Inimioare de iulie-august 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 7
Laura25 spune:
Anda
off, imi pare asa de rau cand aud ca iar are probleme piticul tau. Mai ales ca e asa slabutz saracul. Sper sa treaca repede si a se puna si el mititelul pe picioare. Va doresc din suflet sa nu ajungeti la spital.
Te cred ca ti-e greu, dar incearca sa te tii tare pentur el, nu mai plange 
Yasmari imi place tot ce ai propus! O sa incerc eu, printre picaturi, sa fac cate ceva. Eu o inscriu pe Bianca la cei mai usurei copii (are un pic mai putin de 9kg) si la cei mofturosi la mancare. Iar Rares candideaza la dansatori si la mamosi.
Ioana in lista din august numai la ultimii, de la 100 incolo nu sunt puse link-urile la poze.
Am cumparat azi Mami si am vazut ca Alexandra, fata lui gesi e printre castigatorii concursului de poze haioase.
Felicitari!
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Laura25 spune:
Nu am putut sa nu observ "disparitia" Brianei si a Ancai. Ce faceti, dragelor? Sunteti bine? Ce fac fetele voastre?
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Simonaci79 spune:
Buna ziua!!! Azi am intrat si eu mai devreme...sa nu ma apuce iar noaptea pe aici...
Anis- iti tin pumnii la control!!! Sa ne spui si noua ce ti-a zis! Sper sa ii treaca repede! Prietenei mele dr ei i-a rec pt fetita mercuro-crom... cica arata la fel la culoare...ii face funduletul rosu ca de babuin...eu cand am fost atunci disperata pt ca era Mario deja carne vie la fundulet, scobisera bubele alea nesuferite in carnita lui si nu ii trecea cu nimic... am zis ca o sa incerc si cu ala...dar din fericire nu a mai fost cazul...Partea proasta e ca daca se agraveaza si sunt mai adanci...cum inteleg ca are si Ingrid deja... ustura destul de tare...eu suflam cand ii dadeam... Daca sunt doar rosii dar la suprafata nu zice nimic...
Cu numele...sunt sigura ca o sa gasiti unul frumos...Mie imi place tare mult Ingrid-Alexia asa ca acum tb sa va ganditi la unul la fel de frumos!![]()
Cu casa la munte.... nu e in Campina...ca acolo ar fi conditii...ci in Poiana Campina, exact langa intrarea in Breaza. Deci nu te duci inainte spre Breaza ci o iei la dreapta, si mai sunt case pe acolo cum intri dar acolo sunt conditii...a noastra e spre gara, o zona mai libera, fara case. si apa e f departe si au zis ca nu au cum sa ne puna si noua ca la cat de mult e de mers cu tevile nu o sa aiba deloc presiune... Put nu putem sa facem ca e apa salcie si sarata... Avem un put cu apa sarata in curte... Si gaze ne e frica sa tragem cu vecinul ala idiot...sa nu ne arunce casa in aer si sa spuna ca nu are nici o vina...asa ca mai bine vindem... Curtea e intradevar f f mare si superba...ca are iarba o culoare in partea aia..... Vedem noi...ca daca tot stam si aici la curte...am mers destul de rara si avem cunostinte pe la div pensiuni pe Valea Prahovei...si ne tot ducem pe acolo....
Hai ca m-am intins o gramada... Scuze! Pupici si sanatate lui Ingrid!!!
Simonaci79 spune:
Nique- multumesc mult! O sa ma duc si eu azi cu el la dr, din pacate nu mai poate veni azi dna dr acasa.... sa il asculte si la plamani si sa vedem ce ne mai da sa luam...
Yasmari- multumim mult pt urari!!! Si sa stii ca ma apuca pe mine spumele cand aud cum se poarta dr acolo...Pai aici iti fac nene la analize....ma duc la dr sa il asculte la plamani si ies cu trimitere pt analize de sange pt a 5-a oara in luna resp...si cu acuzatia ca sunt mama nebuna ca nu vreau sa imi carpesc iar copilul....caruia invariabil nu ii gas vena pe care o vad si eu fara ochelari la ochi.... de la 3 m!!!! Asta e partea proasta aici....dau analize la greu dar in maj cazurilor se da dovada de o incompetenta crasa la efectuarea lor... Prietenei mele un "mare" cabinet particular i-a zis ca are hepatita de m-am ferit o luna de ea...si evident ca le-a mai repetat de 3 ori in cabinete diferite si nu avea nimic... Asta e Romania...cu plusuri si minusuri...Dar macar daca gas un dr bun si un lab bun...esti linistit ca ii poti face analize de cate ori ai chef...
Iar despre propunerile tale pt listuta... sunt f bune dupa parerea mea!!! Noi ne-am incadra cu succes la 3 categ...cu praslea al meu care imi sare din brate la oricine trece pe lg el si ii zambeste..in magazin, parc oriunde.... La durdulii, la cele 13 kg ale lui, si la papaciosi chiar daca nu mananca chiar orice... si numai pasat...dar cantitatea recupereaza detasat.... Ar mai fi si categ cu guralivi...desi nu vb el clar si o face tot in bebelineza lui.... dar ii turuie morisca incontinuu...ma intreb cu cine o semana ...ca eu de felul meu sunt tacuta....
(imaginati-va ca vb muuuuuult mai mult decat scriu...si nu umplu decat 2 pagini pe zi singura si asta numai aici...) Daca seamana cu mine....nu mai e loc sa vb de noi in casa!
Hai ca iar m-am intins ca o placinta.... Va pup pe amandoua!!
Simonaci79 spune:
Ema.nu.ela- ma inscriu si eu cu succes in categ schimbatului scutecelor. Dar parerea mea e ca asta da rez numai daca obs clar ca are leg...Mario de ex are clar alergie la pampers...caruia in mod normal nu am ce sa-i reprosez...este cel mai ingust intre picioare si retine cantitai impresionabile de lichid...datorita gelului pe care il are...dar la care gel Mario are alergie...Asa ca si la noi tot Libero functioneaza cel mai bine, dar din pacate este mai lat intre picioruse...dar are cea mai mica cant de gel si este si subtire...in comparatie cu celelalte... Si dezbracat l-am mai tinut...in pat si ma jucam cu el...dar am avut si accidente "umede" de cateva ori...Vai de salteaua mea cea noua...
Simonaci79 spune:
Anda-offf, linisteste-te si tu...stiu ca e f greu...tocmai vb despre asta...eu l-am dat cu streptomicozana, de 3 ori pe zi, si in rest nu il mai dai cu nici o crema chiar daca il speli...Lui Mario i-a trecut in 2 zile cand era rau de tot... Iar daca bea ceai incearca sa ii pui niste smecta in el. Cu mucilagiu de orez ai incercat? Sanatate multa si sper sa nu trebuiasca sa va internati pana la urma!!! Pupici!
Simonaci79 spune:
Nique- intrebai de cumparaturi...In 95% din cazuri merg cu Mario...La Carrefour sau Billa ii place f mult pt ca il pun in carutul de cumparaturi si se distreaza si da din picioruse... isi mai alege cate ceva din cos si le arunca pe jos... dar asta e...stau cu ochii pe el. In Metro sau Selgros nu prea are rabdare...ca tb pus in cosul mare si acolo se plimba si tranteste tot, calca in picioare tot...si nici nu am voie cu carutul lui.... Iar in mag normale, cum ar fi in Mall sau Unirea ma duc cu carutul lui si ma descurc... Bine dar orice "sedinta" de cumparaturi nu tb sa dureze mai mult de max 2 ore ca se plictiseste si patesc ca ultima oara cand a tb sa-l pun pe jos...unde s-a si asezat in fundulet si a inceput sa bata cu pumnisorii in podea...
Katink- pupam si noi dansatoarea vorbareata!!!!
Laura multumim mult pt pont!
Gesi - felicitari pt Alexandra- micuta vedeta!!!!!!!!!! Hai mai intra si tu pe la noi si pov ce nazdravanii mai face!!!!!

Iar cu disparitia fetelor....ma gandesc poate ca Anca a plecat acasa.... ca nu mai e vreme de stat la mare acum...dar Briana ce o face? Sper si eu ca e bine si Ana si ea...cu toate probelemele ei...Of, imi e tare mila de ea prin cate trece...si tocmai ea imi plangea mie de mila cand am div....OFFFF!!!!!
Va pup si eu acum, ma duc sa ma mai joc cu praslea putin, sa nu se supere ca il neglijez.... Sper sa treaca ploaia asta nesuferita pana ne ducem la dr...ca nu ma descurc singura si cu umbrela si cu el in brate.... Ne vedem mai tarziu!!! Pupici!
anis spune:
Anda..imi pare rau s aaud ca aveti probleme.Eu ii dau cu clotrimazol si advantan crema.Le amestec in palma si dupa aia iid au.
Cat despre propunerile la listuta cred ca trecem toti copii...sunt haioase dar mai toti se incadreaza in categoriile spuse,nu?
Eu as propune de ex, sa scriem numele fiecarui copil, bineinteles care vrea, si ce face ,zice fiecare, si adaugam si noutatile etc..
AniS
28+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Yasmari spune:
Anda imi pare tare, tare rau draga mea pt ce se intimpla puiului tau, nu pot decit sa pun un gind bun in rugaciunile mele pt voi, sa va ajute Dumnezeu sa depasiti cat mai repede boala!
Si eu cred ca prima masura ar fi sa asterni peste tot musamale si alte cele , sa faci cald in casa, cu vase de apa sa nu fie aerul prea uscat, si sa-l lasi cat mai indelungat fara scutec, e un mijl natural.
poate daca pui ca din intimplare niste bucati de banana prin castronele, jos, pe un cearsaf sau ceva curat, va baga ceva in gura ca din joaca, la a mea functioneaza papa ca distractie si nu ca necesitate fiziologica,lol.
"May you live every day of your life!"- J. Swift
Laura25 spune:
Anis mie mi-ar placea mai mult cum a zis Yasmari, desi e adevarat ca fiecare copil si-ar gasi locul macar la o categorie. Dar asa e mai structurat, se vede mai repede si mai clar. Eu una nu stiu daca as avea rabdare si timp sa scriu tot ce fac si ce spun ai mei. Mai ales ca aproape zilnic vin cu o faza noua si ar trebui actualizat mereu.
Astept si parerile celorlalte fete. Eu imi reafirm disponibilitatea de a contribui, indiferent de hotararea luata. 
Vorbeati de scutece. Eu le pun Happy. sunt multumita, chiar daca nu sunt la fel de bune ca Pampers. Noaptea am probleme cu Rares ca bea multa apa si spre dimineata nu mai incape pipilica in scutec si se trezeste cu pantalonasii si body-ul ud. Din cauza asta ii pun de multe ori Pampers 4+ noaptea si e mult mai bine, ca e foarte absorbant.
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi