Mamici de noiembrie - decembrie 2006(53)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

HAI, DANDUSA !!!!! MAMI, AZI ITI TII PRINTESA IN BRATE !!!!! LA FIX, FIX, FIX
Multumim Claudiu pentru vesti! sa ne tii la curent cu evenimentele,

HAI, BAMBO !!!!!!

Fetelor, azi a inceput sfarsitul odiseei noastre, ce dragut! sunt foarte emotionata!

Va pup si va doresc o zi frumoasa, si o viata minunata bebeilor ce vor veni pe lume...

Amalia 35s6z si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Mai tineti minte, ca s-au iscat mai demult discutii aprinse vis-a-vis de aplicarea de lapte matern pe mameloane, pt tratarea ragardelor???

Ei, si ce gasi eu:

- intr-o revista "Mami" mai veche, asis. Vania Limban afirma:

"dupa fiecare alaptat, incerca sa-ti ungi mameloanele cu 1-2 picaturi din propriul lapte si stai asa pana intra in piele; datorita continutului specific al colostrului din primele zile, efectul lui vindecator este aproape miraculos, mult mai bun decat al oricarei creme."

- in cartea Dr. Spock

"Unele mame spun ca, daca lasa cateva picaturi de lapte sa se usuce la nivelul mamelonului dupa alaptare, obtin un efect calmant foarte eficient in cazul iritatiilor locale."

Dac-o sa fie cazul, eu o sa incerc metoda.

36+

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

quote:
Originally posted by dandusa

mi s-a rupt apa si am eliminat si dopul...,trebuie sa fug.va dau de stire si va pup.

dandusa 40 fix,fix,fix si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

am vorbit acum cu Dana la telefon

este in sala de travaliu cu perfuzii pentru ca nu se dilata colul. acum are contractii la 5 minute si asteapta medicul sa o vada. prognoza este ca va naste pe dupa-amiaza. cu moralul e ok dar un pic obosita. va tin la curent.

hai Dandusa

Raluca 38 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Bambo si tie iti facem galerie. sa ai nastere usoara si sa ne dai vesti repede.

Haide Bambo

Raluca 38 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

DANDUSICA suntem aproape de tine !

Donia, zgriptzi nu a fost si am dormit destul de bine . Tu ce fa ? cum te simtzesti ?
Azi nu cred ca pot merge la cimitir ...asa cum cred ca iti amintesti ca merge toata lumea de aici ...
pupici ptr Alba ca Zapada si ptr mama ei cea adevarata;) !

la fel pupi la toate fetele si multa ganduri bune !
D 35+

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

neatza fetelor,

era sa ma inec cu cafea (fara cofeina) cand am citit ca s-a rupt apa la Dandusica .... si la cateva mesaje apare si Bamboleta nostra.

Curaj fetelor. galeria pentru voi.
Mai e vre-o fata de ieri ramasa si nenascuta? Parca nu. Haideti fetelor - pupici grasi si tineti-ne la curent.

Azi noapte pe la 2.50 m-a apucat o durere enorma de spate - ca la menstra e putin spus - imi zic : gata il scol pe Dani si plecam - asta e ... vine pe 1 (cum imi place mie mai putin) - dar asta e.
M-am ridicat cu greu si m-am dus la buda sa ma vait - sa nu-l trezesc pe Dani. Se intetea durerea si parca simteam jos de tot o durere - parca simteam ca ma dilat. Oricum a fost doar in mintea mea - la 3 minute am revenit in pat, m-am intins - dar durerea nu trecea. La fel nici contractia. M-am uitat la ceas in caz ca trebuie sa cronometrez cand e urmatoarea .... dar intre timp am adormit.
Deci a fost doar una. Doamne ajuta. Nu mai e mult pana luni.

Claudiu - sot de Dandusica jos paaria pentru anuntul facut. Pupici la viitoarea mami. Curajoasa fata.
ruxandra_sb si eu am citit faza cu propriul lapte in mai multe carti - si sora mea a si verificat-o. De ce n-as face-o si eu? In definitiv - fiecare face cum crede.
Roxana ai gasit majoreta? Scrie mama majoreta intre doua paranteze drepte - si e acelasi lucru.
Raluca_u sa ne tii la curent.

Lory - cum esti? Mai rezisti pana luni- marti?

you all

Miro39+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salut fetele!
FELICITARI multe pentru proaspetele mamici ANA si PORUMBITA!!!! Sa va traiasca bebelusii sanatosi, sa creasca mari si frumosi!
Si bineinteles galerie pentru Bamboletta si Dandusa!!!!! Mult curaj si nastere usoara sa va dea DD!
Pupici!!!

Laura si bebe strumf 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Eu ma pregateam acum de un altfel de mesaj dar intre timp m-a apucat tremuratul cind am vazut ca Bambo naste ; la Dandusa ne asteptam intr-un fel.
Unde mai pui ca eu la 6 dim am inceput sa elimin din dop. Deci eu acum tremur toata si incerc sa ma linistesc.Trimit mesajul asta si apoi iarasi incep sa scriu ca sa ma linstesc!

Lory39+ saptCatrinel Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Salutare burticoaselor!

Fusei in spital si ce vazui?? Pe langa ale mele treburi (pe care vi le spun mai tarziu) m-am intalnit cu trei fete de-ale noastre... in ordinea aparitiei lor PORUMBITA BAMBO si SARYTA.

In ordinea precipitarii evenimentelor, BAMBO are contractii la 10 min. si dilatatie 2 cm .. era un pic cam demoralizata, ii cam venea sa planga mititica, dar pentru asta am fost la ea, ca s-o sustin Sa dea DD sa fie bine cu bebe Antonia si mami sa scape repede si usor de chinuri
HAI BAMBO... HAI bb ANTONIA

PORUMBITA este cea mai happy mami... n-are nici o treaba, se simte excelent si abia asteapta sa ii dea drumul cu bebe acasa.. cam pe vineri ar trebui sa o externeze. Bravo tie, curajoasa fata!

SARYTA la control.. totul e ok.. trebuia sa faca si echo sa vada bebelina cat a mai crescut..ea intra diseara sa ne pove ce si cum mai pe larg

Am poze facute cu Bambo si cu saryta ...yuppy ... scumpa de saryta a venit special cu aparatul foto ca sa-mi pozeze burtokul ca stia ca nu am aparat foto ... Le veti vedea probabil azi sau maine.

Si acum si eu cu ale mele: azi-noapte am pierdut si eu dopul deci este totusi un semn ca vine bebe. Azi dimineata inainte de cele trei intalniri fulger avute cu fetele, am facut control pe calul balan si se pare ca am colul scurtat si permeabil la doua degete, iar pierderea dopului poate insemna ca bebe Rares vine ori din moment in moment ori peste doua sapt.
Dar dr. mea mi-a spus ca o bate un gand, ca daca nu se intampla nasterea in mod natural pana sapt. viitoare pe 7, sa-i dau un tel pe 7 seara si pe data de 8 dimineata incercam o inducere a nasterii...Ideea este ca oricum bebe Rares mai are timp sa se lafaie o sapt. cum vrea el, ca oricum vine pe 8 nov. daca el nu vrea si pace. Sunt foarte fericita ca e bine ceea ce va doresc si voua!

Acuma am vazut ca mai avem o viitoare mami...
DANDUSA si bb Crinuta
sa dea DD sa fie bine, sa nasti usor.. tinem pumnii!

Nasteri usoare si puiutzi sanatosi!

Ramona 39 fix fix fix Rares Mihai

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

De aseara tot m-am gindit cum sa formulez mesajul de azi ; incerc desi acum sunt varza de emotionata. Asta e sunt cea mai sensibiloasa .

Astazi este oficial inceputul odiseei nasterilor la gravidutzele mele de noiembrie-decembrie.Eu am inceput bine cu eliminarea dopului.
Va urez nasteri usoare, copii sanatosi si mincaciosi, mult curaj si Dumnezeu sa ne ocroteasca pe noi si si puii care ii vom naste!

Miroeu zic ca pe simbata duminica tot nasc.Sper sa prind controlul de vineri si sa vad ca Riennutza mea nu mai are cordonasul in jurul gitului ca chiar imi doresc sa nasc natural.
Eu in fiecare noapte zic ca nasc.Acum 2 nopti mi-a fost f. greu ca o simteam si misca tare jos; azi nopate a fost si mai si. Am zis ca chiar nasc si ma foiam prin camera si foloseam pozitiile care le invatasem de la lamaze ca ma dureau toate si fata misca jos de ziceam ca iese.

Dimineata cind am eliminat dopul am strigat la iuly care a sarit din pat si il intreb: asta e?De parca el stia cum arata. Si apoi ma intreaba pe mine el: dar nu stii de la fetele de pe forum?Si eu raspund: dar crezi ca fac poze la dop fetele cind il elimina?Eram tare speriati amindoi si ciudati in exprimare.Oricum incep sa traiesc lucruri noi de care me bucur pe o parte pe o parte sunt speriata putin.
Mai citesc din mesaje si va pup!

Lory39+ saptCatrinel Rianna

Mergi la inceput