Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (4)
Raspunsuri - Pagina 29
country girl spune:
Si uitasem ce-i mai important: multa miscare fizica si relaxare!
Fara astea, degeaba dieta alimentara![]()
"Multa miscare" a fost "tradus" in programul occidentalizat ca insemnand 7 km de mers pe jos zilnic!
Io le-am tradus prin qigong pe care intentionez sa-l reiau zilnic.
si Ilinca (10 septembrie 2005)
country girl spune:
Simt ca mi se potriveste acest stil de viata fiindca de slabit vreau sa mai slabesc doar 2-3 kg iar pe urma as prefera sa mentin greutatea constanta. Plus ca ma scapa de gatit![]()
Acuma ramane sa vad cum impac bucataria "meridionala" cu regimul asta? Alternez cous-cous-ul cu orez si frigaruile de miel cu alea de peste-spada?![]()
Sorina-Alexa spune:
Ina,super interesant!Multumim!
Luna75,
.Dar ai mare dreptate.Tocmai de aceea am renuntat si eu la o dieta stricta,ma stresam prea tare si nici nu-mi folosea prea mult.Asa,mai bine am grija ce mananc.
Acum am inca o treaba:sa incep exercitiile pilates,am tot citit despre ele,cat sunt de bune,etc.Dupa ce-am citit subiectul de aici m-am convins pe deplin.Vreau sa incep exercitiile cat mai curand posibil,daca le gasesc azi pe odc chiar de azi le incep.
Sorina&Alexa
olim spune:
salutare fetelor,Sunt tare dezamagita, deoarece sambata am dat-o in bara cu dieta
Am fost invitata la cina, si nu m-am putut abtine, si pe langa ca am mancat niste aperitive, am mai tras si 2 cola, iar duminica am baut o sticla de 2 litri, dar zero zahar si fara cofeina
.Si azi dimineata cand m-am cantarit, 83 de kile
, nu stiu ce sa ma fac, cei drept is inainte de CM, dar ma gandeam ca o sa dau jos mult, dupa cum a mers toata saptamana.
Maine ma duc la medic, sa vad daca au venit analizele si poate imi da doctorita un regim.
Merit saptamana asta inca un purcel, si mi-e asa ciuda , dar merit
.
O saptamana buna tuturor
country girl spune:
quote:
Originally posted by Sorina-Alexa
Dar am grija ce pap,am renuntat de tot la paine.Azi am baut dim. o cafea cu castraveti acri - aveam greturi ca ieri,dupa gratar, toti tinerii fam. am fugit intr-un club si am baut vreo 2 tequila si aveam greturi- la pranz o felie potrivita de pizza si un pahar de pepsi light si la cina mananc salata orientala,pui la cuptor si salata de varza.Dar n-o sa ma indop.
Ce parere aveti,este bine asa???Va rog sa-mi spuneti.
Sorina&Alexa
Pai, fiindca tot ne-ai intrebat, ma incumet eu sa ridic prima piatra
Dupa parerea mea, ce nu-i bine din ce ai consumat in 24 de ore: tequila, pizza, pepsi chiar si light plus cantitatea mare de alimente la cina.
Unu, daca vrei sa slabesti renunti la alcool, altfel nu vezi rezultate. Doi, inteleg ca ti-a fost rau dupa tequila dar te recuperai mai bine si stomacul tau la fel, cu un pahar mare de apa in care storci o lamaie.
Cina este cam copioasa pentru cineva care vrea sa slabeasca, iar pizaz si pepsi sunt tabuuri in orice dieta
Sper ca nu te-ai suparat ca ti-am scris toate astea?
country girl spune:
quote:
Originally posted by Moira
Buna,
Luna75, nu cred ca o sa aleg un regim foarte strict pentru ca l-as incalca pentru ca miercurea si vinerea tin post. Asa ca o sa mananc ca ore fixe, dimineata un ou fiert tare, cafea si cateva rosii-cerises, la pranz carne la gratar cu salata iar seara 2 kiwi (anti constipatie), 2 mandarine si 1/2 kg suc fresh de portocale. Intre mese, nimic, doar apa (sper sa pot).
Mada, felicitari pentru kilogramul pierdut si la mai multe (la cate vrei tu)!!!
Pupici si astept rezultate de saptamana viitoare la toate fetele, sa ploua cu floricele!!!
Moira
Moira, eu as inversa fructele de la cina cu micul dejun. Fructele fac mai bine dimineata pe stomacul gol, inclusiv rolul depurativ.
In rest, pare super ok daca reusesti sa pastrezi un ritm lejer. Avantajul e ca in Belgia (nu stiu unde esti tu exact) gasesti foarte multe legume proaspete si poti face salate delicioase si chiar satzoase.
country girl spune:
Olim, eu am o singura nelamurire. Stiu ca vrei sa faci un copil, prin urmare de ce nu incerci sa treci la un regim de viata cu mai multe legume si fructe, carne slaba, lactate si branzeturi; regim pe care sa-l menti toata sarcina?
Parerea mea este ca nu are rost sa te infometezi inainte de o eventuala sarcina pentru a slabi 5 kg si apoi sa te simti vinovata ca te ingrasi in sarcina.
Eu zic ca pe primul loc ar trebui sa fie planul cu
si dupa ce termini alaptarea te gandesti la o dieta drastica.
country girl spune:
Gata, ma duc la ale mele, ca parca am devenit guru al nutritiei la subiectul asta![]()
V-am pupat pe toatele si la cat mai multe floricele!
ellej spune:
Luna, m-am apucat de regimul hiperproteic de catvea zile, dar nu vad deocamdata vreo schimbare. E drept ca nu m-am mai cantarit de ceva timp, tocmai ne mutam, casa e plina de saci (si cantarul e intr-unul din ei, habar n-am in care). In WE asta am muncit pe rupte, sunt ca un echer in picioare, chiar nu sunt obisnuita cu un efort fizic atat de intens. Da cum nu ne mutam prea des... Nici orezul nu prea stiu unde e, nici otetul de slabit, totul e alandala.
Country gril, regimul stil Okinawa pare foarte sanatos dar eu sunt realista, n-as reusi nicioadata. Sunt prea carnivora, lacoma, imi place tot ce e prajit, gras, super dulce. Legume, fructe, cereale, nu ma atrag deloc, le mananc daca le vad in farfurie si nu pot spune ca nu-mi plac, dar daca as avea o suma oarecare la dispozitie nu mi-ar veni sa cumpar fructe de pilda ci:
- tigari (nu mai fumez de aproape doi ani, nu-mi vine sa cred) insa inca mai simt nevoia)
- dulciuri (si nu tarte cu fructe ci baclavale, cicolata, amandine)
- cafea, cola, paste, ochiuri ... si tot ce in general ingrasa
Sunt un dezastru! Si ma abtin pe cat posibil. Norocul meu e ca in copilarie nu mi se dadeau dulciuri cat as fi putut eu sa duc
, bunicii mai ales ne alimentau sanatos, ca daca ma nasteam in America precis eram obeza.
Daca merge cu regimul actual (sper!!) va informez.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
olim spune:
exact ce ai scris tu acolo mancam noi in casa, enorm de multe fructe si legume, pui si peste, lactate mai putine ca mie nu imi plac, si totusi nu slabesc.Nu gatesc gras, cu putin ulei, mult ulei de masline, multe salate![]()
Maine ma duc la medic, oricum.
Dar stiti ce este interesant, ma duc acasa, manac enorm de mult si mancare gatita si slabesc cate 5 -10kile