Soacra !!!
Raspunsuri - Pagina 8
lorelaim spune:
Unei persoane de sex feminin (indiferent de varsta), care ti se adreseaza cu:
papuso/papusica, fato/fetito, etc
i se poate raspunde, clar, zabitor si tare (sa auda toata adunarea):
- Da BABA CLAONTA/MUMA PADURII/TALPA IADULUI, etc (inspirati-va si voi din basmele noastre populare), cu ce te pot ajuta?
Unei persoane de sex masculin (indiferent de varsta), care ti se
adreseaza cu:
papuso/papusica, fato/fetito, etc
i se poate raspunde:
- Cocoselule - ia du-te si COTCODACESTE in ograda proprie ca de nu iau satarul/cutitul si sa vezi ce repede ajungi in supa!
Voi chiar nu ati citit "Soacra cu trei nurori" a lui Ion Creanga? Pe bune ca este o istorioara faina, demna de luat ca invatatura.
Multa sanatate va doresc si... celor care sunteti mamici de baieti - va rog frumos NU uitati sa fiti cu adevarat MAME si pentru nurorile voastre atunci cand va va veni randul... Nu repetati greselile celor care v-au facut sa suferiti...
Lorelai - mama (apriga) de fetita
miau-miau spune:
io nu pricep de ce nu tineti relatii mai reci de la inceput. Daca va trageti de sireturi...
doinabita spune:
Soacra mea a incercat la inceput sa isi vare codita...dar i-am retezat-o frumos...elegant...i-am zis, nu stau cu tine, esti musafira comporta-te ca musafira!Daca ai un sfat, sarumana, daca ai ceva impotriva mea spune-i lui fiul tau!De aunci cand vine la noi in vizita , mai zice cate ceva...dar nu bag in seama, zice eu ma fac, ca nu aud caci apoi pleaca!
Redati-mi viata!
RaluD spune:
Zeppelina, sunt doua posibilitati aici:
1. Incearca, in felul ei, sa va impace si sa salveze casnicia lu' fi-su si asta inseamna ca te apreciaza. Poate duce copilul la ta-su ca sa-l sensibilizeze. Incearca sa afli daca este asa.
2. Fi-su n-o primeste la el sau domnishuara e mai a dracu' si in cazul asta ii spui frumos ca voi doua nu mai aveti nimic in comun si sa mearga sa stea la fiul ei, care ti-a facut rau si ea nu te-a ajutat. Deci nu are de ce manca de la masa ta si de ce sta in casa ta.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/
didita spune:
Lorelai, fata mamii, esti de milioane! Am ras cu lacrimi. Bine faci ca mai destinzi atmosfera! Merci!
Din pacate eu nu pot aplica, din cauza limbii!
zepellina spune:
quote:
Originally posted by RaluD
Zeppelina, sunt doua posibilitati aici:
1. Incearca, in felul ei, sa va impace si sa salveze casnicia lu' fi-su si asta inseamna ca te apreciaza. Poate duce copilul la ta-su ca sa-l sensibilizeze. Incearca sa afli daca este asa.
2. Fi-su n-o primeste la el sau domnishuara e mai a dracu' si in cazul asta ii spui frumos ca voi doua nu mai aveti nimic in comun si sa mearga sa stea la fiul ei, care ti-a facut rau si ea nu te-a ajutat. Deci nu are de ce manca de la masa ta si de ce sta in casa ta.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/
Cred ca e prima varianta, e ok, dar eu as vrea sa stau linistita macar acasa. El inca nu sta oficial cu tipa, si ar primi si mama.
Oricum , i-am spus lui ca nu mi se pare normal ca el sa stea cu alta femeie si eu cu mama lui.
zepellina
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by LORELAI ANCA MORARIU
Multa sanatate va doresc si... celor care sunteti mamici de baieti - va rog frumos NU uitati sa fiti cu adevarat MAME si pentru nurorile voastre atunci cand va va veni randul... Nu repetati greselile celor care v-au facut sa suferiti...
Lorelai - mama (apriga) de fetita
aici punct ochit punct lovit......
de la mine!!
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
cristiama spune:
Lorelai,
M-ai facut sa rad!!!
Problema care mi-o pun eu este: in ce relatii ramai cu sotul pe care il iubesti si nu vrei sa-l superi dupa ce-i spui mamei lui (cum o fi reusit sa aiba oare asa un baiat bun socrela ??) Baba Cloanta?
Eu nu am reusit sa fiu niciodata apropiata de soacra mea, nu am reusit nici macar sa am o relatie civilizata, dupa definitia mea ce-i drept.
Dar vine un moment in viata in care nu mai ai nici o asteptare de la respectiva soacra, probabil asta e iertarea de care vorbeste Violeta, si in sufletul tau te eliberezi pur si simplu.
Cristina - papusica
ANDREEEEEA spune:
oare chiar n-am reusit sa ma fac inteleasa!?N-am nevoie sa-mi descarc nervii aici!!!!!!!!!!!doar imi spuneam punctul de vedere si repet:n-am nimic impotriva celor ce pot ierta!bravo lor!Eu mi-am povestit pataniile cu soacra si vroiam sa subliniez niste greseli de neiertat,cum au fost cele ale soacrei mele,care dupa cum am mai scris este un caz aparte!Cine n-a inteles inseamna ca nici n-a citit ce-am scris despre ea!N-am nevoie de sfaturi,capitolul cu vipera s-a incheiat si sper sa nu moara pana nu sufera macar cat a tras fiul ei pe pat aproape 2 ani,iar ea nici nu s-a sinchisit sa vina decat o data la 8 luni in tara.L-au operat medicii de 3 ori la cap si ea statea in IT.Peste o saptamana se implinesc 6 saptamani si nu va veni la parastas pentru ca"nu are rost sa cheltuie 200 de euro ca sa vina de acolo pentru o zi"(cu cuvintele ei).ASTA-I UN MONSTRU!si totusi mi-a fost soacra si a avut acest statut,motiv pentru care am postat la subiectul asta!