Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA am vazut pozele,sunt SUPERBE,ce m-am distrat de costumatiile bebeilor,sunt mortali,iar Emma pe post de mamarutza e o figura
Cred ca s-a distrat super,e fain ca aveti asa ceva acolo.Dar se pare ca au stat toti cuminti ,vaaai ... ca de era Diana acolo strica tot showul,cred ca le dadea jos costumele la bebei atat ar fi tras de ele!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Denisa Si eu am vizionat pozele. Intr-adevar foarte frumoase. Copii sunt geniali (mi-au adus aminte de reclama de la panadol pt copii). Pe Emma costumul de buburuza o prinde perfect!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagicinoi suntem ok astazi mergem la dr ptr bilantul de 9 luni asa il facem noi mai devreme ;copii sunt bine sanatosi sper asa sa ramana ;stef papa si el banana asa musca din ea chiar daca are doar 2 dinti nu i ami place nik pasat in rest e vioi ....
VA PUP PE TOTI SI VB

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Fete noi va pupam, ne pregatim de la sorella.
Sper sa ajung cu bine.
Denisa am vazut pozele, si pe mine ma duce gandul la reclama cu panadol.
Anasebe mai vedem noi cand trecem, mai e timp, supunem la vot: DECEMBRIE sau IANUARIE. Ai grija de cap. please.
Fete noi mergem sa hranim bb-ul, nu prea mananca bine, doar lapte si din ala putin. Iar avem perioada proasta din cauza dintilor.
Sper ca la sora-mea sa pape ca acolo e munte, si poate aerul curat...zic si eu...nu stiu.

Am plecat ca mai trebuie sa-mi intind si parul.
Pe maine.
la .

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Gio Aveti grija de voi. Te asteptam cu vesti.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Giova, drum bun si multi pentru Marco.

Diana, Anastasia si Daria Sofia

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Giova, drum bun si sa ajungeti cu bine! Sa ne dai repede de veste. Pupici la frumos!
Dana, iesim, ca de "obicei" in jur de ora 13.00, daca nu intervine altceva. Ne plimbam cu Madalina si Teutu', nu stiu daca le cunosti. Teutu este micuta, ubita lu' Razvan .
Cuburile sunt moi, din burete, acoperite cu textil, si au o sunatoare inauntru, si sunt 6 la numar, educative. De la Primii Pasi. Le poti gasi pe net (la reclamamascata) sau in alta parte, la farmaciile Dona (daca aveti la Iasi). Eu le-am luat de la Carefour. Ceva pana in 200 mii, nu-mi amintesc exact.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Gagici, i-am cumparat leagan puiutului. Ma storc de creieri unde sa-l agat. Este aceeasi firma cu scaunul de masa Baby Way de la Pilsan, turcesc. Este super fain, foarte solid, asa cum mi-am dorit. Abia astept sa-l montez undevaaaaaaa .

www.dropshots.com/astery

Mergi la inceput

Da, am uitat sa spun, pozele sunt mai vechiute... si ieri nu i-am facut nici o poza... de-abia seara mi-am amintit, cand deja dormea...

www.dropshots.com/astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Danast, ce mai face puiul Andrew? Ai reusit de desfundat nasuc? Eu foloseam cu succes ser fiziologic si batista bebelusului. Cred ca trebuie sa existe si la voi un dispozitiv asemanator. Pupici multi sa va faceti bine

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput