Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (148)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Felicitari Anei Bananei Cea Mai Cea!!! Si la mai multe maselute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Anya, ! Esti mai bine?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Parca ma simt un pic mai bine, multumesc. Anya doarme, asa ca am sa merg si eu la somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Locca am inteles eu bine, vine bebe2 si la tine?Oau!
E clar in piticodrom bate vant de bebe 2...
Alinam 4 torturi si noua nu ne dai nimic? Macar o feliuta micuta...
Anya sa-ti treaca raceala.
Ioana mercic de pupic! Ce comentarii vroiai sa faci despre cresa?
Diplodocus cum se simte Luca?ati fost la dr.?
Miflore felicitari si voua pt. maseluta!

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, zi comentariile, macar pe privat !!
Please!! Voi nu veniti la revelion de pitici ?

Ioana, e pe drum spre cresa. Degeaba ii tot scriem noi pe aici !

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

incredibil...doua mesaje am scris si de fiecare data mi s-a restartat calc cand am apasat pe send.---stie cineva de ce se poate intampla asta?

asa ca nu mai scriu nimic ca nu mai pot.

ma simt extenuata, epuizata si cum mai vreti voi sa ii ziceti. Cred ca o sa imi iau vacanta de Craciun la mama in romania mai devreme ca simt ca nu ma mai tin neuronii.

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

La multi ani, Nuka! Sa cresti mare, sanatoasa si cuminte, frumoasa esti de pe acum!
Moaaaaammma ce de bb2! Felicitari, fetelor! Sa fiti sanatoase si sa mearga totul shnur!
Dr. Alina, la mine a tinut gripa 2 saptamani intregi! Mai stiti ca ma vaitam...acum sunt gata.
Miflor, felicitari pentru maseluta! Catalina abia are 4 dinti si 2 jumatati. Mai avem de asteptat pana la masele.
Oare kiwi putem da la bebei dupa 1 an? Eu pana acum nu i-am dat, ca mi-a fost frica de semintele alea, ca sunt alergene. Eu, dupa ce mananc kiwi ma mananca buzele si in jurul gurii. Parca mi-e frica sa-i dau.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Salutare fetelor,

repede sa apuc sa scriu si eu macar doua-trei randuri, pana se trezesc bebeii...de fapt unul da semne de trezire iar celalalt inca n-a adormit. Sper sa apuc sa scriu totusi un post...

Nu prea am apucat sa citesc din urma, dar o sa ma straduiesc sa raspund si eu pe cat posibil pe unde as avea cate ceva de raspuns.

Noi (eu si sotul) parca suntem luati la armata, in afara de copii nu mai apucam sa facem mai nimic, cristina (cge) bine ai zis tu 'sefii casei'. Ai avut mare dreptate.
De descurcat ne descurcam cat de cat onorabil, eu nu mai am insa timp de gatit prea mult asa ca tare bine ne-ar prinde ceva bunici prin vizita...
Ce pot sa va spun legat de al doilea bebe este ca suntem mai relaxati decat am fost cu primul. Mi-aduc aminte la Andrei,nici nu venisem cu el acasa si ii dadusem deja lapte praf de teama ca n-am eu lapte suficient, la fel ii dadusem suzeta din a doua sau a treia zi de viata...ne panicam de cate ori plangea....acum cu cea mica, pana acum am refuzat sa ii dau lapte praf desi am in continuare un dubiu ca as avea lapte suficient (de...mama natura...) si nici suzeta n-a vazut pana acum....desi ma paste un gand. N-am avut pana acum decat vreo 2-3 nopti in care a fost mai agitata cea mica, in rest a fost cumintica si ce m-a mirat f tare a fost ca desi Ana a mai urlat, Andrei nu s-a sinchisit deloc, adica nici macar nu s-a trezit...de-ar fi asa si in continuare ce bine ar fi...

Ce e mai greu e iesitul in oras si la cumparaturi cand pana e gata unul din bebei adica pregatit de plecat taman se face ora de papa sau trebuie schimbat de scutec celalalt...asa ca e distractiv tare...
Azi ne-a sosit caruciorul dublu pentru bebei. O sa pot iesi afara cu amandoi acum si ne va fi usor si la cumparaturi.

Cam atat despre noi acum, sa vad acum ce reusesc sa 'conspectez' din capitolul asta.

Pupici

Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

meme, bravo, vad ca va descurcati. Ce fain ca ai carucior dublu, neaparat sa ne arati o poza cu cei doi pitici conducind OZN-ul.
Zino, felicitari pentru cel putin o maseluta!
Ioana, sanatate lui Lucas.

Lasati-ma sa adun material suficient pentru cresa, si va zic; stiti doar ca eu ma documentez bine. Deocamdata o educatoare a lasat un foarfec la indemina copiilor, Miruna l-a luat si dansa cu el in mina. Am lasat-o si eu, dupa citeva minute a vazut si educatoarea si si-a cerut scuze.

Am luat copilul de la cresa, nici o lacrima, nici o ciriitura dupa mine nici in a 2-a zi. A adormit greu si a dormit putin la prinz, dar ma asteptam; o sa se adapteze ea la dormitul alaturi de copii. Mai degraba cred ca ar fi venit alti copii cu mine acasa decit Miruna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Am revenit. Tot pe fuga...

Norina, Andrei al meu e super setat pe tv. Mai ales pe Baby Einstein, dar nu refuza nici alte emisiuni pt copii, gen Barney, Bear in the Big Blue House si altele, plus desene animate. In privinta asta ii seamana sotului, el e la fel, daca are tv in fata, nu mai vede, aude altceva in jurul lui.

Anya, felicitari din toata inima pentru bebe doi...Si eu am fost racita cand nu stiam ca sunt insarcinata cu bebe doi, chiar va intrebasem pe voi ca eram disperata pt ca luasem paracetamol sinus care e interzis in sarcina si mai facusem si ceva bai fierbinti...Multa sanatate si sa-ti treaca raceala cat mai repede...

Gabi felicitari de asemenea si bafta in luarea unei decizii favorabile situatiei voastre. Sa fie dupa cum vrei tu...

Ioana, bafta multa cu bebe doi. Sa se prinda 'cucul' cat mai repede... Si bafta Mirunei la cresa...Si eu sunt curioasa ce comentarii ai de facut...

Cristell, fff frumoase puloverasele si caciulitele. Si sora mea e mare maestra la asa ceva, dar nu mai are timp acum de impletit...dar si ea scotea niste capodopere...Eu din pacate n-am rabdare...

Kristinutza, felicitari pt Radu, ce mai, e baietel mare si cate stie sa faca....si eu am olita in casa dar n-am avut inca curajul s-o testez cu Andrei...Felicitari de asemenea pt job si pt masina...Si la mai mare!!!

Miflore, felicitari Anei pt maseluta...si Andrei are o jumatate de maseluta iesita si am vazut acum ca gingia e f umflata deci ii iese si cealalta jumatate cat de curand...

Fetelor, la noi e frig....azi-noapte a scazut sub 0 grade...dar macar e soare cat cuprinde....mai bine asa decat sa ploua..

Va pupic pe toate,
Meme

Mergi la inceput