Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (106)
Raspunsuri - Pagina 18
szaboali spune:
La multi ani!!! Diana, Anastasia Ioana , Daria Sofia SA CRESTETI MARI FRUMOASE SI SANATOASE.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
monica70 spune:
Mersi ALI!
Si noi spunem la multi ani ANASTASIEI si DARIEI
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
anasebe spune:
Fac cu nervii cu copilul asta! Ofticos peste masura, mamos, daca nu-i copnvine ceva urla. Asa ca urla de ceva vreme.
LA MULTI ANI DIANA, ANASTASIA SI DARIA!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
oachi_79 spune:
Buna ziua si de la noi. Ieri nu am mai apucat sa intru. Asa ca am pus abia acum pozele.
http://www.dropshots.com/oachi_79
Poze Razvan
Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)
oachi_79 spune:
Razvan a inceput sa piriie dinbuze. Si-mi scoate lingurile de lemn din sertar. Sunt fascinatia lui.
Unde ati disparut fetelor?
Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)
T_Ioana spune:
Ziua buna!
La multi ani mandrutelor Diana, Anastasia si Dariuta! Fete harnicute care au inceput cu prima zi!
Noi am fost dimineata la recoltat sange. Acasa, pt ca nu facea cupilul nici kk nici pipi am faut si eu tampenia aia cu stimularea cu termometrul, a functionat, dar mi-a fost super aiurea.........Bun, si dupa ce am reusit sa luam mostra asteptam cu punguta aia pentru recoltata sa faca piciu' pipi. Si pt ca nu avea de gand am trecut la masuri extreme, adica am luat 2 pahare cu apa si am turnat dintr-unul in altul pana a facut ficioru mostra de pipi. Cel ma urat a fost evident la recoltat sange din vena. Asa m-au enervat tantiile alea ca nu au vrut sa faca decat cum au vrut ele. Desi le-am spus ca cel mai bine ar fi sa-l intindem pe pat si sa ii ia din manuta (desupra, pe palma, sper ca ma intelegeti) nu au vrut decat din vena de la incheietura cotului si pe scaun, cu mana peste speteaza ca oamenii mari, Va imaginati ce chin si urlet pe bietul meu copil care se zbatea ca pestele pe uscat si il tineam si eu si 2 asistente iar vaca aia care i-a luat sange nu a fost pregatita si dupa ce a reusit sa-i intepe vena nu a avut la indemana recipientul asa ca a curs o gramada de sange de la iubitul meu mic pe jos, pe scaun si pe halatul ei![
De durut nu cred ca l-a durut prea tare ca i-au dat si cu un spray anestezic local, dar era disperat ca eram atatea pe el care il tineam......
Bine ca am scapat si sper sa nu repetam experienta ast aprea curand!
Denisa, bine ca ti-a trecut supararea si intri iar pe Dc! Am vazut si eu o parte din pozele Emmei, vai ce bine seamana cu Dragos, bucatica rupta!
Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
cosmi1975 spune:
gata fetele am venit de la dr si anunt ca la 8 luni jumate avem; 10 200 si 76 cm
cred ca i bine ....
oachi si stef e mort dupa lingurile de lemn
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
LunaNoua spune:
Iar m-a palit subiectul cu vaccinuri.
Interesant de citit:
www.nccn.net/~wwithin/BelkinHepB.doc
... totusi .. prea tarziu pentru bebici ... avand in vedere ca acest vaccin se face la 24 de ore de viata...
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
dana_ene spune:
Astery, sa stapaniti sanatosi leaganul.
Nu le stim pe Madalina si micutza, dar nu-i timpul pierdut.
Noi tot pe la ora 12-13 iesim. Azi ne-am plimbat cu Ileana, Ilinca si Luca.
Oachi, am vazut pozele. Frumosi ati fost ! Sa va traiasca finii.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Ingrid S spune:
La multi ani bebelusilor nascuti azi!
Abia acum am citit postarile voastre, va multumesc pentru gandurile bune adresate Dianei.
Irinatunza, ca sa-ti raspund la intrebare, ar insemna sa deschid cutia Pandorei...si mi-am propus sa nu o mai fac.
Va pe toate si toti copiii vostri minunati!
Ingrid S si Diana