Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

am mai pus niste pozute la drop, pentru cine vrea.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Bianca, lasa nu dispera! Poate nu e totusi nici o raceala. Pune-i lamiie in ceai, stiu ca e f. buna pentru prevenirea racelilor. Si am mai citit ca portocala si lamiia sunt fructele cu cea mai mare valoare nutritiva si foarte bogate in vit C. Asa ca da-i si lamiie. Si cind Sandra e bolnavioara incearca sa n-o mai lasi in preajam bebelului citeva zile pina trece perioada contagioasa. Parerea mea, nu te supara.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Cristina, ori sun eu chioara ori e ceva la mijloc ca eu nu vad pozele noi. Ultima e data pe 15 oct. , aia cu cuburile . apropo de unde, cum si cit cuburile alea ? Ca imi plac la nebunie!!! Is din burete cumva invelite cu material?

poze Sabina

Mergi la inceput

Ma duc sa-i dau de papa si dupa aia ma bag si eu la somn. Noapte buna!

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Si eu vad ultima poza pe 15 octombrie...
IrinatunzaSandra e la bunici de sambata si doar azi s-au intalnit putin ca a venit acasa ca a avut ore de engleza...si nu a stat foarte aproape de el.
Lamaie in ceai nu ii place, daca ii pun lamaie nu bea ceai (si asha cu chiu cu vai bea 150 ml pe zi)
Noapte buna tuturor, merg la nani ca cine stie ce noapte o sa am daca are febra...
Acum am fost la el si nu are febra (i-am dat nurofen pe la 8 si la 21.15 un paracetamol in funduletz)...Doamne da sa nu se raceasca ca deja sunt disperata fetelor pe bune...Cred ca pot numara pe degete de cate ori a fost Sandra bolnava si el deja de 3 ori racit cobza+ 1 data nasul infundat fara alte simptome..
Deabia astept sa faca 2 ani sa il duc la o cura de Salina Praid
pe toate

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bianca Eu ii bag in compotul de mere suc de lamaie, portocala sau grapefruit. Caci altfel nu vrea. Cand e gata compotul si s-a racit il amestec cu sucul de o citrica, ca cica daca le fierbi se pierde vit C. Asa am auzit.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Da, si eu tot asa stiu ca prin fierbere se pierd vitaminele din fructe. Eu ii dau suc de mese amestecat cu suc de morcov , nu-i dau compot. Dar o s aincerc si eu sa-i dau

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza!
Iar la birou si am o gramada azi pe cap
Diana a papat prostii ieri pe traseu (saleuri,biscuiti) si aseara n-a mai vrut nici gris,nici laptic
Acum dimineatza a bagat 2 guri de laptic si gata Dar e vesela foc Or fi de la dinti mofturile astea? Si cand ma gandesc cat lapte bea Mark,cred ca Diana bea intr-o saptamana cat bea el intr-o zi !
O sa incerc printre picatzele sa ma uit la pozele restante azi,ca ieri eram
Pusi si mai intru azi!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bianca, sanatate puiului. Cum a fost asta-noapte ?

Oachi, si Roxana mananca banana tot asa, adica musca din ea.

Moni, am vazut pozele de la intalnire. Super faine ! Frumosi tare amandoi bebelinii. Si s-au simtit bine amandoi din cate imi dau seama.

Denisa, am vazut pozele de la party. Toti copilasii sunt tare dragalasi, dar cea mai cea mi s-a parut gargaritza ! E scumpa foc.

Astery, m-am uitat la pozele lui Razvan. Pupam ochisorii lui scumpi .
Ce program aveti azi ????

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Neata!
Gio Cand ziceai ca trecem la Bulgarasi? In decembrie sau ianuarie? Na, ca sa vedeti ce griji am eu dimineata!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput