Mamici de noiembrie - decembrie 2006(53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Ramsan lasa mama fix fix fix ca nu vezi dandusa ieri cu fixul ei azi noapte gata a inceput. Te bate vreun gind?

Lory39+ saptCatrinel Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna dimineata burtici si mamici,

Felicitari Atudor si Porumbita, multa sanatate voua si bebeilor si sa va aduca numai bucurii in viata!

Galerie pentru BAMBOLETTA SI DANDUSA.

Pacat ca Bambo a intrat in panica..o sa perceapa totul mai intens..dar o sa faca epidurala si se va linisti..

Lory..galerie si pt tine... lasa frica si mult curaj..e vorba de cateva ore mai grele..doar am invatat ,nu?totul va fi bine daca esti increzatoare.

Lavinia 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Lory nu ai vazut ce ganduri ma bat pe mine... fericire maxima!

Ramona 39 fix Rares Mihai

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

azi vrem sa mergem si noi la cimitir sa impartim, si m-am apucat de facut sandvisurile, mai fetelor, si toate bune si frumoase, dar am maaare amatoare de asa ceva, dar de cand cu bebelina cica nu avem voie, si deci m-am abtinut. pana azi. cum ziceam, asa un miros a iesit din cutia aia, de m-a dat pe spate...am mancat si eu o felie de paine, si zici ca erau cele mai gustoase delicatese de pe lumea asta...sunt asa de fericita, de nu va pot spune!!!!

chris 34+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

De abia acum am sosit acasa....am fost plecata dupa rezultatele analizei de urina si in sfarsit dupa noua luni de zile nu mi-a mai iesit nimic....nici nu mai aveam speranta sa iasa rezultatul bine dupa ce toata sarcina mi-a iesit infectie urinara....!
Acum ma duc sa va citesc din urma!
Asiza...ce fain ca ai vazut caseta cu nasterea normala.....e groaznic?....povesteste-mi si mie....sunt curioasa ce ma asteapta sau crezi ca e mai bine a nu stiu"?....
Ingerasa...nu-ti mai face griji...nu e asa de maricica dar acuma creste sa stii....si nu e mai bine sa aiba 4 kile ca atunci suferiti amandoua....tot vroiam sa-ti spun de numele bebelinei...ca e foarte frumos...asa o cheama si pe mama mea...
Aelita...esti scumpa foc....multumesc mult de aprecieri....sa vezi ca ma pun sa-mi caut in garderoba cea mai sexy bluza......(nici nu mai stiu ce inseamna aia.....vremuri apuse de demult...)...chiar asa de mult iti place freza mea??....ma bucur.......si sa ramai la fel de optimista....De Kokorina...atata stiu...mi-a trimis un sms...si mi-a povestit asa pe scurt....e greu ca ea e in Austria si de pe mobil e mai costisitor sa sun sa vorbesc cu ea...asa tinem legatura prin sms si vezi ca intr-un sms nu poti sa povestesti mai amanuntit.....si eu i-am trimis un sms sa o incurajez si sper sa treaca peste asta.....
Carla...si eu sunt de parere sa-ti schimbi medicul...atat timp cat ei sunt platiti pentru serviciile astea de noi si vb asa cu noi...sa fie sanatosi..avem tot dreptul sa alegem altul...e o prostie sa tolerezi asemenea oameni...
Roxanica..ma bucur ca ai fost la medic si urticaria nu il afecteaza pe bebe...nu iti face griji ca va trece ea.......si fii bucuroasa ce e bine bebe...
Dandusa...cred ca avea ea presimitiri.....ce emotie...probabil la ora asta o tine pe Crinutza in brate...inca nu am ajuns la final cu cititul....vaiiii si Bamboletta...ce a-ti facut fetelor azi noapte.......
Hai Dandusa......
Hai Bamboletta....
CURAJ FETELOR...SUNTEM ALATURI DE VOI!!!!!
Fetelor v-am pupit....nu am terminat de citit dar ma asteapta ai mei sa mergem la cimitir...vad ca se sarbatoreste si in alte parti ale tarii"ziua mortilor"....revin mai tarziu...

alexandra 37 + cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna, fetelor!
galerie pentru Dandusa si Bambo, sa vina usor pe lume Crinutza si Antonia!
Eu am fost de dimineatza cu reteta de la dermatolog la ginecolog, sa-si dea si el cu parerea. va spuneam ca dermatologul mi-a prescris un tratament energic cu ceva corticosteroizi. Ginecologul s-a uitat pe reteta si mi-a spus doar atat: "Aaaa, nu-mi place deloc varianta asta!" si l-a rugat si pe un alt ginecolog sa ma vada. Erau toti in ceva sedinta de dimineata, ca m-am dus la spital, nu la cabinet particular. Asta, al doilea, e seful sectiei de Gineco de la noi, deci relativ renumit omu'. S-a uitat rapid la bubele mele si a dat verdictul: DERMATOZA DE SARCINA. Acum am doua pareri, dermatologul spune ca e urticarie, alerige, ceva de genul acesta, dar nu boala de sarcina, gen prurit, iar gasca de ginecologi s-au fixat pe faptul ca bubele astea ar avea lagatura cu sarcina si cu modificarile hormonale generate de ea.
Gineco mi-a spus sa iau Claritine, 3 zile, 1 pastila/zi si Utrogestan, dupa trei zile sa revin. bineinteles ca la utrogestan, stiti si voi, scrie ca nu se administreaza decat in primul trimestru , iar pe Claritine scrie doar atat: nu se recomanda in sarcina.
Dar stiti ceva? Eu le iau , m-am saturat sa tot disec firul in patru, n-oi muri de la trei pastile.
Dermatologul parea ieri f. convins de tratamentul prescris si imi spunea ca e urgent, sa incep administrarea lui de a doua zi dimineata. Gineco, nu si nu.
Acum ce sa fac? Oricum mai stau trei zile pe Claritine si utrogestan si apoi vad.
Stiu ca unele dintre voi sunteti acum extrem de emotionate si prinse de pregatirile pentru venirea bebelusului, pe care-l asteptati din moment in moment, sunt si eu alaturi de voi si ma rog sa fie totul bine. Poate celelalte fete, care au un DPN mai indepartat putintel, vor avea rabdare sa citeasca framantarile mele si sa-si spuna parerea.
Asiza, multumesc pentru incurajare! Chiar ma gandeam sa-l sun si pe Sbarciu sa-l intreb ce parere are, si daca situatia nu se amelioreaza sa fac un drum pana la Cj sa ma vada atat el, cat si un dermatolog. Ce zici, oare are rost?

ROXANA 34+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Felicitari Ana si Porumbita! Sa va traiasca baieteii sa fie sanatosi si mancaciosi! Refacere rapida si 1.000.000 de!

36 fix cu Erica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006
Poate celelalte fete, care au un DPN mai indepartat putintel, vor avea rabdare sa citeasca framantarile mele si sa-si spuna parerea.

Roxana, dat fiind ca esti eu as face cum au zis medicii ginecologi.
Sanatate!

36+

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Hai Dandusa! Hai Bamboletta! Nasteri usoare fetelor! Sa va tineti cat mai repede bebeii in brate!

36 fix cu Erica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Doamne, ce de vesti bune, de cate ori intru.....hai DANDUSA, hai BAMBOLETTA! Felicitari, azi veti deveni mame!

ROXANICA2006, eu sunt de parere sa mergi pe mana ginecologilor! Tinand cont ca vad zilnic o multime de gravidute, ca se sfatuiesc intre ei....cu siguranta stiu mai bine ce trebuie facut. In privinta utilizarii medicamentelor, este destul de putin probabil ca la varsta asta inaintata a sarcinii sa mai fie afectat bebele. El deja s-a dezvoltat complet, iar daca mai adaugam si ca stie el ginecologul ce prescrie.......ce zici, te-ai mai linistit?

Eu oscilez zilele astea intre o energie iesita din comun care imi tot da ghes la plimbari si o depresie care ma tine cu orele in pat.....azi sunt in depresie, asa ca ma bag sub pilota. Pupici tuturor! Si maine, sper sa mai gasesc si alti bebei noi! Oare m-am invatat prost?

Aaa, si sa nu uit.....YAQMUR, multumesc de invitatie, sa stii ca si varianta cu cortul in padure imi surade, dar parca nu la primavara...mai asa, in toiul verii! Oricum, la cati prieteni dragi am lasat eu in Cluj, nu e o problema cazarea....problema e distanta prea mare si nu cred ca ma incumet la ea prea curand, numai daca nu o aparea din senin vreo nunta sau vreun botez!

Raluca 35+

Mergi la inceput