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Dianami spune:
Ok. Am pus si la Monicutz si la geaninaelena.
Scriem poze la cine are un singur link, iar cine are mai multe- poze 1, poze 2, etc.
E bine?
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
anis spune:
eu zic ca e ok..
modific mai incolo...
AniS 28+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Iar liniste....
Eu sunt ingrijorata cu Ingrid.Ni se tot parea noua ca e mai usoara si azi am cantarit-o ,a slabit 450g.Cu mancarea a mancat la jumatate in ultima vreme, dar nu m-am ingrijorat f tare ,pt ca stiu ca are perioade.
De abia astept sa ii iasa analizele cu parazitii intestinali..sa elimin o posibila cauza.Plus ca joi ma duc la dr cu ea pt eritemul care nu mai trece.
Off, sper ca bb mic din burtik sa nu le adune asa ca Ingrid..ca asa m-am saturat...
AniS 28+
Laura25 spune:
Listuta e gata. Va rog sa verificati datele, ca e posibil sa mai fi scapat erori (cel putin la mine, ca eu am terminat dupa 12 de scris). Daca aveti link-uri utile, sugestii de topuri si alte chestii ce ar sta bine pe prima pagina, spuneti! Acum cat suntem in verva.
Somn dulce!
Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
nique15 spune:
Buna fetelor!
Multumim pentru efortul de refacere a listutei. Arata foarte bine iar informatiile pot fi citite mai usor...
Mi-am anuntat si eu ieri disponibilitatea de participare... as putea sa completez cu linkurile la poze, dar nu am parola contului comun. Deci daca credeti ca va pot fi de ajutor, poate mi-o trimiteti.
Ioana si Simina
Poze cu Simina
Simina e atat de mare
Laura25 spune:
Buna!
Am si eu o curiozitate bolnavicioasa. Mai este vreun oras in care inca nu se da caldura? Mi-au inghetat picioarele, siguranta a sarit din cauza caloriferului care sta non-stop in priza si pe copii ii am imbracati ca de sky. Imi vine sa ii aliniez pe toti cei responsabili de trebusoara asta si sa ii bat pana le suna apa in cap. Scuze, dar mor de nervi.
Nique, ti-am trimis eu parola.
O zi calduroasa va doresc!
Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Katink spune:
Buna dimineata!
Ce bine ca am terminat asa de repede noua lista.
Diana, Laura, Anis multumim de colaborare
Ioana, cand ai timp poti sa treci si pozele, nu e asa urgent.
Anis, refacere rapida mandrei tale. O sa vezi ca recupereaza imediat.
Daca tot am facut modificari la lista, m-a apucat nostalgia si am cautat prin mesajele vechi de cand eram cu burtici. Am gasit capitolul in care va anuntam ce ascund in burtica , plus multe alte mesaje de care uitasem...
Pupici,
Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea