Mamici de noiembrie - decembrie 2006(53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

carla, eu sunt la herghelegiu, dar e un congres international la care participa mai multi. chiar radeam zilele trecute, ca tre` sa nu se mai nasca pana se intorc ei!

nu vreau sa te sperii, dar am citit pe undeva ca una dintre diferentele intre contractiile false si alea adevarate e tocmai durerea de spate. din pacate nu le-am retinut pe celelalte citeste pe net si vezi daca astea or fi...

hai sa va mai zic una de-a socrelei-discutam ca acum se sta 3 zile in spital, daca totul e bine, chiar si cu cezariana, si incepe sa insiste ca,,nu!``. nu ce? o intreb eu ,,nu...sa vezi ce bine e sa te tina 4 sau 5 zile, te ajuta f mult zilele alea in plus``. eu: adica sa ma rog de ei sa ma tina in spital mai mult decat e cazul, presupunand ca e totul bine merci?!?`` ,,da, ca mie bine mi-a fost!`` i-am explicat ca indiferent cat de bine o fi, nu am de gand sa trebuiasca sa ma externeze aia cu forta, asa iau pe cineva sa creasca copilul si eu doar privesc daca face sau nu treaba buna. ce ma enerveaza insa e ,,nu!`` atat de categoric. daca eu ii spun ca acum se stau 3 zile, nu ca e bine sa fie mai multe! pe bune, ma enerveaza de nu se poate, si am obosit sa fiu politicoasa, mi se vede clar iritarea din voce, nu ma mai chinui sa o indulcesc, iar ea nimic. am lasat-o asa, ca tot ca mine fac, dar zau ca ma enerveaza!

chris 34+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Felicitari Ana, felicitari Porumbita !!

Tiberiu Mihai si Mario Gabriel, bine ati venit pe lume !!!

36+

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

HAI DANDUSA!

HAI BAMBO!

Ce matinale ati fost!

Dandusa, n-ai apucat sa-mi raspunzi la intrebare, dar vorba Doniei, ti-a priit baia!

Tizo, nu stiu ce sa-ti zic, dar daca te hotarasti sa incepi tratamentul, cred ca e bine sa stai in spital, supravegheata. Asta ti-o spun eu, care nu suport spitalul, dar totusi...daca trebuie....

Stiti ca va spuneam saptamana trecuta ca nu simt niciun pic de teama? Ei bine, acum a-nceput sa vina...si ce vine...

Ieri mi-au adus canapeaua, si am reusit sa-mi fac fetele sa doarma impreuna, asa ca eu am dormit cu Marius(nu va ganditi la prostii ca nu-mi mai arde de mult) iar de dimineata mi-a spus ca sforaiam de se cutremurau peretii... Ma gandesc cu disperare la noptile pe care le voi petrece in spital...va dati seama ca daca voi continua asa ma vor da aia afara din spital? Nu ca mi-ar pare rau, de-abia ajung mai iute acasa...Si cum inainte de-a fi eu nu sforaiam, sper ca dupa ce nasc sa-mi revina vechile obiceiuri, altfel....imi pare rau ptr cele care vor fi in aceeasi perioada cu mine in maternitate

Chris, capseaza-i gura socritei tale! Cel putin cand va intalniti, ca dupa cate vad numai perle scoate din gura! Si eu am auzit-o acum cativa ani pe a mea socrela spunand ca s-ar interna in spital ca de-abia se odihneste Iar eu am alergie la spitale! Si la soacre!

Roxana36+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

ingeras26a noi la 32s4z aveam 2060g. eram fix in grafic.

Amalia 36+ si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

galerie pt dandusa si bamboletta!!!

Deea 32+ , viitoare mami de Eric

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Am fost aseara la medicul de familie... cum ma asteptam, in urma zile de ieri "minunate" si tensiunea mea era minunataaaaa... 16/9.

Ah, mi-am luat si biletul de internare pt spital si prenatalul pt noiembrie.
Mai trebuie sa fac rost de la servici de adeverinta ca-mi platesc asigurarile sociale, si gata sunt pregatita si cu hartogaria.

Fetelor o smecherie: in timp ce eram acolo a venit o tanti care-a cerut pre/postnatal si pt octombrie si pt noiembrie. Adica venind o singura data, in ultima zi a lunii, impusti 2 luni de concediu o data.

In decembrie n-o sa poata tina figura asta, dar in ianuarie, musai!

Azi noapte am crezut ca m-apuca. Noroc ca durerile (ca la un ciclu urazios rau) au cedat la No-spa.

Imi pare rau ca Kokorina e asa impartita intre cei mici. Si da, e normal sa fie asa terminata, mai ales daca cea mica e mai plapanda. Tine-te tare, ne gandim la tine si la harbuji.

Dbunny, eu n-am auzit ca bb sa scada in greutate, in burtica fiind.
Fiind vorba de 2 aparate diferite, de 2 medici diferiti.. nu cred ca-i anormal sa apara diferente.

Carla2005, bineinteles ca poti sa-ti schimbi medicul de familie, daca a trecut de la inscriere o perioada de 6 luni sau cam asa ceva(nu stiu sigur). Inadmisibil sa te puna asa pe drumuri !!!

Dandusa, Bamboletta

36+

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

am apasat pe trimite, dar nu terminasem.... de emotie
mai, cu asa fete curajoase, se mai ridica moralul general la mine clar functioneaza
bravo claudiu, sa ne tii la curent, ca toate asteptam vesti (mai ales noi de pe malu' marii )
HAI FETELE!!!!!

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Ma chinuie un lucru: spuneti-mi si mie cum puneti voi majoretele ca nu le gasesc pe nicaieri.

Roxana36+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

roxana, sub smileys ai un buton "show entire smile list". apesi, se deschide o fereastra si gasesti acolo si majorete, si tobe, si tot ce vrei

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

ce de bebelusi..!!!
Felicitari proaspetelor mamici, bine ati venit pe lume bebeilor grasuni..sa fiti sanatosi, frumosi si destepti, sa aveti o viata plina de bucurii!!!
Multa bafta si curaj celor ce au plecat spre spital !!Bamboletta, Dandusa....si celor ce urmeaza in curand!!
Abia astept povesti despre nasteri..

Nici noi nu ne grabim, desi mor de nerabdare..tare sunt curioasa daca a avut dreptate T. la ultimul control..ca nu o sa nasc pana pe 13 nov.,cand se intoarce el...mi-am luat ceai de frunze de zmeur, m-am apucat de plimbari pe jos..dar parca totusi as mai lasa-o un pic in burtica..o sa-mi fie tare dor de senzatia asta minunata cand misca..

fatima 38+ si eva ioana

Mergi la inceput