Inseminare (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Lorelai, cu menogonul nu stiu. Inteleg ca e mai puternic decit ova-mit-ul. Duphastonul se ia dupa momentul ovulatiei. Dupa stimulare te monitorizeaza si cind foliculii si endo sunt destul de mari, iti da pregnyl (ca sa se sparga foliculii, adica ca sa se produca ovulatia) si abia dupa aia incepi sa iei duphaston. Nu inteleg de ce ti-a zis acum de duphaston. Intai trebuie sa vada daca raspunzi la stimulare, tre sa se convinga ca ai ovulat (pregnyl), iti face inseminarea in ziua ovulatiei (la 24-36 ore de la pregnyl) si abia dupa aia incepi cu duphaston. Pt. ca la tine tocmai asta e problema cu PCOS (in principiu), nu se sparg foliculii, adica nu se elibereaza ovulul.
Fetelor, daca gresesc, corectati-ma.
Lorelai, mai da-ne detalii despre dr. cu care faci si mai intreaba-l, pt. ca e foarte importanta monitorizarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Draga mea Catty si colega mea de suferinta, nu am facut niciodata HSG, nu am vrut ca am auzit ca este groaznica si de aceea am ales laparoscopia.

IA costa 5.250.000 lei cu absolut tot (monitorizare, pregnyl, IA si analiza de sange). Nu stiu ce doctori mai fac IA la CMU, eu stiu numai de ea si asistata de Cocei (adica ea prepara gigeii).
Iti spun sigur ca numai 5 min m-a tinut pe masa pe care mi-a facut IA iar apoi m-a trimis acasa. Dar nu a curs absolut nimic.

Te cred ca esti in ceata, eu nu am cugetat cand a fost vorba de IA, mai ales ca am ales CMU fara alte intrebari.

Iti urez succes.

Azi ma programez pentru laparoscopie, stie careva numarul de telefon unde o pot gasi pe asistenta Viorica? Nu am scris numarul cand mi l-a dat dr Cezara, iar acum nu stiu unde sa sun. Sau macar un numar de la Giulesti, pleaseeeeeeeeeeeeee.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna, fetelor!
Eu va tot citesc din umbra si din cand in cand mai intervin si eu. In curand o sa fiu "colega de IA" cu voi, mai am putin si incep si eu tratamentul de stimulare, care este format din clomifen si menogon.
Lorelai, menogonul eu il fac dupa ce iau 5 zile clomifen (cate 2 patile /zi - z3-4-5-6-7). Apoi fac 2 injectii cu menogon, in z8-9, apoi in z11 ma duc la monitorizare. Apoi - pregnyl(5000) 1 injectie, cand imi va spune dr. si apoi IA.
Cu schema asta am mai facut 3 IA, din pacate fara succes. Am avut foliculi si endom. bun, dar n-a fost sa fie (inca!)
La o alta IA, insa fara stimulare, dr. mi-a dat sa iau dupahston 14 zile dupa IA. O sa ma uit exact in reteta sa-zi zic de cand. Stiu ca dupahstonul ajuta la sustinerea unei eventuale sarcini.
Totusi, mi se pare ciudat ca dr. sa nu-ti fi spus in ce zile sa iei duphastonul. Normal ar fi sa iei dupa IA.

Fetelor, sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru, sa ne impartasim impresiile despre tratam. si sa ne unim sperantele de reusita!
Multi din partea mea!

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kia spune:

Miky am vrut sa iti dau PM dar zau ca nu stiu cum se face .
Asa ca rog celelalte fete sa imi scuze mesajul ca poate nu isi are rostul aici

Vroiam sa o ajut pe Miky cu nr de tel cerut: 316 12 81 sau 316 12 83 interior 109

Initial aveam notat 316.12.80 dar am taiat 0 de la capat , probabil ca nu era bun.

Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

MICHY, uite iti pot da nr d-nei Ani care este asistenta la Centrul Medical Dacia, care apartine d=nei Bucur. O suni pe Ani si ii explici situatia si o rogi sa iti dea un nr de telefon. 0766/536.553

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, o intrebare. Am inteles ca exista ca un fel de "dop" care se baga pe col dupa ce faci IA sa impiedice gigeii sa iasa la plimbare. Stiti cumva de unde se poate procura si cat costa? Plus cat timp trebuie sa se tina si cum faci sa il scoti?

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_1974 spune:

Buna fetele, am ajuns si eu acasa si-s rupta de oboseala.

Catty, am auzit si eu de acel dop... dar parerile erau impartite. Fie ca ar fi util, fie ca nu. Catty, tu pe 9 faci un test? sau n-am intzeles eu bine...

Micky, te-ai programat? Iti tin pumnii.

Vroiam sa va intreb ceva. In perioada inseminarii, nu putem incerca si natural? Sau tb sa avem o perioada de pauza... Voi ce stiti?

Bafta multa tuturor viitoarelor mamici,
Mirela

Mergi la inceput

Catty, Kia va multumesc pentru ajutor, am sunat si m-am programat pentru laparoscopie.

Inca nu a venit asa cum trebuie, in cinci minute ma suna sa imi dea valorile.

Catty din pacate eu nu stiu de acest "dop" decat de pe forum, asa ca eu nu te pot ajuta. Numai iti face atatea probleme.

Ioana binenteles ca te primim si pe tine, dar asa cum se spune pe aici iti uram sa nu stai prea mult si sa iti iasa din prima IA. Iti urez succes si sa fie cu ochisori.

Foxxy bine ai venit si la fel si tu, sa nu stai prea mult pe aici.

Micky

Mergi la inceput

Mirela m-am programat, merci pentru incurajari.

Referitor la intrebarea ta, mie m-a spus doctorita sa prestez dupa IA, in mod special vreo doua zile, nu a mentionat nimic de o pauza, nu are rost. Cu atat mai mult, ajuta.

Pupici

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

si eu,fetelor ce este cu acel dop ca eu nu am auzit de asa ceva si credeti-ma ca eu am facut IA si in Londra dar nimeni nu a pomenit vreodata de dopul minune.Stiti ce mi-au acei dr ca timpul cit stai intinsa dupa IA conteaza mai mult decit credeti.Eu acolo intotdeuna am stat o jumatate de ora intinsa si drept dovada am reusit din a doua incercare dar nu a fost sa fie sarcina sa oprit in evolutie.Aici totul este mult prea superficial nu ma bateti,nu vreau sa dezamagesc pe nimeni dar trebuie sa fim realiste cred.Am fost acolo si la psihiatru sa vada starea mea emotionala,mi sa explicat ficare pas care sa facut,inainte de IA imi spuneau mobilitatea gigeilor daca vroiam puteam sa si vad miscarile lor.Aici este decit afacere dr isi umple buzunarele cu bani nostri si noi suferim emotional din cauza neinteresului lor.Imi cer iertare daca am suparat pe cineva dar asta simt eu.la toate

Mergi la inceput