Inseminare (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Fetele eu raportez: azi Z13 dupa IA temperatura 37.1 (iau numai acid folic si vitamina E), si parca vad ceva galbui - maroniu (a mai patit cineva asa) si senzatii ca vin rushii. Durere usoara in partea dreapta la ovare. Nu stiu ce sa mai cred, cu temperatura asta pot nesuferitii sa vina?
Andreea pe mine sanii ma dor si sunt umflati, in fiecare luna cu 10 zile inainte.
Eu numai imi fac mari sperante, sa vina odata si gata.
Maine Z14, daca nu ma invadeaza, fac test de sange.

Catty eu te-as sfatui sa mergi la CMU.
Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

MICHY, culoarea acea maronie ar putea fi de la implantare,Se intapla asa la unele fete.
Sa dea DD sa ne dai maine o veste buna.
Multumesc pr sugestia cu CMU

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

dragelor astazi am comis a sasea inseminare,sa vedem ce se intimpla dar sincer sa va spun parerea mea la cum decurg lucrurile la Giuly nu prea vad multe reusite.Adica sa stai dupa IA doar 5-6 min intinsa............nu se face asa.
IOANATUGS mai lasat singura de ce ?Acum chiar nu am cu cine numara zilele.
Fetelor bafta multa la cele care asteptati rezultatele.

Mergi la inceput

Catty eu cred ca la mine astea nu sunt semne de implantare.
Eu simt ca nu s-a prins.
Am sunat acum la CMU si mi-au spus ca daca imi fac testul maine (daca nu vin rushii) abia vineri imi dau rezultatele.
Sunt demoralizata si acum nu stiu ce analize sa mai fac. Poate laparo, sa vada ce este inauntru si dupa trebuie sa mai astept o luna sa fac IA.

Asta este.

Pupici si bafta tuturor care fac IA.

Micky

Mergi la inceput

MICHY, uite du-te la laboratorul asta

Centrul de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes"
Sos. Mihai Bravu nr. 281, sector III, Bucuresti
Telefon: 317.95.03; 317.95.04; 317.95.05; Mobil: 0788.201.790
pagina web: www.cdt-babes.ro
Mijloace de transport:
tramvai 17, 34 - statia "Gh. Patrascu"
autobuze : 135, 331 - statia "Gh. Patrascu"
metrou - statia "Piata Muncii"
Analiza total beta-HCG se face din sange, costa 55 RON si rezultatul se da in cateva ore. (atentie, total beta-HCG nu total HCG sau free beta-HCG).

Iti dau rezultatele in aceeasi zi.
Iti tin pumnii sa fie bine si sa vezi dublu maine.
Pupici

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Aurel_cris sa fie cu noroc IA de azi.Nu ma mai speria si tu cu Giulestiul ca acolo tre sa fac si eu prima IA.
Succes

catalina

Mergi la inceput

Catty la mine costul analizei intra in costul IA, asa ca pentru o zi......oricum cred ca nu este cu ochisori, cred ca imi vine in seara asta dupa cum vad semnele .
Oricum multumesc pentru incurajare, as fi vrut sa iasa din prima, ca nu stiu ce sa mai fac.

Aurel_Cris iti doresc macar tie sa iti iasa IA facuta azi.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Buna fetele.Am si eu o nedumerire.Luna viitoare trebuie sa fac o inseminare intrauterina si am mers la dr. Corina Neamtu, endocrinolog la Parhon, trimisa de Diana Cocei.Mi-a dat stimulare cu menogon si trebuie sa sun in a 8- a zi-Stiti cumva, face ea inseminari sau Cocei.Am PCOS.Credeti ca sunt sanse de reusita_Am mai facut 2 inseminari cu clostylbegit, esuate din cauza endometrului subtire!

dorina pena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_1974 spune:

Salut fetele

Micky2007 tu cum mai esti? iti tin pumnii. am vrut sa te intreb ceva si ti-am trimis un PM.

aurel_cris bafta multa si tie. iarta-ma, dar nu mai stiu ce probleme aveti voi... adica de ce ati ajuns sa faceti IA...

azi m-am programat si eu pt monitorizari si probabil weekendul viitor voi face inseminare.

chiar daca nu intru prea des... eu citesc ce scrieti... si ma gandesc la voi

va pup,
mirela

Mergi la inceput

Mirela vezi ca ti-am trimis raspuns pe PM.
Pupici
Micky

Mergi la inceput