Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (4)
Raspunsuri - Pagina 30
mariana tache spune:

Tocmai "savurez" 1/2 l ceai fara zahar cu lamaie
.
Pana acum am papat branza cu un pic de smantana si sana.
Azi mai servesc un iaurt dietetic si poate un pic de branza.
Maine... bis ![]()
Fetelor, multumesc ca nu ma judecati prea aspru ca-s asa de neserioasa cu dietele; efectiv nici eu nu ma mai cred ca pot sa ma tin de treaba; imi imaginez ce credeti voi. Nu-mi mai raman decat faptele, ca v-am convins cu vorbele...
Ina, f bune puncte de vedere le-ai spus fetelor! Regimul de viata Okinawa nu-mi place
; spor in resprectarea lui!
Sa stiti ca m-ati facut curioasa cu exercitiile astea pilates! Unde ma trimiteti ca sa vad despre ce e vorba?
Acum fug pana la baie ca am o necesitate de la ceai ![]()

Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
acina spune:
Hop si eu la raport.
Am fost cuminte in weekend , am refuzat bombonele de cioco desi muream de pofta
(sunt f mandra de mine ca nu am mancat
).
ma voi cantari vineri ca atunci fac o saptamana de cand am intrat in gasca voastra.
Si minumea minunilor m-am biciclit 5 min aseara .Nu imi mai simteam picioarele.Desi nu e mult ca timp sper in viitor sa maresc perioada de timp si sa ajung la jum de ora.
O iau incet sa nu fac febra musculara.
Succes la diete.
Anca si
Andrei
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
olim spune:
mariana, eu le-am primit de la oradea.Daca vrei saptamana viitoare cand ma duc la cluj ti le fdau sa le copiezi si tu, ce zici?
As avem motiv sa ne vedem
mariana tache spune:
ellej, sa stii ca esti in totalitate de-a mea! exact ce ai spus ca-ti place tie imi place si mie; daca nu tin dieta mananc total nesanatos! Mor dupa mezeluri, paste, pizza (ultimele 2 mananc f rar; ma abtin cu stoicism), McD (mie nu imi place kfs), ceafa de porc, salate cu maioneza, cartofi prajiti, chipsuri, ciocolata si altele din categoria "interzise".
Si imi place sa mananc si mult
; la faza asta sunt f suparata pe mine! La asta daca as putea sa ma educ as ajunge departe!
Sa-mi zici si mie cei cu regimul ala hiperproteic; daca imi place poate il tin la anul.
Olim, ti-ai facut analize si pt tiroida? poate ai probleme.
Luna, m-am distrat teribil de scrierea ta adevarata; aia cu risipirea vointei in cateva secunde. F bine ai surprins cruda realitate.
Apropos de tiroida, eu nu am hipotiroidism, insa sunt spre limita inferioara hormonii dansei; cred ca si din cauza asta am predispozitie spre ingrasare.
Sa va mai spun ceva: ziua critica de dieta la mine e joi! adica tind sa ma inscriu in proverbul: "orice minune tine 3 zile". Asa ca va rog sa ma mustruluiti un pic miercuri seara si sa-mi amintiti ca-s o grasa; asa ma rusinez si poate reusesc sa scap fara sa calc stramb.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Olim, e minunata ideea! Tie iti plac exercitiile astea? Eu sunt un pic reticenta ca nu mi-a placut niciodata sa fac abdomene, sa-mi ridic picioarele (doar cu o exceptie
) etc
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Madachan spune:
Buna fetele!
Si eu pe aici cu dieta.Azi am mancat, dimineta cereale cu lapte,pe la ora 14 cateva masline ,un mar si o banana.Diseara niste fructe ceva sau o salata....
Am pierdut un kg in 4 zile,cam putin dar in schimb se cunoaste la sunculitele din talie...parca s-au mai dus.
Ceazarine,felicitari pt. cele 3 kg pierdute,la multe inainte!
Ina,interesant regimul din Okinawa!
Exercitiile Pilates si ele interesante,dar pt. cele care le place sportul,mie mi-e lene .Ma alearga copilul destul,nu-mi mai ramane energie si pt.sport.
Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->
country girl spune:
quote:
Originally posted by olim
exact ce ai scris tu acolo mancam noi in casa, enorm de multe fructe si legume, pui si peste, lactate mai putine ca mie nu imi plac, si totusi nu slabesc.Nu gatesc gras, cu putin ulei, mult ulei de masline, multe salate
Maine ma duc la medic, oricum.
Dar stiti ce este interesant, ma duc acasa, manac enorm de mult si mancare gatita si slabesc cate 5 -10kile
Olim, fara suparare, acasa cred ca slabesti din cauza soacrei!
si Ilinca (10 septembrie 2005)
olim spune:
pai analizele de tiroida le astept
despre pillates, sunt normale, adica eu nu ma omor cu ele sau fac de pic in cap
fac doar cateva, astept sa imi aduca delia cd-urile , ca le am acasa![]()
country girl spune:
Mai fetelor, asa zisul regim Okinawa e de fapt modul de viata pe insula aia! Nici eu nu cred ca cu regimul asta slabesti spectaculos, poate asa un kil-doua in tzshpe saptamani... ideea tocmai asta e ca trebuia adoptat ca regim permanent de viata nu doar dieta o luna-doua sau trei zile (daca esti Mariana; nu te supara cuscra zic si eu poate te incurajez
)
Exercitiile Pilates pot fi foarte eficiente dar sunt si solicitante daca le executi corect, cel putin la inceput.
Sa nu credeti ca eu mananc numai legume, fructe si orez!
Orezul imi place dintotdeauna, fructe mancam si nu prea pana la sarcina cand am facut eforturi pentru bb si am ramas cu obiceiul, iar legume pana sa vin in tara asta nici sa nu le vad in fata okilor; acum ma bucur de diversitatea lor!
country girl spune:
Olim, tin pumnii sa-ti iasa bine analizele de tiroida! Nimic nu-i mai nasol ca boala...
Mariana, si mie imi plac pastele si pizza. Si mananc. pizza mai rar, paste cel putin o data pe saptamana. Dar nu cand imi propun sa slabesc![]()