Inseminare (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna seara fetele mele, CATTY,MICKY,MIRELA va multumesc pentru urarile voastre,vom vedea ce va fi depinde ce vrea DD.
CATTY scumpa mea nu vreau sa te speri fiecare cu norocul ei dar nu stiu ar trebui sa avem si noi o lege clara privind problemele de infertilitate.
M-am dus la Giulesti astazi si era o nebunie,sunt atitea perechi cu probleme cind te duci si astepti la o coada imensa sa faci un echo(de nu sunt multe acolo)este strigator la cer.Dupa aceea vrei sa faci IA si stai sa vezi unde este dr si daca exista cabinet liber.......ce sa mai zic alte chesti(nici nu apuci sa te imbraci ca alta persoana se dezbraca in fata ta ).
Ar trebui sa existe un departament special cu dr care sa se ocupe strict cu probleme de infertilitate iar atunci cind ai reusit sa fi insarcinata sa fi transferata la un medic din maternitate.Asa se procedeaza afara si se evita nebunia aceea de la Giulesti,creste rata de reusite si te simti mai bine caci sti ca ti se explica ce se intimpla la fiecare pas.
Oare de ce nu se ia o astfel de initiativa?
Daca as putea sa fac ceva in privinta asta dar cei care stau in parlament dorm saraci,probabil nici unul de acolo nu sa izbit de ce vedem noi zilnic la spital.
Iertati-ma sunt un pic intoarsa de ce am vazut azi.
Ce sa mai va zic ca va tin pumni la toate sa ne fie bine la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Aurel_crissunt de acord cu tine. Eu la ultima IAS a8-a si inca fara rezultat m-a tinut 5 min. pe masa si a venit Dr. Moisa si m-a dat afara, mai avea putin si in suturi cu amabilitatea ei, ca sa isi bage ea o pacienta de-a ei. Unde mai pui ca daca mai cititi pe site-uri de specialitate, trebuie sa ne bage ca un fel de dop de burete in orificiul colului ca sa nu iasa gigei pe afara. Mie o data (nereusita evident!) mi-au dat gigei pe dinafara chiar de la inserare. Acu' zise dr. ca au intrat ca unsi....Vom vedea, va tin la curent va dati seama daca e ceva de reusita, dar cu tehnica hei rup de la Giuli ma indoiesc. Ca e mai mult un stres decat relaxarea, calmul si nu mai vorbim de intimitatea de care am avea nevoie. Eu ce sa zic dupa atatea vizite, m-a obisnuit sau resemnat, nu stiu cum ar fi mai potrivit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Buna dimineata!
catty, te rog, spune-mi si mie care e diferenta intre analiza total BHCG si free BHCG! multumesc anticipat!

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Aurel, multa, multa bafta iti doresc. Si lasa, mama, nervii, ca nu fac bine la bb. Stai linistita si poate ca de data asta ai reusit.
Va pup pe toate si va tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Fetele, raportez azi Z14 temperatura a scazut la 36.8, sunt cam trista ca de obicei asta insemna...CM.
Am fost totusi la analiza de sange si voi afla maine raspunsul.
Dureri de burta nu am deocamdata, dar ieri am vazut cateva pete chiat rosii pe hartie igienica, doar atat, pana acum nimic.

Va pupic pe toate si va tin pumnii.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

MYCHY, atata vreme cat nu ai vazut invazia roshi ci numai cateva pete, trebuie sa speri. Va dea DD sa iasa bine testul la sange.
Andriushca, din cate stiu si eu total BHCG este o analiza mai complexa si mai sensibila decat Free BHCG, De aceea se recomanda sa o pe asta faci.
MIRELA, sa dea DD sa iasa bine IA care se apropie.
AUREL_CRIS, eu sunt ffffffffff stresata de prima IA,si mai ales ca toate fetele spun acelasi lucru, si anume ca la Giulesti se merge pe banda rulanta si nu te tin cat trebuie pe masa. O sa vorbesc maine cu dr meu cand ma duc la control daca vrea a o roage pe dna Cezaba Bucur sa ma primeasca si pe mine la CMU, mai ales ca el are cabinetul particular la centrul medical Dacia, care este al d-nei Bucur.
Pana atunci stau si astept sa vad daca apare invazia de pe 9.11.
Succes la toata lumea.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Fetele, acum am fost la baie si a inceput sa curga mai mult, cred ca este Z1, inca nu a inceptut sa ma doara burta, dar se pare ca va fi foarte curand.
Asa ca ma programez frumusel saptamana viitoare pentru laparoscopie. Imi este tare frica, nici nu va pot povesti, sa trec iar printr-o operatie nu este ceva placur, dar pentru o cauza nobila trebuie sa rabdam.
Sunt dejamagita cam de doua zile, dupa testul facut in Z12 dupa IA, asa ca acum poate sa imi vina rushii, ca nu va fi un soc si sa treaca mai repede sa pot incerca din nou.
Stiti cumva daca dupa laparoscopie pot face imediat (adica in aceeasi luna) IA?

Catty te rog sa numai fi stresata de prima IA, important este sa gandesti ca, trebuie sa fie bine.
Vreau sa-ti spun ca la CMU IA nu se face pe banda, dar tot 5 min te tine pe masa, apoi te trimite frumos acasa. La mine nu a curs absolut nici un gigel din mine. Dar la mine se pare ca sunt trompele de vina.

Va pup pe toate si sa dea DD sa ne implini visul cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

MYCHY, imi pare atat de rau a e z1. De ce crezi ca trompele tale sunt de vina? Nu ai facut HSG? Stai linistita ca laparo nu e asa de grea. Mai rau e sa faci HSG. O sa fie bine, vei vedea.
Cat costa IA la CMU? Ce dr sunt acolo care fac IA? pai si nu te-a tinut pe masa cat trebuie? Nici pe pat nute-au lasat sa stai o ora?
Scuze ca pun atatea intrebari, dar devin din ce in ce mai in "ceata" si nu stiu ce sa aleg si ce sa ii spun dr meu maine.
Pupici si fruntea sus.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

initial postat de lorelai_lorelai

nou venit

Romania
dr.tr.severin
4 Posts
NE-MODERATE!!!
--------------------------------------------------------------------------------

Dragelor,imi puteti spune daca ati folosit vreuna menogon pentru stimulare.De asemenea mi s-a dat si duphaston dar nu mi-a scris pe reteta cum sa iau(zilele).Am PCOS si de 4 ani ma chinui.Sunt la prima inseminare.Sper sa fie cu succes.Se pare ca am ceva probleme in procurarea menogonului.

dorina pena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxxy spune:

Buna dimineata tuturor!
Sunt colega cu voi de suferinta cam de trei ani dar de data aceasta chiar ca nu mai rezist si vreau sa va impartasesc din experienta primei mele IA cu Dr Bucur la Giulesti.
Asadar sa va expun pe scurt si cazul meu: timp de doi ani m-am tot investigat si eu si sotul, la dr T: monitorizari, analize, tot tacamul - n-am reusit nimic. Luna trecuta am recurs la o solutie radicala si am incercat prima mea IA cu dr bucur. M-a chemat la giulesti pe 23 oct dimineata.
Vreau sa precizez ca am facut stimulare cu 1/2 pastila de ovamit din z2-z5, iar rezultatele au fost ff bune, dupa cum m-a asigurat dr bucur, atat endometrul cat si foliculii.
Am facut inseminarea pe la pranz - dar ca si celelate fete care au trecut prin asta, nu cred ca m-au lasat pe masa mai mult de 5 minute.
Mi s-a spus: minunat, ai toate sansele, esti chiar in momentul asta la ovulatie iar proba sotului este mai mult decat satisfacatoare!
In ziua respectiva si a doua zi am avut intepaturi in burta si sanii tari si durerosi, cum nu ii am deobicei.
Mi-am zis fericita ca a fost o reusita deplina...din pacate dupa 3 zile am avut niste usoare sangerari maronii care au culminat dupa inca o zi cu eliminarea a doua cheaguri mari maronii (cam de 5 cm). Dupa acest fenomen, toate simptomele pe care le-am avut inainte au disparut complet.
Eu tot nu inteleg cui se datoreaza aceste scurgeri sangvinolente si cum pot fi interpretate - clar nu pot fi semne de implantare, este mult prea devreme.
Credeti ca organismul poate respinge un eventual ovocit fecundat atat de repede ?
Va rog frumos, cele care ati patit in mod frecvent acest fenomen (ca si la mine, nu este prima data cand se intampla) ce credeti ?
Daca aveti intrebari legate de dr bucur sau inseminarea la giulesti, va astept cu placere !
va pup !

Mergi la inceput